Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Eşin falan bu durumu nasıl karşılıyor
Eşim bir gün evdeyse bir gün gece nöbetinde evde olduğu zamanlarda zaten uykusuz olduğu icin güzel uyuyor maşallah bende sessiz sedasız kalkıyorum yanından ya da ne yapacaksam sessiz oluyorum. Bazen yanında olmadığımı anlamıyor bile kendim geçiriyorum geceleri bi de onu ayağa diksem vicdan yaparım zaten gece gündüz çalışıyor

Kızlar okudum yazışmalarınızi. Allah hepimize şifa versin şu kandil günü inşallah yarabbim. Xanax kullandınız mı aranızda kullanan varmi

Eşim bir gün evdeyse bir gün gece nöbetinde evde olduğu zamanlarda zaten uykusuz olduğu icin güzel uyuyor maşallah bende sessiz sedasız kalkıyorum yanından ya da ne yapacaksam sessiz oluyorum. Bazen yanında olmadığımı anlamıyor bile kendim geçiriyorum geceleri bi de onu ayağa diksem vicdan yaparım zaten gece gündüz çalışıyor
Aman iyi bari, benim eşim delirmişti valla hastalanacaktı artık

Bir şey sormak istiyorum kızlar, bir tanıdığım doğum yaptı geçenlerde, bebeği doğumda oksijensiz kalmış falan hiç duydunuz mu etrafınızdan böyle bir şey ilerde sıkıntı olur mu acaba dedim

Bir şey sormak istiyorum kızlar, bir tanıdığım doğum yaptı geçenlerde, bebeği doğumda oksijensiz kalmış falan hiç duydunuz mu etrafınızdan böyle bir şey ilerde sıkıntı olur mu acaba dedim
Evt boyle durumlar doğum esnasında olabiliyor diye niliyorum hazneye sıkışıyor ya da spontane gelişiyor

Yutubede faruk uguz diye psikiyatri doktru hamilelik ve emzirmede kullanılan ilaçlar hakkında bilgi veriyor gerçekten bilimsel konuşuyor isterseniz bir dinleyin
Dinledim biraz önce, evet güzel konuşmuş daha önce bu doktora denk gelmemiştim. Umarım her şey yolunda gider. En çok otizm olayı beni korkutuyor, bekleyip göreceğiz..

Arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. Bebeği anne karnında sağlıklıydı kendinde de bir sorunu yoktu. İlaç kullanmıyordu yani böyle bizim gibi. Normal doğum yaptı bebek çıktığında oksijen alamamış bir kaç gün yoğun bakımda kalmıştı şuan sağlıklı bir sıkıntısı yok. böyle olup sıkıntısız yaş almış çocuklar var.

X