hamilelikte karın kaşıntısına çare :(

haticeTRS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
6
12
3
33
7. ayıma giriş yaptım , hamileliğim boyunca kilom olmadı çatlama felanda yok ama yoğun bir kaşıntıyla karşı karşıya kaldım yaklaşık iki haftadır bu durumdan muzdaribim iz kalır kaşıma diyolar ama dayanamıyorum yanı sıra sabah akşam bebek yağıda kullanıyorum hani nemsiz kalıyo derseniz öyle bir durumda yok... bu durumda ne yapılır ne edilir yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bunu doktora bi danış çünkü karaciğer sorunları olduğundada vücutta kaşıntı olduğunu biliyorum.

karın bölgemde olunca kaşıntı hamileliktendir diye düşünyodum, danışıcam kesinlikle çünkü duramıyorum kaşımadan

karın bölgemde olunca kaşıntı hamileliktendir diye düşünyodum, danışıcam kesinlikle çünkü duramıyorum kaşımadan

Kaşıntı sadece karnındaysa sorun yoktur. Muhtemelen çatlayacağı için kaşınıyor. Benim de öyle oldu önlemini al bebe yağı hiç fayda etmiyor benim kaşıntımı vazelin ve saf zeytinyağı geçiriyordu. Artı lierac krem de kullanıyorum kaşınmıyor artık ama baştan beri kullanmadığım için biraz çatlağım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…