Evet ikisini aynı anda dedi selactra sabah norodol aksam 3 damla yazıyor ama damlayla ilgili yorumları da okuyunca biraz korktum açıkçası ben uykularımı çok takıyorum uyuyamadıkca da aşırı stres panik oluyorumDoktor ikisini aynı anda mı başla dedi? Yani belki sende yan etki yapmaz bilemiyorum, belki sen şu an benden daha iyisindir..
Sen durumuna göre bakarsın artık, yani sende benim gibi olmayadabilir. Ben günlerce hiç uyuyamadım.. Ailem falan çok şaşkındı delirdim diye nasıl üzülüyorlardı.Evet ikisini aynı anda dedi selactra sabah norodol aksam 3 damla yazıyor ama damlayla ilgili yorumları da okuyunca biraz korktum açıkçası ben uykularımı çok takıyorum uyuyamadıkca da aşırı stres panik oluyorum
Cok zor canim yaşamayan anlamiyor valla hiç mi uyuyamıyordun?Sen durumuna göre bakarsın artık, yani sende benim gibi olmayadabilir. Ben günlerce hiç uyuyamadım.. Ailem falan çok şaşkındı delirdim diye nasıl üzülüyorlardı.
Yok be canım uyku haram olmuştu sürekli ağlıyordum gözlerimi kapatınca beynim oyunlar oynuyordu sanki. Bana da kimse inanmıyordu ama Allah yaşatmasın dediğin gibi başına gelmeyen anlamıyor çok zor çok. İkiz gebelikti benim alın artık bunları diye yalvardım yakardım kimse dinlemedi.Cok zor canim yaşamayan anlamiyor valla hiç mi uyuyamıyordun?
Banada kızıyorlar kendi kendine hallet ilaç içme diye
Simdi nasılsın peki canım bebeklerin nasıl ?Yok be canım uyku haram olmuştu sürekli ağlıyordum gözlerimi kapatınca beynim oyunlar oynuyordu sanki. Bana da kimse inanmıyordu ama Allah yaşatmasın dediğin gibi başına gelmeyen anlamıyor çok zor çok. İkiz gebelikti benim alın artık bunları diye yalvardım yakardım kimse dinlemedi.
Şimdi iyiyim ama çok kaygılıyım ilerde bebeklerde nörolojik sıkıntılar olabilir dediler.. Olursa ne yapıcam bilmiyorum. Hiç mutlu değilim öylesine yaşıyorum işte.. Benim eşim kullanmama karşı olmadı sonuçları ne olursa kabullendi. Onlar canlı aldıramayız dedi ve doğdular. Sende dua et bizim için bir şey olmazlar inşallahSimdi nasılsın peki canım bebeklerin nasıl ?
Anlamazlar eşim kullanmama karşı mesela ilaçları
İnşallah olmaz ederim tabiki canım bana doktor sorun olmaz dedi piskiyatris ama yinede ister istemez korkuyorum tabiki içmeye benim eşim hamile değilken bile kullanmama karışıyordu hep panik atak anksiyete vardı bendeŞimdi iyiyim ama çok kaygılıyım ilerde bebeklerde nörolojik sıkıntılar olabilir dediler.. Olursa ne yapıcam bilmiyorum. Hiç mutlu değilim öylesine yaşıyorum işte.. Benim eşim kullanmama karşı olmadı sonuçları ne olursa kabullendi. Onlar canlı aldıramayız dedi ve doğdular. Sende dua et bizim için bir şey olmazlar inşallah
Allah Allah eşin çok tuhafmış inşallah başına gelmez bir gün. Bu da bir hastalık canım niye psikiyatri bilim dalı diye bir şey var sanki. Senin haftan ilerlemiş bayaa korkma bence.İnşallah olmaz ederim tabiki canım bana doktor sorun olmaz dedi piskiyatris ama yinede ister istemez korkuyorum tabiki içmeye benim eşim hamile değilken bile kullanmama karışıyordu hep panik atak anksiyete vardı bende
Kararımı verdim artk yarın icicem ilacımı ilk başlarda daha kötü yapar ama inşallah zamanla toparlarımAllah Allah eşin çok tuhafmış inşallah başına gelmez bir gün. Bu da bir hastalık canım niye psikiyatri bilim dalı diye bir şey var sanki. Senin haftan ilerlemiş bayaa korkma bence.
Evet, Allah kolaylık versin canım dualarım seninle benimdeKararımı verdim artk yarın icicem ilacımı ilk başlarda daha kötü yapar ama inşallah zamanla toparlarım
Saol canim inşallah en kısa sürede atlatırız bu süreciEvet, Allah kolaylık versin canım dualarım seninle benimde
Nörodol ü istediğin zaman alıp istediğin zaman almayabilirsin ama selektra ya iyi karar vermen lazım. 1 gün alıp 1 gün almayınca etki edecek bir ilaç değil. Kanda 2 haftada belli bir düzeye geliyor ve ondan sonra etki etmeye başlıyor düzenli aldıkça.Evet ikisini aynı anda dedi selactra sabah norodol aksam 3 damla yazıyor ama damlayla ilgili yorumları da okuyunca biraz korktum açıkçası ben uykularımı çok takıyorum uyuyamadıkca da aşırı stres panik oluyorum
Merhaba canım aklıma geldi, hemde seni güldürmek istedim, hani yaprak dökümünde Leyla varya depresyon geçiriyor pijamalarla sokakta dolanıyordu işte aynı bende onun gibiydim, tam aynısıCok zor canim yaşamayan anlamiyor valla hiç mi uyuyamıyordun?
Banada kızıyorlar kendi kendine hallet ilaç içme diye
Pembe palto da var mıydı üzerindeMerhaba canım aklıma geldi, hemde seni güldürmek istedim, hani yaprak dökümünde Leyla varya depresyon geçiriyor pijamalarla sokakta dolanıyordu işte aynı bende onun gibiydim, tam aynısı
Merhabalar bir sıkıntınız var mı rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınArkadaşlar iyi akşamlar.
16 haftalik hamileyim. 1kizim daha var.15 yıldır kronik anksiyete hastasıyım.Hamile kaldığımda ilac kullanıyordum cipralex ve xanax.
İlaçları bıraktım.ama 16 haftaya kadar 4 veya 5 kere yarım xanax almak zorunda kaldım inanılmaz ataklar geldiği zaman.
Benim gibi içenler var diye biliyorum. Ama sadece bir kişi içip dogum yaptığını söyledi.
Aranızda varmi xanax kullanıp bebeği sağlıklı doğan. Lütfen içimi biraz rahatlaticak arkadaşlar yokmu bir kaç yere yazdım cevap alamadim
Çok geçmiş olsun öncelikle.Benim korkum ya hamile kaldığımda panik atak olursam ya sıkıntı yaşarsam oluyor sürekli dualar ediyorum ama burda da çok olumsuz olaylar var Allahım herkese yardım etsin düşük yaptım 1 kere 1 kimyasal burada sağlıksız gebelikler oluyor ve istemsiz okuyorum
Evet biliyorum antideprasanlar ancak 2 3 hafta sonra etki etmeye başlıyor .Nörodol ü istediğin zaman alıp istediğin zaman almayabilirsin ama selektra ya iyi karar vermen lazım. 1 gün alıp 1 gün almayınca etki edecek bir ilaç değil. Kanda 2 haftada belli bir düzeye geliyor ve ondan sonra etki etmeye başlıyor düzenli aldıkça.