• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Şu an 15+4 günlük haleyim gebelikle ilgili ikiz bebeklerden birini kaybettiğim için genetik testlerin hata vermesi gibi sıkıntılar yaşıyoruz ama ultrason ve gelişimi normal olduğu için olumlu düşünüp onun iyi halde olduğuna inanıyoruz. Haftaya 2. Ye Natera firmasının test sonucu gelecek umarım hastalıklara dair bir sonuç alırız.
Onun dışında gebelikle beraber başlayan kaygı bozukluğum için hala terapi alıyorum. Zestad diye bir ilaca başladığımı yazmıştım ancak 1 kere çeyrek olacak şekilde kullandım. Onda da fizşksel olarak üst solunum yolu enfeksiyon olduğumda ataklarım tetiklenmesin diye rahatça uyuyabilmek için.
Akşamları hala boğaz kuruluğu ve burun tıkanmalarıma bağlı bir huzursuzluk,bazen çarpıntı ve yerimde duramama gibi bilinmeyen bir kaygı yaşıyorum. Biraz yürümeye çıkarak biraz da ne de olsa ilaç var alır uyurum gibi bir sakinleşme yöntemiyle düzenli ilaca geçmeden durumu idare ediyorum. Terapiler devam ediyor Emdr uygulamaya başlayacak doktorum inşallah onun gelişmesini de yazarım. Kadın doğumcum nasıl oldunuz?, daha iyi yönetebiliyormusunuz biliyorsunuz C grubu ilaç alabilirsin hiç sorun yok gibi yaklaşımları da bana iyi hissettiriyor. Bu arada eğer kötüleşirsem psikiyatristimin yazacağı ilaç lustral. Ama şu an düzenli ilaca ihtiyacım olmadığına iknayım.
Biliyorum ölmek bile daha iyi geliyor ama o anlar geçecek hepimiz için. Korkudan korkamak bunu kimse anlayamaz.
İlaçtan korkmayın bebeklerimiz güzellikle gelsin.

Back