- 30 Aralık 2022
- 294
- 49
- 33
Bence hiç kalma bunları yaşamak gibi bir riskin varsa..Ben de bunları yaşıcam diye korkmaktan hanile kalamıyorum. Anksiyete işleri ne gairp
Aynen valla çünkü çok zor geçiyorBence hiç kalma bunları yaşamak gibi bir riskin varsa..
Eğer böyle bir sıkıntın varsa tedavini olmadan kalma tabi ama mesela bende böyle birşey yoktu. Bazıları da hasta oluyor ama hamilelikte panik atak anksiyete hiç yaşamıyor.Ben de bunları yaşıcam diye korkmaktan hanile kalamıyorum. Anksiyete işleri ne gairp
Keşke bizde hic yasamasaydikEğer böyle bir sıkıntın varsa tedavini olmadan kalma tabi ama mesela bende böyle birşey yoktu. Bazıları da hasta oluyor ama hamilelikte panik atak anksiyete hiç yaşamıyor.
İlacını değiştirmesi çok iyi olmuş umarım etkisini tez zamanda görürsün.Hayırlı geceler rabbim bebeklerini sana bağışlasın
İnşallah sizde durumlar nasılİlacını değiştirmesi çok iyi olmuş umarım etkisini tez zamanda görürsün.
Çok ağır ataklar geçirdim. Hiç uyku uyumadım. Sıfır uykularla işe gittim. İlaca başladım etki etmedi. Yani etmiyor gibi gelmişti. Atak gecelerinde her gün kaygılı ve uykusuzdum hiç uykum gelmezdi hiç uyumazdım. İlacı alınca kaygım artıyor gibi geliyordu. Ben uyku ilacı da alıyordum. Uykum geliyordu bu sefer kaygım var uyumak istiyorum onu da yapamıyordum. Sonra ilaçlar etki etmeye başladı. Hala uyku ilacı alıyorum.İnşallah sizde durumlar nasıl
Şuan bwnde aynı durumdayımÇok ağır ataklar geçirdim. Hiç uyku uyumadım. Sıfır uykularla işe gittim. İlaca başladım etki etmedi. Yani etmiyor gibi gelmişti. Atak gecelerinde her gün kaygılı ve uykusuzdum hiç uykum gelmezdi hiç uyumazdım. İlacı alınca kaygım artıyor gibi geliyordu. Ben uyku ilacı da alıyordum. Uykum geliyordu bu sefer kaygım var uyumak istiyorum onu da yapamıyordum. Sonra ilaçlar etki etmeye başladı. Hala uyku ilacı alıyorum.
İki aydır kullanıyorum. Antidepresan ve uyku ilacı olarak başlamıştım.Şuan bwnde aynı durumdayımne zamandır kullaniyordunuz ilacı
Sizin ilaclariniz nedirİki aydır kullanıyorum. Antidepresan ve uyku ilacı olarak başlamıştım.
O nasıl söz canım tabii ki zordur sen onlarla ilgileneceksin. Rabbim gücünü artırsın. Müsait oldukça yaz bize deiyi geceler kızlar inşallah huzurlu uykular olur hepimize. Bazen cevap atamıyorum yanlış anlamayın malum iki tane bebek bakımı çok zorluyor.
Bende durumlar biraz kötü gün günü tutmuyor uykudan uyandığımda bir korku ve kollarımın uyuşması var. İçime ates düşüyor sanki. İlaca devam ediyorum ama pek toparladı diyemem.İnşallah sizde durumlar nasıl
Sen bizlere ümit oluyorsun biraz daha dayanma gücümüz artıyorhiiiç eziyet etme kendine iç xanax benm kullandıgmın yanında masum kalıyor daha
Ben lustral ve atarax alıyorum.Sizin ilaclariniz nedir
Faydası oluyor mu ya lustral yarım alıyorum ben de ama hala geçmiyor 20 gün oldu nerdeyseBen lustral ve atarax alıyorum.