Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Valla panik atak olduysan yandın ama haftan çok ilerlemiş niye yazmıyor ki, bana da özelde yazmadılar devlette yazdılar.
Bilmiyorum devlete gittim yazmadı özele gittim yazmadı napcam ben Bilmiyorum cok korkuyorum uyuyamazsam diye bugün uyuyamadim zaten

Bilmiyorum devlete gittim yazmadı özele gittim yazmadı napcam ben Bilmiyorum cok korkuyorum uyuyamazsam diye bugün uyuyamadim zaten
Kadın doğum doktorunla görüş istersen bu konuyu o da seni psikiyatrist sevk etsin. Benim öyle olmuştu.. Yoksa bana da yazmadılar sonra mecbur kaldılar yazmaya.

Kadın doğum doktorunla görüş istersen bu konuyu o da seni psikiyatrist sevk etsin. Benim öyle olmuştu.. Yoksa bana da yazmadılar sonra mecbur kaldılar yazmaya.
Yazdım onada ama özel hastane kadın doğumda gittiğim yerde de piskiyatris bölümü yok

Yazdım onada ama özel hastane kadın doğumda gittiğim yerde de piskiyatris bölümü yok
İlaçlar da hemen etki etmiyor. Bir psikiyatrist bulup onun gözetiminde olman lazım. Bir anda biten bişey değil. Bir kaç hafta düzenleme yapmaları lazım sana ama iyi anlaştığın bir psikiyatrist bulman lazım

İlaçlar da hemen etki etmiyor. Bir psikiyatrist bulup onun gözetiminde olman lazım. Bir anda biten bişey değil. Bir kaç hafta düzenleme yapmaları lazım sana ama iyi anlaştığın bir psikiyatrist bulman lazım
Ne gibi bir düzenleme

Ne gibi bir düzenleme
Belki önce terapi dener, egzersiz meditasyon falan önerir belki düzelirsin ilaca gerek kalmaz. Ya da sorununa göre hangi ilaca başlayacaksın ilaçtan fayda gördün mü hangi dozda kullanacaksın falan bunlar baya sürüyor ayarlanması doğru tedavinin bulunması: çünkü hamile olduğun için düşük dozdan başlanacak haliyle

Evet selectra 25 mg verdi bide norodol damla verdi ama ilk 2 3 hafta zaten çok kötü yapıyor bu ilaçlar biliyorum

Evet selectra 25 mg verdi bide norodol damla verdi ama ilk 2 3 hafta zaten çok kötü yapıyor bu ilaçlar biliyorum
Hayır merak etme düşük doz olduğu için durumunu kötüleştirmez yan etki olmaz. Yan etki yapsa bile norodol çok sakinleştirir hemen rahatlarsın hiç kötü düşünme

Hayır merak etme düşük doz olduğu için durumunu kötüleştirmez yan etki olmaz. Yan etki yapsa bile norodol çok sakinleştirir hemen rahatlarsın hiç kötü düşünme
Sen kullandinizmi bu damldan daha önce ben ilk kez kullancam 3 damla sık dedi suya yan etkileri çok oluyor demişler korktum bende nette okuyunca

Sen kullandinizmi bu damldan daha önce ben ilk kez kullancam 3 damla sık dedi suya yan etkileri çok oluyor demişler korktum bende nette okuyunca
Ben kullandım ilk bir hafta düzeldim çok güzeldi, sonra selectra 25 kullanmaya başladım onunla birlikte daha akşamı acilde buldum kendimi.. inşallah sana iyi gelir ikisi birden..

Ben kullandım ilk bir hafta düzeldim çok güzeldi, sonra selectra 25 kullanmaya başladım onunla birlikte daha akşamı acilde buldum kendimi.. inşallah sana iyi gelir ikisi birden..
Yaa neden ne yaptı kasılma fln mi selactra 25 mg başlarken çok huzursuzluk kaygı yapiyormu

Yaa neden ne yaptı kasılma fln mi selactra 25 mg başlarken çok huzursuzluk kaygı yapiyormu
11.haftamdayken doktor 12.haftaya girmediğim için norodol vericem dedi tamam dedim. Eşimden onay aldı falan.. sonra 12.haftan olduğunda selectra 25 başla dedi. Neyse ben norodola başladım daha başladığım gibi iyileşme oldu şaşırdım, selectrayı kullanmaya bi başladım onunla beraber mide bulantısı kusma aşırı şiddetliydi sonra kollarımda yanmalar başladı durmuyordu, yerimde duramıyordum deliler gibi dolanıyordum, sabit duramıyordum, kendimi acilde buldum işte orda başka bir ilaç yaptılar.. Korkunç günlerdi.. Sonra 13 haftalık olunca psikiyatri servisine yattım delirmiştim sanki pijamalarla sokaklarda yürüyordum.

Korktum simdi ikisini birden içmeye.
Peki selactra ise yaradimi ben ilk kez kullanıcam norodolu bide günlük kaç damla olarak aldın?

Korktum simdi ikisini birden içmeye.
Peki selactra ise yaradimi ben ilk kez kullanıcam norodolu bide günlük kaç damla olarak aldın?
Servise yatınca orda selectra yanında başka ilaçlar başlandı ama durumum çok kötüydü norodolu çöpe attım. Günde 3 kere 5 er damla kullandım, arada 10 kullandım falan hiç hatırlamıyorum çok fazla ilaç kullandım işte.. selectra işe yarayana kadar kaç tane ilaç içmek zorunda kaldım..

Bende yarın basliycam selactraya damlayı çok zorda kalmadıkça içmeyim o zaman çok korkulu ve kaygılıyım ama nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Bende yarın basliycam selactraya damlayı çok zorda kalmadıkça içmeyim o zaman çok korkulu ve kaygılıyım ama nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Doktor ikisini aynı anda mı başla dedi? Yani belki sende yan etki yapmaz bilemiyorum, belki sen şu an benden daha iyisindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…