Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Doktor ikisini aynı anda mı başla dedi? Yani belki sende yan etki yapmaz bilemiyorum, belki sen şu an benden daha iyisindir..
Evet ikisini aynı anda dedi selactra sabah norodol aksam 3 damla yazıyor ama damlayla ilgili yorumları da okuyunca biraz korktum açıkçası ben uykularımı çok takıyorum uyuyamadıkca da aşırı stres panik oluyorum

Sen durumuna göre bakarsın artık, yani sende benim gibi olmayadabilir. Ben günlerce hiç uyuyamadım.. Ailem falan çok şaşkındı delirdim diye nasıl üzülüyorlardı.

Sen durumuna göre bakarsın artık, yani sende benim gibi olmayadabilir. Ben günlerce hiç uyuyamadım.. Ailem falan çok şaşkındı delirdim diye nasıl üzülüyorlardı.
Cok zor canim yaşamayan anlamiyor valla hiç mi uyuyamıyordun?
Banada kızıyorlar kendi kendine hallet ilaç içme diye

Cok zor canim yaşamayan anlamiyor valla hiç mi uyuyamıyordun?
Banada kızıyorlar kendi kendine hallet ilaç içme diye
Yok be canım uyku haram olmuştu sürekli ağlıyordum gözlerimi kapatınca beynim oyunlar oynuyordu sanki. Bana da kimse inanmıyordu ama Allah yaşatmasın dediğin gibi başına gelmeyen anlamıyor çok zor çok. İkiz gebelikti benim alın artık bunları diye yalvardım yakardım kimse dinlemedi.

Simdi nasılsın peki canım bebeklerin nasıl ?
Anlamazlar eşim kullanmama karşı mesela ilaçları

Simdi nasılsın peki canım bebeklerin nasıl ?
Anlamazlar eşim kullanmama karşı mesela ilaçları
Şimdi iyiyim ama çok kaygılıyım ilerde bebeklerde nörolojik sıkıntılar olabilir dediler.. Olursa ne yapıcam bilmiyorum. Hiç mutlu değilim öylesine yaşıyorum işte.. Benim eşim kullanmama karşı olmadı sonuçları ne olursa kabullendi. Onlar canlı aldıramayız dedi ve doğdular. Sende dua et bizim için bir şey olmazlar inşallah

İnşallah olmaz ederim tabiki canım bana doktor sorun olmaz dedi piskiyatris ama yinede ister istemez korkuyorum tabiki içmeye benim eşim hamile değilken bile kullanmama karışıyordu hep panik atak anksiyete vardı bende

İnşallah olmaz ederim tabiki canım bana doktor sorun olmaz dedi piskiyatris ama yinede ister istemez korkuyorum tabiki içmeye benim eşim hamile değilken bile kullanmama karışıyordu hep panik atak anksiyete vardı bende
Allah Allah eşin çok tuhafmış inşallah başına gelmez bir gün. Bu da bir hastalık canım niye psikiyatri bilim dalı diye bir şey var sanki. Senin haftan ilerlemiş bayaa korkma bence.

Allah Allah eşin çok tuhafmış inşallah başına gelmez bir gün. Bu da bir hastalık canım niye psikiyatri bilim dalı diye bir şey var sanki. Senin haftan ilerlemiş bayaa korkma bence.
Kararımı verdim artk yarın icicem ilacımı ilk başlarda daha kötü yapar ama inşallah zamanla toparlarım

Nörodol ü istediğin zaman alıp istediğin zaman almayabilirsin ama selektra ya iyi karar vermen lazım. 1 gün alıp 1 gün almayınca etki edecek bir ilaç değil. Kanda 2 haftada belli bir düzeye geliyor ve ondan sonra etki etmeye başlıyor düzenli aldıkça.

Merhaba canım aklıma geldi, hemde seni güldürmek istedim, hani yaprak dökümünde Leyla varya depresyon geçiriyor pijamalarla sokakta dolanıyordu işte aynı bende onun gibiydim, tam aynısı
Pembe palto da var mıydı üzerinde

Merhabalar bir sıkıntınız var mı rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın

Ya kızlar banada yardımcı olur musunuz yüksek panik atak geçirmiştim seneler önce selctra buskotranpuskas pasiflora dideral falan kullandım şimdi hamile kalmaya çalışıyorum 1.5 senedir ve panik ataklarım yavaş yavaş var sanki çocuğum olmayacak işte çatlatma iğnesi sonrası kistmi oldu vs gibi bende çocuk için toplam 2.5 sene uğraştım ama selectra kullanmayı düşünüyorum 25 mg Tabiki önce psikiyatri doktoruma gideceğim ama kadın doğum doktoruma sordum hamile kalana kadar çok kötü oluyorsan iç ama hamilelikte istemiyorum demişti bende arada sırada çok düşünce gelince 25 mg yarıya bölmüştüm bazen yarıdan da az vs 3 4 defa içtim

Benim korkum ya hamile kaldığımda panik atak olursam ya sıkıntı yaşarsam oluyor sürekli dualar ediyorum ama burda da çok olumsuz olaylar var Allahım herkese yardım etsin düşük yaptım 1 kere 1 kimyasal burada sağlıksız gebelikler oluyor ve istemsiz okuyorum

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Eğer hamileyken böyle sıkıntı yaşarsanız ilaç veriyor doktorlar. Ama ilk 3 ay tavsiye etmiyorlar. Ya olursa diyerek kendinizi daha da kaygıya sokmayın. Olduğu zaman evet çok zorlanıyoruz ama illaki bir şekilde geçiyor. İnşallah olmaz Rabbim şifamizi versin. Hayırlısıyla bir çocuk versin size de

Evet biliyorum antideprasanlar ancak 2 3 hafta sonra etki etmeye başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…