Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Bana da doktor çok çok darda kalırsan ativan ın en düşük dozunu yarım al demişti. O vücuttan xanax a falan göre daha çabuk atılıyor demişti ama zor bulursun demişti. Atarax ile aynı etken madde mi acaba. Ben de çok kötü olunca alıyorum faydası oluyor

Aynen bu hastalıklar bence bizim arkadaşımız bunlarla yaşamayı öğreneceğiz hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek ama baş etmeyi savaşmayı ya da umursamamayı öğreneceğiz. O düşünceler hep gelecek yoksa
Evet maalesef geçmeyecek işte tetikleyecek şeylerden ve kişilerden uzak durmak lazım bence..

Bana da doktor çok çok darda kalırsan ativan ın en düşük dozunu yarım al demişti. O vücuttan xanax a falan göre daha çabuk atılıyor demişti ama zor bulursun demişti. Atarax ile aynı etken madde mi acaba. Ben de çok kötü olunca alıyorum faydası oluyor
Başka etken maddeler canım internetten baktım şimdi. Şu halimize bak hamile insanlar bebek kıyafeti falan bakar biz ilaç araştırması yapıyoruz şaka gibi..

Ataklarım benimde durdu huzursuzluk oluyor canım son aylarımız ya artık normal diye düşünüyorum. Atak geçirmeyin kişiler bile geceleri uyanıyor artık son zamanlarında
Yani benim daha çok zamanım var doğuma. İnşallah şu huzursuzluk biterse biraz rahatlayacağım. Ne geç etki ediyormuş ilaç ya. Bugün tam aldım diye mi böyle huzursuzluk çöktü. Evin içinde dolaşıyorum öyle. Bacaklarım durmuyor.

Başka etken maddeler canım internetten baktım şimdi. Şu halimize bak hamile insanlar bebek kıyafeti falan bakar biz ilaç araştırması yapıyoruz şaka gibi..
Aynen benim de zoruma gidiyor biraz hamileligimizi düzgün yaşayamıyoruz. Ama ne olursa olsun bu halimize şükürler olsun. Rabbim beterini vermesin. En azından ilaçlar var

Yani benim daha çok zamanım var doğuma. İnşallah şu huzursuzluk biterse biraz rahatlayacağım. Ne geç etki ediyormuş ilaç ya. Bugün tam aldım diye mi böyle huzursuzluk çöktü. Evin içinde dolaşıyorum öyle. Bacaklarım durmuyor.
Doza alışana kadar oluyor. Daha yeni arttırdın diye hatırlıyorum. Kendine biraz zaman ver 1 hafta 10 güne etki eder

Canim dozu arttirinca yan etki yapmis olabilir ilk bir hafta zaten cok etkiliyor

X