Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Faydası oluyor mu ya lustral yarım alıyorum ben de ama hala geçmiyor 20 gün oldu nerdeyse
Benimde biraz geç görüldü faydası. İlacı almaya başladıktan sonra devam etti uykusuz hallerim ama uyku ilacı anlık etki ettiği için beni o rahatlattı. Uykum geliyor ve kaygımı azaltıyordu yarım saat içinde etki ediyor. Antidepresan etkisi uzun sürüyor. Ben ağır atak geçirdiğim için ve uyumadığım icin doktorum önce uyku sorununu bi çözelim demişti

İyi misin peki şuan
Damlayla bir tık rahatladım titremem durdu. Doktor bana sorununu çözelim falan demedi hala korkarak uyanıyorum kollarım uyuşuyor. Rahatça uyuyup uyanamıyorum. Çok zorlandım mecbur kaldım bu damlayı almaya eşim izin verdi.

Ben ilk başta lustralı kullanmadım diğeriyle başladım. Onu da alıp almıyordum baktım kötüye gidiyorum. Bir tanesini tam almaya başladım sonra gündüzleri düzene soktum gece uyuyamıyordum. Lustrala başlattı onu da almadım zorda kalınca alırım diyordum. Doktorum al kesin dedi onu da geç olsa da almaya başladım. Lustrala geç başladım. Ama etki etti. Belki damla uyku ilacı gibi birşeydir atarax şurubu da varmış bebeklerde kullanılıyormuş o yüzden onu rahat alıyordum.

Aslında lustrala alışkınım ama şimdi 25 mg alıyorum. Etki etmiyor. Bak hala atak halindeyim. Yine evde dolanıyorum. Ben verdiğinden beri düzenli alıyorum ama etki mi etmiyor anlamıyorum. Uyuyamıyorum, uyusam bile çok az dalıyorum onda da korkarak geri uyanıyorum. Yine titremelerim başlıyor. Sabah o damlayı aldım biraz durdurdu aradan biraz geçti lustralı aldım. Biraz kafamı koydum 1 saat sonra yine korkarak titreyerek kalktım. Anlayamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Canım senin dozun çok düşük..

Ben eski halimi o kadar özledim ki. Nasıl normal olunur nasıl normal hissedilir unuttum. Mahvoldum,bittim gerçekten.
Seni çok iyi anlıyorum canım benim, geçecek ama bunu düşün, dozunu arttır istersen yAni ben 100 lük kullandım yoksa düzelemezdim. Bebek falan bi yere kadar yani.

Ben eski halimi o kadar özledim ki. Nasıl normal olunur nasıl normal hissedilir unuttum. Mahvoldum,bittim gerçekten.
Rabbim yardımcın olsun Ya çok üzülüyorum şuan acaba biraz dozunu arttırsan mı iyi olduğunda tekrar yavaş yavaş azaltırsın böyle bebeğinde stresini hisseder. Ayrıca bebeği düşünme sen iyi ol da o zaten iyi olur. Hangi şehirdeydin

Seni çok iyi anlıyorum canım benim, geçecek ama bunu düşün, dozunu arttır istersen yAni ben 100 lük kullandım yoksa düzelemezdim. Bebek falan bi yere kadar yani.
Doktora sordum yukseltmedi dozunu ben de korkumdan bir şey yapamıyorum. O damlayı bile zor bela içtim.

Bence de dozu az geliyor ama doktor söylemeden bir şey yapmaya korkuyorum. Bebeği mi öldürelim demişti bana korkuttu beni. Kayserideyim ben

Dozu sıze az gelıyor olabılır bn ılk hamılelıgımde doktor 100 mg la baslatacaktı cunku hastalıgın baya ılerlemıs dedı ben 50 mg ıle basladım dedım etkı etmezse 100 e gecerız dedım.once yarısını kullandım baktım etkı etmıyor 50 mg kullandım.yanı sızınde vucudunuza az gelebılır etkı etmeyebılır

Bence de dozu az geliyor ama doktor söylemeden bir şey yapmaya korkuyorum. Bebeği mi öldürelim demişti bana korkuttu beni. Kayserideyim ben
Allah korusun Ya o da deli mi ne söylenecek laf mı yani. Ağır atak geçiriyorsun ve düşüncelerinden biraz bahsetmiştin normal bir doktor olsa zaten riske atmaz. Nasıl zor ataklar geçirdiğini anlamıyorlar. Biraz daha kullan iyi olmazsan tekrar git olmazsan tekrar git bu ciddi bir rahatsızlık doktordan ya da birinden çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…