-
- Konu Sahibi atarlihamile1
Çok ciddi bişey sorcam hanımlar; iç çamaşırları kayınvalide, görümce falan görünce ne oluyor?
Aynisini ben de düsündüm, o da kadin sonucta. Beni rahatsiz etmezdi.Çok ciddi bişey sorcam hanımlar; iç çamaşırları kayınvalide, görümce falan görünce ne oluyor?
Çok ciddi bişey sorcam hanımlar; iç çamaşırları kayınvalide, görümce falan görünce ne oluyor?
Temizini görsün de kirlisini görsün istemem ben galiba. Hani mahremden ziyade temizlikle alakalı bir şey. Benim için.
E o zaman yardım istemeyeceksiniz, kendi işinizi kendiniz göreceksiniz öyle değil mi?
Bunu söyleyen siz misinizKusura bakmayın da çok dengesizce hareket etmişsiniz.
Ya tam anlamıyla gelip yardımcı olacaktı ya da hiç gelmeyip başınızın çaresine bakacaktınız.
Herkeşler senin gibi libidosuz mu çık çık çıkDusuk tehdidim vardi son ayimda.Kayinvalidem yemegimi yatagima kadar getirirdi.Her seyimi de yikar asardi.Ozel ic camasiri kirli sepetine koymak kasti yapilmis bir sey.Cok gereksiz.
24 haftalik hamileyken fantazi ic giyim de ne desem bilemedim
Valla ben istemediğim ve kayınvalidem yapmak istese de yaptırmadığım için benlik sıkıntı yoksadece görmesini istememe sebebimi yazayım dedim, hani benim gibi mahrem olduğundan değil de bu sebepten istemeyenler de vardır demek adına.