Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Aynen benimde öyle oluyor. 32 yaşındayım
İlk gebeligimde de vardı ondan önce de vardı şimdi ikinci gebeligimde de var . Mide bulantısı da oluyor. Titreme boğulma gibi uykusuzluk

sanmam onu bende dusundum hersey guzel gidince bu sefer diyodum öyle bsey yaparmı ama yasıtlarından baya baya ileride masallah büyümüşte kuculmus bence asırı zeka yapıyor
Yani çok kötü olduğum zaman içeyim demi öyle mi dersiniz

Aynen benimde öyle oluyor. 32 yaşındayım
İlk gebeligimde de vardı ondan önce de vardı şimdi ikinci gebeligimde de var . Mide bulantısı da oluyor. Titreme boğulma gibi uykusuzluk
Of hem çocuk var hem hamilesin. Çok zor oluyordur senin için. Çok üzülüyorum hepimiz adına

Telefonla felan oynuyorum televizyon izliyorum öyle aslında uyku sorunum yoktu ataklar çoğalınca korku kaygi olustu oda uyutmuyor

Telefonla felan oynuyorum televizyon izliyorum öyle aslında uyku sorunum yoktu ataklar çoğalınca korku kaygi olustu oda uyutmuyor
Haklısın kaygı uyutmuyor ki gözünü kapatıyorsun uykuya dalamıyorsun. Günler sürüyor bazen. Eşin ne yapıyor senin bu durumunda destekçin mi

iyi geceler kızlar inşallah huzurlu uykular olur hepimize. Bazen cevap atamıyorum yanlış anlamayın malum iki tane bebek bakımı çok zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…