Hamilelikte naz niyaz

Eger saglik ve guc yerindeyse hamilelerin nazlanmasini cok antipatik buluyorum. Tamam doguruyorsun iste milyonlarca kadin doguruyor anneligi biz kesfetmedik. Hastalik degil bu hamilelik..
Enerjin yerindeyse kendi isini kendin gor, degilse esinden yardim iste kimse kimsenin kaprisini cekmek zorunda degil. Ben hamileyken karnim burnumda eger ihtiyacim yoksa yardim bile istemezdim. Esim daha mi az deger veriyor bana, yooo.. Bebekle benden cok ilgilenir.

Ben epeyy nazlandım çünkü zor bir hamilelik geçirdim ilk 3 ayı yatarak geçti 5 ay bulantı istifra ve 9 ay bel ağrısı ile geçti

Kendimi iyi hissettiğim her vakit gezdim tozdum dolaştım ev işi yaptım

Onun dısında tum sıkıntıları eşimle beraber cektik istifra ederken hep yanımda oldu mesela hastane işlerinde de hep yanımda oldu serumdur, tahlil yaptirmaktir vs ev işinde de beraber çamaşır astık beraber yemek yaptık yeri geldi o süpürdü ben viledaladim yerleri va ben eşlerin bu yükun altına beraber girmesi taraftarıyım erkekler de biraz sıkıntı çekmeli, bir şeyler yapmalı, çabalamalı, sürekli ben çok güclüyum duruşu sergilemeye gerek yok onlara karşı normalde hastanede iğne yaptırsam rezil olmaym diye ağlamam sıkarım kendimi belki ama nazlanacak bir eşim olunca onun omzunda ağladım çok canım yanınca(9 ay iğneli hamilelik geçiriyorum)

Ama bence en güzel yanı aşermek ve eşinin aşerdiğin yiyeceği alıp getirmesi :)

Sen de kendini kötü hissettiğin zamanlar kendini zorlamak yerine bir kap çorba bir bardak su isteyebilirdin eşinden bu kadarından ne olacak ki

Son düzenleme:
Çok şükür rahat Bi hamilelik geçirdim.
Ev işinde yorgun hamile kadın modundaydım eşime yıktım çoğu işi.
Dışarda gezerken buna da psikolojik olarak ihtiyacım var diyordum hiç of demedim gezerken ve bol bol gezdim:rapci:
Muhteşem bir hamilelikten sonra lohusa dönemi kabus gibi çöktü üstüme. Fenaydı:mad:
Hamilelikte her ne yaptıysam hakkımmış iyi ki yapmışım keşke beş mislini yapsaydım diyorum. Kişiden kişiye çok değişiyor bu durumlar, bende böyle.:KK59:

merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Bence doğrusunu yapmışsın Canım:KK200:
Onların yaptığı kandırmaya girer..
Tabiki zorlanıyorsan istersin ama sırf kullanmak için bu yapılmaz... Öyle yapanlar genelde almaları gerekenin üç-dört katı fazla kilo alıp sonrasında hamilelikte yatarak aldıkları kiloyu spor merkezlerinde vermeye çalışıyorlar :KK49::spor:

merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Maşallah diyerek yoruma başlıyorum. . Benim hamileliğim böyle geçseydi keşke bütün işleri yapmaya razıyım valla. İnanın naz değil ama eşime yalvar yakar iş yaptırıyorum ufak tefek ama.. doktor elinden geldikçe iş yapma uzan dedi ama evin işleri bir tanede oğlum var. Gel de yat..

Ben keyfi nazlandığımı hiç ama hiç hatırlamıyorum,lakin öyle yapmak gerekiyormuş.
Ayrıca nazınızı sadece kocanıza yapın valla sinir oluyorum başka birine sırf hamile diye hizmet etmeye mecbur bırakılmak.Bana mı hamile kaldın diyesim geliyor.

dogumuma 20 kusur gun var. gunde 8 saat yuruyerek ev bakiyoruz esimle. evi buldugumuz takdirde dogumumdan muhtemelen 10 gun filan once ev tasiyacagim!
ustelik allerim, ayaklarim balon gibi. ve bir de 6 yasinda bir cocugum daha var. ve bir de yapayalniz, yabanci bir ulkedeyim.
elinizdekilerin kiymetini bilin.

