Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Kizlar nasilsiniz ben hiç iyi deyilim
Günaydın ben sabaha karşı uyandım sonra gözümü her kapattığımda korkarak geri açtım şu an yokluyor beni korku ve kaygı beynimi telkinlemeye çalışıyorum pek faydası yok gibi. Kahvaltı yapıp ilaç içeceğim bakalım nasıl olacak durum. Sizlerde ne var ne yok

Ben pisikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi ama bacakalarimin kasilmasi gece uykudan uyandırması yoruyor beni heralde antidepresan huzursuz bacak sendromunu tetikliyor bugün doktara gideceğim magnezyum takviyesi kullanmak da iyiymis

Ben pisikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi ama bacakalarimin kasilmasi gece uykudan uyandırması yoruyor beni heralde antidepresan huzursuz bacak sendromunu tetikliyor bugün doktara gideceğim magnezyum takviyesi kullanmak da iyiymis
Sevindim senin adına iyi hissetmene. Beni hala yokluyor kötü hissediyorum. İnşallah geçer şimdi

Senin başka sıkıntın olabilir. Psikolojik olarak iyiysen bacağında olan durum son ayların kasılması kramplar olabilir. Bende uykudan kasılma ile uyanıyorum bazen karnım kendi kendine geriniyor resmen. Bacak içinde 20 haftada mg ve ca başlamıştım çok iyi geldi. Bacaklarım kasılmıyor artık.

Yavaş yavaş düzeleceksin. Bende saat başı hala uyanıyorum diyorum ki hamileyim ondan şuan herkes öyle ve geçecek. Tekrar uyumayı deniyorum bir saat pat uyanıyorum artık takmamaya çalışıyorum. Sabaha karşı da uyumayı denersem huzursuzlanıyorum. Bir kaygı stres oluyor. Denemiyorum uyumayı kalkıyorum. Her hamile uyuyacak diye birşey yok. Ben hamileliğimin başından beri uyku sorunu yaşıyorum panik atak yaşamadığım zamanlarda bile benim hormonlarım uykusuz geceler yarattı bana uykuyla savaşı bıraktım şuan kendi kendime uykuya dalmam bile mucize bir saat sonra uyanmışım koyar mı bana

O huzursuzluk olayı zaten zor olan. Benimki geçmedi hala kafamdaki düşüncelerle savaş halindeyim. En çok intihar ölüm düşüncesiyle savaşıyorum. Her gün farklı bir durum yaşıyorum. Allaha yalvarıyorum geçmiyor

Günaydın sen bu konuya çok takıyorsun. Bu şekilde senin sağlıığın gider. Bebeklerin sağlıklı neden otizmli olsunlar. Kullanılan ilaçlara stresine, bağlama. Senin bebeklerin kaç aylık şimdi
Merhaba canım, şu an 6ay doldu. Evet benim sağlığım hiç iyi değil zaten bu kaygılardan..

Kaç gün olmuştu ilaca başlayalı sanırım bizler hastalığımız biraz ilerleyince başladık yani geç başladık. Temmuz doğumluyum bende sağlıkla gelsin.
Bir ay oldu antidepresan kullanmaya başlayalı. 25 mg başladım şimdi 50 mg kullanıyorum. Panik atağım geçti aslı da ama depresyonum hala devam ediyor.

Bu düşünceler var mı kafanda yani bu pek iyi değil bu düşüncelerini doktoruna söyledin mi canım

Bir ay oldu antidepresan kullanmaya başlayalı. 25 mg başladım şimdi 50 mg kullanıyorum. Panik atağım geçti aslı da ama depresyonum hala devam ediyor.
Depresyon biraz daha geç düzeliyor o bende de var olumsuz düşüncelerim çok fazla oluyor. Y ada kendimi dibe çekebiliyorum. Bebekle ilgili düşüncelerde boğuluyorum. Elbet ona da etki edecektir

Merhaba canım, şu an 6ay doldu. Evet benim sağlığım hiç iyi değil zaten bu kaygılardan..
6 ayda bebeklerinin durumunu anlarsın zaten ki herhangi bir sıkıntı olsa sen anlamasan eşin Ya da başka biri mutlaka anlar söyler sana. Tedirgin olup hayatı zehir etme kendine. Kimse ne olacağını bilmiyor. Bak ne güzel sağlıkla doğurmuşsun

Bu düşünceler var mı kafanda yani bu pek iyi değil bu düşüncelerini doktoruna söyledin mi canım
Biliyorum iyi bir durum değil doktora tekrar gitmedim söylemedim. Çünkü ben bir şey yapamam başka ilaç veremem diyor. O verdiği damlayı içmedim henüz. Bilmiyorum içince rahatlatır mı. Allaha dua edip dayanmaya çalışıyorum

Dua et tabi bende ediyorum hepimiz için Allah kabul etsin dualarımızı. Ama bu düşünceler ileri seviye oluyor. İmkanın varsa terapiye başlamanı tavsiye ederim. Hem ilaç hem terapi sana daha iyi gelecektir. Hamileliğin kaç haftalık oldu

23 e girdik. Terapi düşünüyorum ama paramız yok şimdi

Ben bugün doktara gittim ilaç yan etki yapmış gece ondan kalkiyormussum kasilmam ondanmis ilacımı değiştirdi inşallah fayda görürüm şuan da da kötüyüm

Ben bugün doktara gittim ilaç yan etki yapmış gece ondan kalkiyormussum kasilmam ondanmis ilacımı değiştirdi inşallah fayda görürüm şuan da da kötüyüm
Ayy inşallah bu ilacın hemen iyi eder seni. Başka bir şey demedi mi diğerinden iyi gelir miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…