• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

Merhaba ben 17 haftalik hamileyim 58 ile basladim hala ayniyim kilo almadim ama sanki almisim gibi geliyo kiyafetlerim daraldi sanki sismiyim acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 aylik olana kadar 1,5 kilo aldim olan sonra oldu doguma 20 kilo fazlayla girdim

merhaba,
28 haftalık hamileyim 4 kilo almışım sonraki süreç nasıl ilerler bilemiorum çünkü çokkk acıkıorum :(

Bende 26.haftadayım ve 45 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum ama hiç önemli değil yemene bak bebiş sağlıklı olsun kiloları verirz 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

24. Haftaya girmek uzereyim. 8 kilo aldim. Biliyorum her bunye degisik ama cok merak ediyorum. Sizce normal mi? Demir hapi ve vitamin kullaniyorum. Depresyona girmek uzereyim. Herkes amma kilo almissin diyor :( evden cikmicam bu gidisle
:(

Bende 26.haftadayım 10 kilo aldım hiç takılma valla ben halimden çok memnunum bebiş iyi olsunda kilo gidr 😊

Bende 25 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim 2 kilo fazlam var bakalim bundan sonra nasıl olucak..50 kilo ile hamile kaldım

4.ayın başınsayım ve 2 kilo aldım:( ama bel çevrem çok genişledi..kilo almaktan korkuyorum aksi gibi çokta iştahlıyım..inşallah 12 kiloyu geçmem

Bende 18 haftalık hamileyim yaklaşık 6-7 kilo aldım bu gidişle doğumda kapılardan sığamıcam :(

İnşallah doğumdan sonra verebilirim

oldukça fazla dikkkat etmeme ve aktif spor yapmama rağmen ben de 10 kg aldım. gerçi 31. haftadayım doktor ideal kiloda olduğumu söylüyor. Cevremdekiler de boyum uzun olduğundan bu kiloyu kaldırıyorsun diyolar ama ben yine de cok taktım bir ara bu kilo olayını. aşmam cok zor oldu. ama şuan keyfini çıkarıyorum. sanırım sona doğru yaklaştıkça insan bitmesin istiyor bu süreç ve daha anlamlı hiçbirşeyi dert etmeden yaşaması gerektiğini anlayabiliyor.

Selam
37+1de doğum yaptim 22kg aldim allahtan 40 beklese ne olurdum bilmem aman nolcak ya spor yapmayi seviyorum normal doğumda yaparsam hemen baslarim diyet + spor veririm diyordum gel gorki hiçte öyle olmadi.
Normal doğum yaptim ama bebeğim o kadar yaramazki bir dk uyumuypki spor yapayim .diyet desen yok çünkü durum azaliyo anlayacaginiz kilolar kaldi .oyuzden dikkat edin derim.
Allahtan ben yine iki hafta sonra kilolarin 16kgsini vermiştim .bu kadar veremeyen bile var.

Yarın 31 hafta doluyor ve ben 9 kilo aldım :( doktor zaten kızıyordu şimdi sağlık ocagindaki ebeler de 3 kilo daha alabilirsin doğuma kadar fazlası yok diyorlar. Allahtan karşı konulmaz yeme isteğim geçti. İnşallah daha fazla almam.

bence bunda kızılcak, telaşlancak bişey yok doğuma kadar 6-7 kilo daha alabilirsin çok normal. çok normal kilo alımın.

Bende 6haftalık hamileyim bugün diyetisyene gittim çünkü 73.1ile hamile kaldım ve ipin ucunu kaçırmaktan deli gibi korkuyorum ;) bakalım bir hafta sonra kontrol var hedefimiz ilk 3ay hiç kilo almamakmış.

25+2 haftalık hamileyim ve 5,5 kilo almış bulunmaktayım. 50 ile hamile kaldım 55,5 oldum. doktorum da performansımdan memnun. hatta kilo almaya başla dedi. daha nasıl başlayacaksam :56:

offf daha 12. haftadayken 3 kilo aldım bile :43::43::43::43:

bende persembe gunu 14.haftaya gırcem 11.haftada 5 kılo almıstım.sımdı ekmegı kestım 1.5 kılo verdım 3.5 kılo almısım ozetle cok fazla dıkkat etcem ama hep ekmekten yemekten.tatlıyla aram yok zaten sekerlı hıcbısı yemıyom sevmıyorum.ayaklarımda fazla oturunca sısıyor agrıyor:(

bende persembe gunu 14.haftaya gırcem 11.haftada 5 kılo almıstım.sımdı ekmegı kestım 1.5 kılo verdım 3.5 kılo almısım ozetle cok fazla dıkkat etcem ama hep ekmekten yemekten.tatlıyla aram yok zaten sekerlı hıcbısı yemıyom sevmıyorum.ayaklarımda fazla oturunca sısıyor agrıyor:(

valla ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo. bakalım inşallah sağlıksız kilo almam.

ayaklarım bazen benim de şişiyor.

doktorum bana her ay 1 kilo fazla alma demişti.56 ile hamile kaldım Şu an 59 kiloyum 15.haftam.Benim ikiz gebelik ve çok acıkıyorum.Sabahları açlıktan uyanıyorum.İçimi kazıyorlar resmen.Gebelikten önce hiç böyle acıkmazdım.Ara öğünlerde meyve ve ayranla geçiştiriyorum.

doktorum bana her ay 1 kilo fazla alma demişti.56 ile hamile kaldım Şu an 59 kiloyum 15.haftam.Benim ikiz gebelik ve çok acıkıyorum.Sabahları açlıktan uyanıyorum.İçimi kazıyorlar resmen.Gebelikten önce hiç böyle acıkmazdım.Ara öğünlerde meyve ve ayranla geçiştiriyorum.

46 ile hamile kaldım 1 haftada 4 kilo verdim 42 ye düştüm şuan 15 haftalığım daha 800 gram anca almışım. iştah sıfır hiç yiyemiyorum

Back