- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi ayseayseli
neden biliyor musun?merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
doğum sonrası çoğu şeye vakit bulunmuyor. koca milletini gebelikte hazırlamak gerekiyor çocuklu hayata.
hamileliğin güzel geçmiş çok iyi ama sen eşine sana yardım etmesi için ortam oluşturmazsan, doğum sonrası yardım istediğinde mırın kırın edebilir. karnında burnunda her şeye yetişirken, inmiş karınla şikayetçi olmanı anlayamaz.
bundan sonrası için en azından geceleri uyanıyorsan arada onu da uyandır, bir bardak su iste. arada ev işlerinde yardım iste ki doğum yapınca afallamasın adam.