- 30 Aralık 2022
- 294
- 49
- 33
İlaca başladın mı, ondan kötü olmuş olabilirsin.Ben yine kötü ve kaygılıyim panigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaca başladın mı, ondan kötü olmuş olabilirsin.Ben yine kötü ve kaygılıyim panigim
Dün içtim iç sıkıntısı yaptiİlaca başladın mı, ondan kötü olmuş olabilirsin.
Merhabalar, ne zamana gün verdi doktor ? Yok hiç korkma panik olunca damardan sakinleştirici gönderiyorlar hemen geçiyor. Zaten çok kısa sürüyor sonra odana geçiyorsun.Ben çok stresliyim günüm belli oldu ve biraz korku var normal doğum olsa böyle tedirgin olmam sanırım. Sezaryen beni tedirgin ediyor. O an panik olurum masadan kalkmak isterim diye tedirginim. Doktora öncesinde söylesem mi bilmiyorum.
Haftaya pazartesi 22 nisan için gün verdi. Bi de takip için bebeğin küvezde kalması gerekiyormuş süreç nasıl oluyor onu da bilmiyorum. Umarım sıkıntısı olmaz sağlıkla doğar.Merhabalar, ne zamana gün verdi doktor ? Yok hiç korkma panik olunca damardan sakinleştirici gönderiyorlar hemen geçiyor. Zaten çok kısa sürüyor sonra odana geçiyorsun.
Saglikla kucağına al inşallah. Korkma orası hastane hemen müdahale ederler panik durumunda. Belden uyuşturmalı sezaryen mi olacaksın?Haftaya pazartesi 22 nisan için gün verdi. Bi de takip için bebeğin küvezde kalması gerekiyormuş süreç nasıl oluyor onu da bilmiyorum. Umarım sıkıntısı olmaz sağlıkla doğar.
Evet canım o yüzden paniklerim diye korkuyorum. Normal doğum yapsam sancı İnan korkutmuyor ama bir yerlerimin uyuşuk olması ve sonrasında açılmasını beklemek falan ürkütücüSaglikla kucağına al inşallah. Korkma orası hastane hemen müdahale ederler panik durumunda. Belden uyuşturmalı sezaryen mi olacaksın?
Amin canımSaglikla kucağına al inşallah. Korkma orası hastane hemen müdahale ederler panik durumunda. Belden uyuşturmalı sezaryen mi olacaksın?
Tamamen uyuşturulmayı sen mi istemedin , ben sezaryen olsam tamamen uyutulmayı isterdim deEvet canım o yüzden paniklerim diye korkuyorum. Normal doğum yapsam sancı İnan korkutmuyor ama bir yerlerimin uyuşuk olması ve sonrasında açılmasını beklemek falan ürkütücü
Tamamen uyuşturma yapmayalım anestezinin bebeğe geçme durumu ayılma daha geç oluyor dediler bende tamam dedim bir de devlet hastanesi konuyu bana çok bırakmadılar özel olsa belki biraz Naz geçerdiTamamen uyuşturulmayı sen mi istemedin , ben sezaryen olsam tamamen uyutulmayı isterdim de
Anladım, panik, anksiyete durumunu doktora bildir bence en azından hazırlıklı olurlar, seni tanırlar.Tamamen uyuşturma yapmayalım anestezinin bebeğe geçme durumu ayılma daha geç oluyor dediler bende tamam dedim bir de devlet hastanesi konuyu bana çok bırakmadılar özel olsa belki biraz Naz geçerdi
Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsin bebiş benimde bir gün yoğun bakımda kaldı ertesi gün çıktı. Uyuşma doğumdan sonra hemen bitiyor korkma canım. Uyuyarak sezeryan zor bu kolay.Haftaya pazartesi 22 nisan için gün verdi. Bi de takip için bebeğin küvezde kalması gerekiyormuş süreç nasıl oluyor onu da bilmiyorum. Umarım sıkıntısı olmaz sağlıkla doğar.
Evet onu mutlaka söyleyeceğim. En azından bilip ona göre müdahale ederler. Bilmeleri de beni rahatlatır.Anladım, panik, anksiyete durumunu doktora bildir bence en azından hazırlıklı olurlar, seni tanırlar.
Amin canım İnşallah benimde uzun sürmez içim rahatladı teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsin bebiş benimde bir gün yoğun bakımda kaldı ertesi gün çıktı. Uyuşma doğumdan sonra hemen bitiyor korkma canım. Uyuyarak sezeryan zor bu kolay.
Normal oluyor arada ilaç kullanmayan hastalığı olmayan kişiler bile ara ara bu hallere girebiliyor. Geçicidir. İçin ferah tut.Kızlar merhaba. ben 2 ay oldu ilaca başlayalı. Yine atak yaşamam normal mi ya bugün yine çok kötü durumdayım.
Deniyorum, teşekkür ederimNormal oluyor arada ilaç kullanmayan hastalığı olmayan kişiler bile ara ara bu hallere girebiliyor. Geçicidir. İçin ferah tut.
Evet normal canım, maalesefKızlar merhaba. ben 2 ay oldu ilaca başlayalı. Yine atak yaşamam normal mi ya bugün yine çok kötü durumdayım.