• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte karın kaşıntısına çare :(

haticeTRS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
6
12
3
33
7. ayıma giriş yaptım , hamileliğim boyunca kilom olmadı çatlama felanda yok ama yoğun bir kaşıntıyla karşı karşıya kaldım yaklaşık iki haftadır bu durumdan muzdaribim :( iz kalır kaşıma diyolar ama dayanamıyorum yanı sıra sabah akşam bebek yağıda kullanıyorum hani nemsiz kalıyo derseniz öyle bir durumda yok... bu durumda ne yapılır ne edilir yardımcı olabilirseniz sevinirim :(

Bunu doktora bi danış çünkü karaciğer sorunları olduğundada vücutta kaşıntı olduğunu biliyorum.

karın bölgemde olunca kaşıntı hamileliktendir diye düşünyodum, danışıcam kesinlikle çünkü duramıyorum kaşımadan :(

karın bölgemde olunca kaşıntı hamileliktendir diye düşünyodum, danışıcam kesinlikle çünkü duramıyorum kaşımadan :KK43:

Kaşıntı sadece karnındaysa sorun yoktur. Muhtemelen çatlayacağı için kaşınıyor. Benim de öyle oldu :( önlemini al bebe yağı hiç fayda etmiyor benim kaşıntımı vazelin ve saf zeytinyağı geçiriyordu. Artı lierac krem de kullanıyorum kaşınmıyor artık ama baştan beri kullanmadığım için biraz çatlağım oldu

Back