Hamilelikte Görümcenin ve Kaynananın iç çamaşırlarını yıkaması!

Ben esime giydigim ozel kiyafetleri bi misafirim gelecegi zaman kimsenin ellemeyecegi yere sakliyorum.onu kirli sepetine atmaniz hata olmus orda tabiki gorur.konusmadan kapiyi kilitlemeniz de hata olmus belliki art niyeti yok.esinizr yansitmadan konusabilirdiniz kendi aranizda cozerdiniz ben bu kynana gelin kavgalarinin ese yansitalmisina karsiyim ikiniz yetiskin insansiniz ese ogula sikayet etmek dovru degil

Size yardım da yaranamamış. Tutturmuşsunuz “donum da donum” o zaman donunuzu kendiniz yıkayacağınızı söyleyseydiniz. Cem Yılmaz’dan “donunu kendi getirecek” esprisini de buraya bırakıyorum

Birebir aynı konu. Ve nasıl güzel çözüm. Konu sahibi de örnek almalı, güzel iletişim, tatlı dil çözülemeyecek konu olmaz. Ne kendisi sıkıntı yaşar ne de insanlar kırılır.
Anladığım kadarıyla bir şey diyemeyip kurulup kurulup olmaması gereken şeyler yapıyor.

Hamileyim yardım edilsin diye yardıma çağır
Sonra kalk işe git
Fantezi kıyafeti giymeyi ihmal etme
Sonra yok odama girdiler bilmem ne
Eh be arkadaş ne diye çağrırsın o zaman insanları?
Ne tuhafsın ya

Abimin evine gittiğimizde yatak odasına girmeyi geç önünden geçmezdik tek çamaşır yıkamazdık kendi kirlilerimizi alıp dönerdik bu yüzden şansımız yok galiba dolaptan birkaç kez sakız almıştım yengem bunu farketmiş olacak ki aynı sakizdan bana hediye etti o günden sonra buzdolabını bile açmadım.

Yazik o kadincagiza sen Kalk kokmus donlari yika dür karsidakinin yaptigina bak gelmezdim o kadinin yerinde olsam ne hali varsa gorsun

Tamam iste buna iletisim deniliyor sizde olmayan sey tamda bu oturup konusacaktin Anne ellerine saglik inkar etmem hakkin çok ama ic camasirlarima elleme ben utaniyorum de yeter yada kendin 10 dkk yika makina da zormu Kadin yuz vermis belliki yazik kadincagiza

Herkesin yatak odası özel tamam da yatak dolabı sizin yatak odanızdaysa ve kadın sabah yatagını toplayıp sizin odaya dolaba kaldırıyorsa ne sucu var? Kaldırmasa yatağını bile toplamıyor diyecektiniz. Ayrıca çamaşırlarınızın yıkanmasını istemiyorsanız ya kendiniz atarsınız makineye ya da kv ye söyleyip bizim çamaşırları siz atmayın makineye ben atarım öyle rahatsız oluyorum vs deseydiniz kadın da anlayışla karşılardı. Ama o rahatsız olacagını bilememiş kadıncagız kendince yardım amaçlı yıkamış kurutmuş dolabınıza koymuş. Bunun neresinde kötü niyet var? Eski insanlar bu tür şeyleri mahrem olarak görmezdi çünkü. Bunları düşünemiyor musunuz? Bir de hadi görümceyle aynı sorunları yaşayıp gönderdiniz daha neden arkasından kv ye sitem ediyorsunuz yok aramıyor sormuyor diye? Kadın siteminize karşılık kalkmış evinize gelmiş. Buna siz davetiye çıkarmışsınız zaten. E sonra da geldiğüne geleceğine pişman etmişsiniz kadını. Merak ediyorum konuşmak cok mu zor da siz kapıyı kilitlediniz? Odama girmeyin ya da çamaşırlarımızı ben yıkamayı tercih ederim siz bu işlerle yorulmayın dersin olur biter. Cidden ilginç bir vakasınız. Eşiniz de ailesi de haklı malesef. İlk kez kk da eş ve ailesini haklı görüyorum bu da bir ilk oldu

Allah bu kadının eşine ve eşinin ailesine sabır versin. İlk defa bu kadar okuduğum şeyler konusunda, yazan kişi anlatmasına rağmen karşı tarafa acıdım. Bencil yetiştirilen ve her şeyde kendini haklı gören insanlar karşıdakine eziyetten başka bir şey değiller. Burada her yazan kişiye de teline göre sürekli kendini haklı gösterme çabası. Ne yapsalar zaten buna yaranamazlar. Aileler genelde böyle erkek çocuklarını yetiştirir, biz de bazı ailelerde böyle “prenses- premses- “ olduğuna inandırıyor kızları ve kendilerini üstün zannediyorlar. Şimdi çocuk yapıp bunu da kullanırsınız. Vallahi acıdım karşı aileye. Lütfen karşıdaki insanları daha fazla manipüle edip kullanmayın. Kimse sizin evinizi temizlemek, dokunuzu yıkamak ve çocuğunuza bakmak zorunda değil. Çocuk yapıp evlenen kadın oturur evine de çocuğuna da bakar, ihtiyacı varsa kadın tutar.

Bence size yardim amacli islerinizi yapmislar.boyle yapmak yerine ic camasirlarima dokunmayin diyebilirdiniz

Siz daha çok ayıp etmişsinz bence hele görümceye daha çok üzüldüm size yardim etmeye çalışmış yıkamış katlamış kendince bunu yaptıysa evleri falan süpürüp yemek te yapmıştır kv ve görümceniz onları hiç demiyorsunuz direkt kötü şeye odaklamışsınız .Doğru değil tabiki ama bunu espriyle güzrl bir dille söyleseydiniz arkadan planlar yapıp kapı kilitleyeceğinize siz bence gelmelerini istemiyorsunuz bunun için bir bahane bulup uzaklaştırmaya çalışmışsınız..

Ee yanii doğru sonuçta o da kadın sanki kimse fantezi iç giyimi bilmiyor sanki bakın bu da bizim gelinin iç çamaşırı diye internette sergiliyor alt tarafı yıkayıp katlanmış dolaba koymuş. Pes yani insan artık yardım edip iyilik yaparken bile 10 kere düşünmeli yoksa böyle hırsız muamelesi de görürsün arkandan da konuşulup kötü bir şey yapmışsın gibi suçlanırsın da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…