- 12 Ocak 2016
- 157
- 56
- 13
- 37
- Konu Sahibi ayseayseli
-
hyr tabiki yapmaya halin varken eşinden su istemek bence abartı. bende çok nazlı niyazlı değilim bu haftaya kadar çalıştım. bugun son gnum evde olduğum da mutlaka yemeğimi yaparım riskli ağrılı bi sorunum yoksa bende akşama kadar evde aytayım eşim işten gelsin yemek yapsın asla oyle bişey yapmam. şuan bile eve gttiğimizde eşim sen yat dinlen der ama yatamam yanında otururum mutfakta yıne otururum kıyamam. yemekten snra otururkende eşim kendiliğinden meyve alır getrirse yeriz ama kalk meyve getir demem. ağrılarım var yorgunum taşımak zor ama mutfaga gidemeyecek kadar deil =)) temizliğimi ble yaparım dinlene dinlene :))merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
hamilelik bir hastalık değildir. Ayakta bir hamilelik geçirebilmişseniz bu size bir lütuftur.merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
nazla niyazla uğraşmak yerine karınlarındaki bebekleri için dua etmeye yoğunlaşsalar pek bir eyii olacak zannımcamerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Kimse madalya takmayacak sana. Yap biraz naz, dinlen. Bebek olunca çok yorulacaksın zaten.
Canım ben de senin gibiydim. Bu biraz yapı meselesi. 9 ay boyunca ne yattım ne nazlandım sadece ilk aylar bulantım oluyodu o zaman biraz zorlandım ama onun dışında çok rahat bi hamilelik geçirdimmerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Canım ben de senin gibiydim. Bu biraz yapı meselesi. 9 ay boyunca ne yattım ne nazlandım sadece ilk aylar bulantım oluyodu o zaman biraz zorlandım ama onun dışında çok rahat bi hamilelik geçirdim. Doğumdan eve geldim yatamadım bile sürekli ayaktaydım, hatta hastaneden getirdiklerimi makinaya attım annemle kayınvalidem kızmıştı bana biz sana bakmaya geldik sen iş yapıyosn yat diye az azar işitmedim Yapmak gerekir mi bilmiyorum ben pişman olmadım, eşim her zaman söyler takdir eder beni.
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
elin ayağın tutuyorsa neden nazlanasın ki onun adı nazlanmak değil eziyet etmek olur ben son hafta baya ağırlaşmıştım ona rağmen doğuma boy aynamın tozunu alıp çıktım ilk üç ay aşırı bulantım varken eşim sağolsun her gün tost ve makarna yaptı bana başka bir şey yiyemedim ama ondan sonra elim ayağım tuttu şükür aşermedimde.merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?