- 19 Eylül 2022
- 215
- 122
- 30
İyiyim çok şükür geçti hamd olsunBenim de daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı çarpıntım, depresyon hissim. Biraz meyilin varsa oluyor maalesef. Şimdi nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür geçti hamd olsunBenim de daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı çarpıntım, depresyon hissim. Biraz meyilin varsa oluyor maalesef. Şimdi nasılsın
Paxera kullanıyorum ben maalesef doktorlar tavsiye etmiyor ama bana başka ilaç iyi gelmiyorİlaç ne kullanıyorsun bu arada
Anladım. Ben de keşke ilaçlarımı bırakmasaydım diyorum. İyi olmana çok sevindim. Gene de psikiyatristinle irtibatta olPaxera kullanıyorum ben maalesef doktorlar tavsiye etmiyor ama bana başka ilaç iyi gelmiyor
Yok onun kontrolünde alıyorum zaten canım. Bu ilaç olayını çok abartıyorlar maalesef. Anne iyi olmadan bebek nasıl iyi olacak düşünen yok...Anladım. Ben de keşke ilaçlarımı bırakmasaydım diyorum. İyi olmana çok sevindim. Gene de psikiyatristinle irtibatta ol
Benim ilk iki ayım ilaç kullanmadan perişan geçti malesef. O kadar kötü duruma geldim ki şimdi de verdikleri ilaçlar etki etmiyor. Bekliyorum inşallah bir hafta sonra etki düzeyi artarYok onun kontrolünde alıyorum zaten canım. Bu ilaç olayını çok abartıyorlar maalesef. Anne iyi olmadan bebek nasıl iyi olacak düşünen yok...
Doktorunla iletişime geç belki başka bir ilaç daha ekler. Ne kullanıyorsun sen şimdiİyi akşamlar kızlar ben çok kötü durumdayım yine atak yaşıyorum. Duramıyorum yerimde. Titriyorum ,kusuyorum. Çok kötüyüm
Lustral 50 mg kullanıyorum. Tam toparlıyor diyordum bu nerden çıktı şimdi bilmiyorumDoktorunla iletişime geç belki başka bir ilaç daha ekler. Ne kullanıyorsun sen şimdi
Yani ben anlamıyorum hala bizim bu ilaçları keyfi olarak kullandığımızı düşünüyorlar sanırım. Bu şekilde olmak çocuk için daha mı iyi. İnşallah geçecek canım diğerleri nasıl geçtiyse bunlar da geçecekBenim ilk iki ayım ilaç kullanmadan perişan geçti malesef. O kadar kötü duruma geldim ki şimdi de verdikleri ilaçlar etki etmiyor. Bekliyorum inşallah bir hafta sonra etki düzeyi artar
İnşallah. Başka hiç bişey düşünemiyorum. Bebek ile ilgili hiç bişey araştıramadım, öğrenemedim, cinsiyeti için telaşa düşemedim ne isim düşünebildim ne bişey, neler alınır neler lazım olur cinsiyeti öğrendikten sonra neler alınacak hiç bakmadım. Sadece kendi derdime düştüm. Çok zor bişey gerçekten ve dediğin gibi böyle de bebeğe hiç faydamız olmuyor.Yani ben anlamıyorum hala bizim bu ilaçları keyfi olarak kullandığımızı düşünüyorlar sanırım. Bu şekilde olmak çocuk için daha mı iyi. İnşallah geçecek canım diğerleri nasıl geçtiyse bunlar da geçecek
Anladım bu hafta tekrar görüş istersen doktorunla belki 100 e çıkarır ya da başka bir ilaç eklerLustral 50 mg kullanıyorum. Tam toparlıyor diyordum bu nerden çıktı şimdi bilmiyorum
Birşey mi yaşadın peki tetikleyici aslında iyiye gidiyordun diye hatırlıyorum.İyi akşamlar kızlar ben çok kötü durumdayım yine atak yaşıyorum. Duramıyorum yerimde. Titriyorum ,kusuyorum. Çok kötüyüm
Bi randevu varsa oyle yapayım teşekkür ederimAnladım bu hafta tekrar görüş istersen doktorunla belki 100 e çıkarır ya da başka bir ilaç ekler
Evet iyiye gidiyordum anlamadım neden oldu. Bir şey de yaşamadım kaygılı uyandım akşama kustum sonra daha kötü oldum. Şimdi evin içinde titreyip dolanıp duruyorum. Çok kötü durumdayım.Birşey mi yaşadın peki tetikleyici aslında iyiye gidiyordun diye hatırlıyorum.
Günaydın canım birazda haftan ilerliyor. Muhtemelen kendine birşeyi taktın sıkıntı ettin. Bazen beyin kendi kendine düşünüyor. Eğer ilerlerse doktoruna mutlaka söyle. Umarım bugün iyi olmaya başlarsın günlük birşeydir.Evet iyiye gidiyordum anlamadım neden oldu. Bir şey de yaşamadım kaygılı uyandım akşama kustum sonra daha kötü oldum. Şimdi evin içinde titreyip dolanıp duruyorum. Çok kötü durumdayım.
Günaydın,Çok teşekkür ederim. İyi olacağıma iyice kötü oldum. İnşallah geçer bir an önceGünaydın canım birazda haftan ilerliyor. Muhtemelen kendine birşeyi taktın sıkıntı ettin. Bazen beyin kendi kendine düşünüyor. Eğer ilerlerse doktoruna mutlaka söyle. Umarım bugün iyi olmaya başlarsın günlük birşeydir.
Canım korkma bebeğe bir şey olacak falan diye. Allahın izniyle geçecek bir şey olmayacak. Sakinle derin nefes al. Bir an önce geçsin diye sıkma kendini. Sadece rahat bırakmaya çalış kaçmaGünaydın,Çok teşekkür ederim. İyi olacağıma iyice kötü oldum. İnşallah geçer bir an önce
Geçecek diyorum beynime ama işe yaramıyor kaygım huzursuzluğum bitmiyor.Canım korkma bebeğe bir şey olacak falan diye. Allahın izniyle geçecek bir şey olmayacak. Sakinle derin nefes al. Bir an önce geçsin diye sıkma kendini. Sadece rahat bırakmaya çalış kaçma
Daha önceden hangi ilacı kullanıyordun. Hamile kalınca mı lustrale geçtinGeçecek diyorum beynime ama işe yaramıyor kaygım huzursuzluğum bitmiyor.
Yok sürekli lustral kullandım önce de şimdi deDaha önceden hangi ilacı kullanıyordun. Hamile kalınca mı lustrale geçtin