Aynen benimde öyle oluyor. 32 yaşındayımSiz kaç yaşındasınız. Kaç yıldır çekiyorsunuz ben 5 yıldır mücadele halindeyim 27 yaşındayım daha. Ve ilk gebeligim. Günler sürüyor hiç 10 dk oldu da geçti diyemedim. Günlerce uyumuyorum titreyip duruyorum bacaklarım durmuyor evin içinde dolanıp duruyorum huzursuzluğumdan,kendiliğinden geçmiyor da.
Yani çok kötü olduğum zaman içeyim demi öyle mi dersinizsanmam onu bende dusundum hersey guzel gidince bu sefer diyodum öyle bsey yaparmı ama yasıtlarından baya baya ileride masallah büyümüşte kuculmus bence asırı zeka yapıyor
Yarın baslayacam bakalımAyy inşallah bu ilacın hemen iyi eder seni. Başka bir şey demedi mi diğerinden iyi gelir miymiş
Of hem çocuk var hem hamilesin. Çok zor oluyordur senin için. Çok üzülüyorum hepimiz adınaAynen benimde öyle oluyor. 32 yaşındayım
İlk gebeligimde de vardı ondan önce de vardı şimdi ikinci gebeligimde de var . Mide bulantısı da oluyor. Titreme boğulma gibi uykusuzluk
İnşallah iyi gelir. Bu doktorları da anlamak mümkün değil. İki dk bakıp ilaç yazıyorlar sonra kim ne yaparsa yapsın. İkinci ilacı niye başta vermemiş acabaYarın baslayacam bakalım
Hangi ilacı yazdılar, öncesinde misal mü kullanmıştınYarın baslayacam bakalım
Hangi ilacı yazdılar, öncesinde misol mü kullanmıştınYarın baslayacam bakalım
Selectra mı canım, uyku ilacı da yazdırsaydın ben içmiştimMisol değiştirdi secita 5 mg geçtik şimdide uykum yok uyumak istiyorum ama
Baktım şimdi internetten ilk defa duydum adını bu ilacın. Hadi inşallah etkisi olur.Misol değiştirdi secita 5 mg geçtik şimdide uykum yok uyumak istiyorum ama
İnşallah cnm çok zorlandım diğer ilaçta ataklarimi cogaltmistiBaktım şimdi internetten ilk defa duydum adını bu ilacın. Hadi inşallah etkisi olur.
Uyumayı deneyince olmuyor muİnşallah cnm çok zorlandım diğer ilaçta ataklarimi cogaltmisti
Yok cnm düşünceler işte kaygıUyumayı deneyince olmuyor mu
Peki ne yapıyorsun uyumayıncaYok cnm düşünceler işte kaygı
Haklısın kaygı uyutmuyor ki gözünü kapatıyorsun uykuya dalamıyorsun. Günler sürüyor bazen. Eşin ne yapıyor senin bu durumunda destekçin miTelefonla felan oynuyorum televizyon izliyorum öyle aslında uyku sorunum yoktu ataklar çoğalınca korku kaygi olustu oda uyutmuyor
hiiiç eziyet etme kendine iç xanax benm kullandıgmın yanında masum kalıyor dahaYani çok kötü olduğum zaman içeyim demi öyle mi dersiniz
Zor valla yaBen de bunları yaşıcam diye korkmaktan hanile kalamıyorum. Anksiyete işleri ne gairp