Hamilelikte Görümcenin ve Kaynananın iç çamaşırlarını yıkaması!

Sizi anlayabiliyorum aşağı tükürseniz sakal, yukarı tükürseniz bıyık... Yardıma ihtiyaç duyuyorsanız kendi annenizin veya size yakın başka birinin gelme ihtimali yok mu ? Yoksada boşverin yahu ne işi zaten yatın aşağı. Hamileliğinizin tadını çıkarın bebek doğunca daha zor... hem eşiniz ne güne duruyor ? O en büyük yardımcınız olmalı. Allah mutlulukla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Durum tam olarak şu:
*Evimde yatılı kalan misafirin benim aklımı okumasını ve adabını bimesini isterim.
(konu sahibi ama herkesin adab anlayışının farklı olabileceğini unutuyor)
*Sınırları net çizmem ama sınırlarım çiğnenmesin isterim.
*Rahatsız olduğum şeyleri muhatabıma söylemem, anlamasını beklerim,
anlamazsa eşime şikayetlenirim.
*Kirli sepetini yatak odasına alırım ki muhatabım rahatsız olduğumu anlasın.
(En çok buna şaşırdım.)
*Eşim duruma müdahale etmezse odayı kilitlerim.
*Sonra da hata kimde? Diye düşünür tüm gün ağlarım.

İletişim zor zanaat...

Kullanicin adinin hakkini vermissin bravo.Yani insanlar daha ne yapsin sana? Camasirlarini yikamislar yerlestrmisler yardimci olmuslar.Zaten amac bu.Hadi goruncenin kisisel esyalarini kullanmasi sinir bozucu ama sen agzini acip dememissinki ic çamaşırlarıma dokunmayin diye.Ayrica kaynanana da aglayip zirlamis falan yazmissin ayıp ya kadin sana o kadar yardmci olmaya gelmis.Esinin annesi o . Hic saygin yok mu,Seninde evladin olacak ona nasil öğreteceksin saygiyi sevgiyi..?

Ama kim ister ki sizin iç çamaşırlarını kadar yıkamak. Yardım ettiğini düşündüğü için yapıyordur muhtemelen. Sağlıklı hamilelik geçiriyorsunuz neden 2 ay 3 ay birileri yanınızda ki?

Hamilelik döneminde her türlü bulantı vs yaşadım doğumum sezeryan oldu kv dibimde. Hiç yardım istemdim çünkü yardım ederse sınırlarımı ihlal edeceğini biliyordum. Madem keskin çizgileriniz var insanları arayıp sitem etmeyecek kendi işinizi kendiniz göreceksiniz. Ayrıca ben onları iyi niyetli gördüm. Açıkçası kişisel olarak ben yengemin ya da gelinimin kirli tangasını yıkamazdım. Midem bulanır. Bana ne yani.Baya yardımsevermiş görümce ve kv valla bravo. Bir de kusura bakmayın da eşinize özel Kıyafetler giyip fanztezi yapabiliyorsanız niye yardıma insan çağırıyorsunuz. Ben bulantıdan kafamı kaldıramadığım zaman bile kimseyi çağırmadım bu sebeplerden valla

Çok nankörsünz maalesef.. Kadında görümcen de donuna varana kadar yıkamış yaranamamış.. Doğumdan sonra hiç beklemek gelmezler.. Ben olsam hayatta Bi daha gelmem

Her ikiniz de anormalsiniz bana göre. Neden beni arayıp sormuyorsunuz diye sitem ettiniz ki? Arayınca çok mu mutlu oluyorsunuz? Siz başlatmışsınız onlar da yüz buldukça tepenize çıkmış. Çamaşır vs yıkamasaydı da bu sefer iş yapmıyor derdiniz. Gerçi gezince onu da demişsiniz.

Ben buyuk olcude seni hatali buldum.Sana yardima gelen kiz odana girdi diye, kv ayni sekilde yardim amacli camasirlarini katladi diye bu kadar kirici olmasaydin keske. Esin de iyi sabretmis, sonunda patlamis. Onlari yabanci gibi gorursen sen de bir yabanci olarak kalirsin.

Benim kayınvalidem de kürtaj olduğum zaman hastayım yatayım diye 2 3 gün bende kalıp işlerimi yapmıştı sağolsun ama çamaşırları katlayıp bir kenara koymuş sen bir ara odaya koyarsın ben girmem demişti.Bence görgülü bir insan böyle davranmalı konu sahibi haklı hele ki özel iç çamaşırıysa insan ona ellemeye haya eder belki bir takım sıvılar var ne bileyim insan utanır ya. Nereden bileyim bakıp aa çok iyi oğlum bunu beğenir mi demiş vay edepsiz neler giyiyor demiş mi dememiş mi katlarken ayıp yani

Bu ne camaşir yikama aşkiymiş yahu.

Ama yardima cagirdiginiz kişi sizin hizmetçiniz degil sonucta "şu işleri yap, şunlari yapma, şuraya giremezsin" diye gorev bildirimi yapmak doğru birsey mi?

Bazi sinirlar olmasini istiyorsaniz misafir gibi agirlamaniz lazimdi, yardima cagirmayacaktiniz kendiniz yapacaktiniz.
Herkes anlayisli olmuyor.

Sorun sizde. Birşey sizi rahatsız ediyorsa baştan izin vermeyeceksiniz. Ve böylece insanların sınırlarını asabilecek imkanlarını vermeyeceksiniz. Ayrica kendi işinize de kendiniz bakın. Uşak değil onlar. İyilik yaptıyim derken donlarinizi yıkıyorlar bide.

Off okuduğumda yandım konuyu. Kusura bakma sen çok fesatsin. İyilikte maraz doğar derler.

Benim eşim de kayınvalidem geldiğinde ona çamaşır yıkatıp yemek yaptırmıştı.( Zor bir hamilelik geçirmiştim) lütfen çamaşırları yıkatma kadıncağıza dedim. Bi daha yıkatmadı. Sizin eşte sorun var. Yoksa kayınvalide ve görümceniz çok da hatalı değiller. Doğum sonrası her yer her yerde oluyor zaten özel mözel kalmıyor bu arada. Beni emzirirken görmeyen kalmamıştı mesela. Ama buna bile alışıyor insan.

Iletisimsizlik olunca böyle olmasi normal.

Anne sagol camasirlari yikamissin yerlestirmissin ama onlari ben halledebilirim tarzinda birseyler söyledeydiniz iyidi.

Yani böyle kapi kilitlemek vs her tarafa cekilebilir yaptiginiz.

O yüzden iletisim önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…