Ben tek doktora bağlı kalmadım, ilk gittiğim doktor "asla boyatma" dedi, bir diğeri "3. aydan sonra boyatabilirsin". Netten çok araştırma yaptım ve kanıtlanmış hiçbir zararlı etkisi olmadığını savunuyor tüm doktorlar. Bunun yanında kimyasal kavramından ötürü "kullanmamakta fayda var" diyorlar.
Ben hamileliğimin 2. haftasında birer hafta arayla 2 kez orealle saçımı açtırdım. Çevreden aldığım duyumlar beni öyle bir hale getirdi ki; ("Naaptın, hem de oreal mi kullandın, hem de ilk haftalarda, hem de 2 kez?") rüyalarımda bebeğimle ilgili kabuslar görmeye başladım, ağlamak istedim ve ağlayamadım, psikolojimi çok kötü yaptılar.
Şu an 3 aylık hamileyim ve psikolojik sıkıntıların bebeğe daha fazla zarar vereceği kanaatindeyim. Kaldı ki çok sağlıklı besleniyorum, mümkün olduğunca doğal besinler kullanıyorum, çok su içiyorum; çok şükür ki yaptırdığım testlerde bebeğim çok sağlıklı görünüyor. Umarım doğduktan sonra da benim özel ilgim ve bakımımla sağlıklı kalmaya devam edecek.
Bana sorarsanız hanımlar, şu an yaşamımızda ne kimyasallardan, ne radyasyondan, ne stresten uzak kalmak fazla mümkün değil. Önemli olan bunları vücudumuzdan atabilmek; dengeli beden beslenmesi, ruh beslenmesi bizi de bebeğimizi de sağlıklı yapar diye düşünüyorum.
Saçında hiç beyaz olmayıp, hamile de olmadığı halde burada ahkam kesen bayanları bizim durumumuzda olduklarında görmek istiyorum. Şu anki kadar kesin hükümlü olmayacaklarına adım gibi eminim, çünkü söz konusu kendi görünüşleri olacak. Kaldı ki tv dünyasında bunca ünlü kadın doğum yapana kadar son derece bakımlı ve şıklar; hangisinin çocuğu anormal doğdu? Bence bazı söylemleri ve fikirleri fazla abartıyoruz. Duyduğumuz her şeyi mantığımızla tartıp kendimize göre şekillendirirsek, bize neyin iyi neyin kötü geldiğini düşünüp uygularsak hem ruhen hem de bedenen biz de bizden sonraki nesil de daha sağlıklı oluruz düşüncesindeyim.