Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Merhaba canım aklıma geldi, hemde seni güldürmek istedim, hani yaprak dökümünde Leyla varya depresyon geçiriyor pijamalarla sokakta dolanıyordu işte aynı bende onun gibiydim, tam aynısı
Yaa kıyamam canım

Kızlar iyi misiniz kimse yazmamış merak ettim sizleri?

İyi canım çok şükür ben son ayların zorluğunu yaşıyorum. Doğumu düşündükçe biraz anksiyetem tutuyor İşte korku var. Sen
Nasılsın
Halime şükür diyorum ama huzursuzluğum çok oluyor benim de. Beynimdeki seslerle savaşmaktan yoruluyorum. Senin ne kadar kaldı doguma ?

İyi akşamlar kızlar . Bende de her gün ya sabah yada akşam yemeğine dogru anksiyete başlıyor bir anda . İdare etmeye çalışıyorum kendimi . 26.haftadayim . Şimdi de dogum nasıl geçecek bebek nasıl olacak iki çocukla nasıl ilgilenebilicem kaygısı basladi . Zaten anlamsız kaygılarım vardı.

Haftamız yakınmış seninle. Anlamsız kaygılar hepimizde var o yüzden anksiyeteliyiz maalesef. Başladığı zaman neler oluyor vücudunda? Ne hissediyorsun? Sürekli kötü mü hissediyorsun mesela?

İnşallah Rabbim iki çocuğa bakabilecek güç verecek sana. Hepimize verecek bir şekilde idare edeceğiz nasıl olacak ben de bilmiyorum ama bakıcaz bu çocuklara mecbur.

Bayramdan sonra görünüyor. Bende bazen çok karamsar ve depresif hissediyorum.
Maşallah Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Doğumdan sonra lütfen bizimle iletişimi kesme. Doğumunun nasil olduğunu sonraki süreci paylaşalım birlikte. İnşallah daha da iyi olursun. Bize de yardımcı olursun doğumla ilgili

Amin canım tabi yazarım burdan mutlaka dualarınızı eksik etmeyin rabbim tüm hamilelere dayanma gücü versin.

Arefemiz mübarek olsun bu arada. Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine bizleri derdimizden kurtarsın. Hastaligimiza şifa versin tez zamanda.

Canm başladığı zaman mide bulantısı kusucak hissi iğne batmalari içimde boşluk korku ve yatma istegi oluyor. Sürekli kötü hissediyorum ama bazen sürekli olmuyor mesela bir kaç saat oluyor. Sürekli olduğu zaman günler sürüyor yemeden içmeden kesiliyorum.

İyi bayramlar hanımlar, çok huzurlu bayramımız olsun inşallah. Rabbim şifa versin hepimize..

Kızlar hepiniz nasilsiniz ? Ne durumlardasınız yazmaz oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…