- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi ayseayseli
Anam pek ozeniyorum boyle naz niyaz isine ama ne yapalim kader..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence doğrusunu yapmışsın Canımmerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Maşallah diyerek yoruma başlıyorum. . Benim hamileliğim böyle geçseydi keşke bütün işleri yapmaya razıyım valla. İnanın naz değil ama eşime yalvar yakar iş yaptırıyorum ufak tefek ama.. doktor elinden geldikçe iş yapma uzan dedi ama evin işleri bir tanede oğlum var. Gel de yat..merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Yata yata geçen hamilelik iyi bir hamilelik değil eşine isteklerini bildir her işi üzerine alma ama Can'ının istediğini kendin alıp ye onu da eşin getirsin mi diyor çevre :) vallahi benim de 2. Hamileliğim meyvemi soyup ağzıma vermedi ne eşim ne annem :)merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
naz yap pişman olursun diyenler eşinden hiç ilgi görmeyip fırsat bulunca eşine eziyet eden ezik tiplerdir canım. iyi naz yaptın diyelim bu adamlar salak mı. eşlerinin hamileliği kullandığını biliyolar doğumdan sonra da artık hamile değilsin diye hiçbir şeye ellerini sürmüyolar. araya soğukluk giriyo. sırf hamile diye yanındaki yastığı eşinden isteyeni gördüm ben. benim eşim bana her işte yardımcı olur. hamile de değilken üstelik. ama hamileyken eşime de köle muamelesi yapmam günah yamerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.