- 19 Eylül 2022
- 215
- 122
- 30
Bu süreç böyle olacak herhalde arada canım. Ben de paxera kullanıyorum ama iki güne bir ataklı gibi uyanıyorum. Geçecek inşallah bu günler. Hormonlardan herhaldeYok sürekli lustral kullandım önce de şimdi de
Sen de hamile misinBu süreç böyle olacak herhalde arada canım. Ben de paxera kullanıyorum ama iki güne bir ataklı gibi uyanıyorum. Geçecek inşallah bu günler. Hormonlardan herhalde
Evet ben daha çok yeniyim 4 buçuk haftalık. Ama benim de günüm günümü tutmuyor maalesefSen de hamile misin
Evet yeniymiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sende de var mı anksiyeteEvet ben daha çok yeniyim 4 buçuk haftalık. Ama benim de günüm günümü tutmuyor maalesef
Var maalesef evet. O yüzden ilaç kullanıyorum kullanmasam hiç yapamam ama o da şu sıralar çok etki etmiyor gibi. Bir gün iyiyim bir gün ataklıEvet yeniymiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sende de var mı anksiyete
Ben de öyleyim aynı. Gün günü tutmuyor maalesef. Hamile kalmadan önce kullanıyor muydun ilac ? Bildiğim kadarıyla ilk 3 ay ilaç başlamayı tavsiye etmiyor doktorlar ama tabi çok zor durumda olanlara veriyorlarVar maalesef evet. O yüzden ilaç kullanıyorum kullanmasam hiç yapamam ama o da şu sıralar çok etki etmiyor gibi. Bir gün iyiyim bir gün ataklı
10 yıldır kullanıyorum canım. Bırakmayı denedim ilaç değiştirmeyi de denedim ama maalesef hep en kötüyle geri döndüm. Sen 3 ay kullanmadın mı?Ben de öyleyim aynı. Gün günü tutmuyor maalesef. Hamile kalmadan önce kullanıyor muydun ilac ? Bildiğim kadarıyla ilk 3 ay ilaç başlamayı tavsiye etmiyor doktorlar ama tabi çok zor durumda olanlara veriyorlar
Ahh 10 yıldır mi anksiyeten var. İnşallah geçer bir an önce. Çok zaman olmuş. Bizler hiç normal olamayacağız galiba.10 yıldır kullanıyorum canım. Bırakmayı denedim ilaç değiştirmeyi de denedim ama maalesef hep en kötüyle geri döndüm. Sen 3 ay kullanmadın mı?
Maşallah ama sen çok iyi dayanmışsın. Ben de bir yıldır çok düşük doz kullanarak hata yaptım. Tam iyi olduğum zamanda tüp bebek yapmam gerekirdi. Şimdi riskli bir ilaç kullanmama rağmen yine de tam etkisini göremedim.Ahh 10 yıldır mi anksiyeten var. İnşallah geçer bir an önce. Çok zaman olmuş. Bizler hiç normal olamayacağız galiba.
Ilk öğrendiğim gün bıraktım kendim. Ama ancak 5 ay dayanabilmişim 5. Aya girdim tekrar başladı. İşte iki aydır da devam ediyor. İlaç da hala tam toparlamadı. Önce şurup verdi sonra ilacı düşük doz verdi. Daha 15 gündür falan 50 mg içiyorum. Dün yine geldi hala devam ediyor
Doktor kontrolünde mi dozu düşürmüştün? Hamile olunca değiştirdiler mi ilacıMaşallah ama sen çok iyi dayanmışsın. Ben de bir yıldır çok düşük doz kullanarak hata yaptım. Tam iyi olduğum zamanda tüp bebek yapmam gerekirdi. Şimdi riskli bir ilaç kullanmama rağmen yine de tam etkisini göremedim.
Evet ama ben daha da düşürdüm. Yok değiştirmedik ilacı çünkü öncesinde denedik değiştirmeyiDoktor kontrolünde mi dozu düşürmüştün? Hamile olunca değiştirdiler mi ilacı
Peki tekrar yükselttin mi dozuEvet ama ben daha da düşürdüm. Yok değiştirmedik ilacı çünkü öncesinde denedik değiştirmeyi
Evet 20 mg çıktımPeki tekrar yükselttin mi dozu
Çok oldu mu çıkalıEvet 20 mg çıktım
Merhabalar, nasıl oldun ? İyi misin..Kizlar bebegimi kaybettim malesef kalp atisi yokmus hastanedym suan cok uzgunum
Merhaba canim iyim sukur toparlanmaya calisiyorum dahada iyi olacagim insallhMerhabalar, nasıl oldun ? İyi misin..
Sevindim canımMerhaba canim iyim sukur toparlanmaya calisiyorum dahada iyi olacagim insallhsen nasilsin?
Hamile misin?Kızlar lütfen bana yardımcı olun sizd nasıl ilaç yazdılar özelde mi devlete mi ikisinide gittim bana ilaç yazmadan gönderdiler çok kötüyüm uyuyamıyorum yatağıma yatınca korkular basıyor içim darlaniyor
Evet 18 hafta +3 günlükHamile misin?