Bu naz yapmak zorunda kalan arkadaşların çoğunun kocası normal zamanda elini ise sürmeyenler. Kadın da durumunu kullanıyor.
Ama gece kaldırıp markete göndermeyi vs hiç anlayamayacağım.

Eşi normal zamanda da yardım eden kadının bunlara ihtiyacı yok. 9 ay kısa bir süre hanımlar eşi iyi seçmeli yoksa lohusa iken ve çocuk bakımında yine aynı hamam aynı tas.

Hamilelik bir hastalik degil ,neden bazi kadinlar bu durumu kullanir anlamiyorum ,rahat bir hamilelik ise kimseden bir sey beklememek ve kendi isini yapabilmek en dogrusu bana göre ,asıl yardım dogumdan sonra lazım

Edit:hic naz yapmadim,senin ki gibi gecen bir gebeligim oldu, pisman degilim,pisman ettirmediler :)

Ben pişman olmadım 8 aylıkken babamı kaybettim kimseye nazım olmadı,öncesinde de öyle

Normalde evliliğinde sevgi görmeyen kadınlar özellikle naz yapar bence, hani fırsat bu fırsat gibi, tatil gibi

Yata yata geçen hamilelik iyi bir hamilelik değil eşine isteklerini bildir her işi üzerine alma ama Can'ının istediğini kendin alıp ye onu da eşin getirsin mi diyor çevre :) vallahi benim de 2. Hamileliğim meyvemi soyup ağzıma vermedi ne eşim ne annem :)

Siz o kadar şanslısınız ki, naz yapmayı dert ediniyorsunuz. Keşke benim eşimde devamlı yanımda olabilseydi de, her işi ben yine yapardım. Üstelik ailemden de uzakta tek başıma bir şehirde çalışarak hayat mücadelesi veriyorum. Eşim mesleği nedeniyle sürekli seyahat halinde, farklı illerde...Yanımdayken ama allah razı olsun normalde çok yardım etmeyen insan, her işime koşturuyor. İlk 3 ay mide bulantılarım olduğundan sağolsun anneciğim yanıma geldi bana baktı. Onun harici naz yapacak durumum hiç olmadı. Eşiniz yanınızda kıymetini bilin, naz niyaz düşünmek gibi bir dert bana dert olarak gelmiyor...Allah inş büyük dert vermesin, sağlık olsun herşey olur...

naz yap pişman olursun diyenler eşinden hiç ilgi görmeyip fırsat bulunca eşine eziyet eden ezik tiplerdir canım. iyi naz yaptın diyelim bu adamlar salak mı. eşlerinin hamileliği kullandığını biliyolar doğumdan sonra da artık hamile değilsin diye hiçbir şeye ellerini sürmüyolar. araya soğukluk giriyo. sırf hamile diye yanındaki yastığı eşinden isteyeni gördüm ben. benim eşim bana her işte yardımcı olur. hamile de değilken üstelik. ama hamileyken eşime de köle muamelesi yapmam günah ya

Ben kızıma hamileyken de naz yapmadım hiç. Sağolsun eşim bendem daha çok aşerdiği için evde zaten yok yok :) şimdi ikinciye hamileyimdir. 3 yaşında kızım da var. Sabah onunla da ilgilendim ev temizleyip cam da sildim. Adam akşama kadar bin tane insanla muhattap oluyor zaten niye daha yavrusu gelmeden eziyetini getireyim ki. Ha Allah razı olsun o ağzımdan en ufak bişey çıksa Bakarım çıkmış gitmiş olur almaya ama en önemli şey ne biliyor musun. Yiyecek yenir Bugün yemezsin yarın yersin ama ben eşime eziyet etmeden yumuşak yaklaştıkça onun gözünde ki sevgi dilinde ki aşk varya o herşeye bedel.

Millet ilk aylarda mahvediyormus esini. Bende senin gibi hic bisey yapmadim. Normal hayatima devam ettim. Henuz sunu aserdim al bile demedim. Asermedim napiyim rol mu yapmam lazimdi:( zaten beceremiyorum nazenin kadin triplerini. Seni anliyorum. Ama son aydasin biraz otur esin sana hizmet etsin

Back
X