Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
28 haftalık hamileyim 4 kilo almışım sonraki süreç nasıl ilerler bilemiorum çünkü çokkk acıkıorum
24. Haftaya girmek uzereyim. 8 kilo aldim. Biliyorum her bunye degisik ama cok merak ediyorum. Sizce normal mi? Demir hapi ve vitamin kullaniyorum. Depresyona girmek uzereyim. Herkes amma kilo almissin diyor evden cikmicam bu gidisle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarın 31 hafta doluyor ve ben 9 kilo aldım doktor zaten kızıyordu şimdi sağlık ocagindaki ebeler de 3 kilo daha alabilirsin doğuma kadar fazlası yok diyorlar. Allahtan karşı konulmaz yeme isteğim geçti. İnşallah daha fazla almam.
offf daha 12. haftadayken 3 kilo aldım bile
bende persembe gunu 14.haftaya gırcem 11.haftada 5 kılo almıstım.sımdı ekmegı kestım 1.5 kılo verdım 3.5 kılo almısım ozetle cok fazla dıkkat etcem ama hep ekmekten yemekten.tatlıyla aram yok zaten sekerlı hıcbısı yemıyom sevmıyorum.ayaklarımda fazla oturunca sısıyor agrıyor
doktorum bana her ay 1 kilo fazla alma demişti.56 ile hamile kaldım Şu an 59 kiloyum 15.haftam.Benim ikiz gebelik ve çok acıkıyorum.Sabahları açlıktan uyanıyorum.İçimi kazıyorlar resmen.Gebelikten önce hiç böyle acıkmazdım.Ara öğünlerde meyve ve ayranla geçiştiriyorum.