Merhaba kızlar, hepinize rabbimden büyük sabırlar diliyorum. Kimse bu sayfaları okuyorsa mutlu değildir
ben de hamileyim yarın 7 haftam dokuyor. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Ne zaman bıraksam kötüleştim. Kullanırken de kronik depresif oluyorum hiç bir zaman tam mutlu olamıyorum. Ama ilaçları bıraktığımda direk majör depresif krize giriyorum. Kaygılarım hiç bitmiyor ve uyku denilen bişey kalmıyor. Gene bebek için kontrollü bir şekilde bıraktım. Hem psikiyatrist hem psikologla görüşüyorum. 14 seans TMS tedavisi de aldım ama asla rahatlayamıyorum. Psikiyatristim uyku için unisom diye bir ilaç verdi ama çok etkisiz parol gibi bir ilaç. Çok darda kalırsan ativan al dedi en düşük dozunu yazdı. O da zaten xanax benzeri birşey. Sadece içtiğin an biraz rahatlatıyor ve her gün de kullanamıyorum zaten. Ama ben her gün her saat her dakika her an çok kötüyüm. İlk 3 ay başka ilaç vermek istemiyorlar. Daha 7 haftam dolacak nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. İşim de sürekli faal olmam gereken insanlarla ilgilenmem gereken odaklanmam gereken bir iş. Zaten 10 gün rapor aldım evde de hiç iyi olmadım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Hamileliğin başlarında lustral xanax ya da başka bişey kullanan hamileliği olumlu giden bebeğinde bişey olmayanlar var mı