Oyle) senin az kalmis artik ya ne guzeel
evet canım çok az kaldı,ilk hamilelik olduğu için tırsıyorum doğumdan :26: Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bi canlı dünyaya getirmek hiç kolay bir iş değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle) senin az kalmis artik ya ne guzeel
cocukluktan beri çok zayıfımdır. hamile kaldığımda 37 kıloydum şimdi 4.ayımdayım 39 kıloyum ve yasım 25. bı cok ınsan az kılo almak için çırpınıyor bılıyorum ama bende kılo alamadığım için üzülüyorum. allaha şükür bebeğin gelişimi normal . ilk 3 ay iştahım açıldı fakat grip, ağız yaraları ve bulantılar yuzunden hiç bişey yıyemedım açlıktan ağladıgımı biliyorum. yiyebildiğim tek şey meyve, salatalık ve yoğurttu. 3 ay aç kaldım resmen. çok kilo aldığınız için üzülmeyin bence, vermenin bi çok yolu var. ama benim gibi kilo alamayanlara çare yok.
Meyve yemekte ölçülü olunmazsa oda kilo yapıyor
24. Haftaya girmek uzereyim. 8 kilo aldim. Biliyorum her bunye degisik ama cok merak ediyorum. Sizce normal mi? Demir hapi ve vitamin kullaniyorum. Depresyona girmek uzereyim. Herkes amma kilo almissin diyor evden cikmicam bu gidisle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım şimdi 33. Haftada olmalısın şuan kaç kilo aldın ben 34. Haftadayım 15 kilo aldım için rahat olsun kimseyi takma bebeklerimiz önemli çatlakların çok var mı
Mumkun oldugunca bebe yagi suruyorum. Bir iki tane var insallah cogalmaz. Senin nasil?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.