• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100
Mrb cnm bir arkadasım hanilelikte amelyat eldiveni kullanıyodu eldivenle temizliyodu basta biraz agrıyo ama sonra uyudutomus jilet kullanırsqn hemen cıkar ve kasıntı olur

Selam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için :KK66:
ankette olmayan bir şekilde yapılabilir hastane eldivenleri oluyorya onunla elle alabilirsin tatlım.

Mrb cnm bir arkadasım hanilelikte amelyat eldiveni kullanıyodu eldivenle temizliyodu basta biraz agrıyo ama sonra uyudutomus jilet kullanırsqn hemen cıkar ve kasıntı olur

Onu denedim cicim ama cok uzum surer die pek sicak bakmadim

Arkadaşlar aynen bende aynı sorundan muzdaribim. Jilete ayna karşısında devam edeceğim gibi görünüyor. Doğumumda sezeryan olacak. Doğumdan 5-6 gün önce ağda yaptırmayı düşünüyorum tüm acıya dayanarak:KK17:

Arkadaşlar aynen bende aynı sorundan muzdaribim. Jilete ayna karşısında devam edeceğim gibi görünüyor. Doğumumda sezeryan olacak. Doğumdan 5-6 gün önce ağda yaptırmayı düşünüyorum tüm acıya dayanarak:KK17:

Sen direk sezaryen mi düşünüyorsun.
Senin tercihinede.
Bende öğle yapıcam doğuma az kala agdaya artık

hamilelikten cok önce lazere gitmiştim ben de, çok azalmıştı zaten,, şimdi ağdayla almaya devam ediyorum.. alırken biraz zor oluyor, karnım geriliyor falan ama jiletle asla almam, hazır çok azalmışken eski günlere geri dönmek istemem.. son ayımda çok zorlanırsam güzellik merkezine giderim, yapacak bişey yok...

hamilelikten cok önce lazere gitmiştim ben de, çok azalmıştı zaten,, şimdi ağdayla almaya devam ediyorum.. alırken biraz zor oluyor, karnım geriliyor falan ama jiletle asla almam, hazır çok azalmışken eski günlere geri dönmek istemem.. son ayımda çok zorlanırsam güzellik merkezine giderim, yapacak bişey yok...

Canim siz sanslisiniz hamilelik öncesi lazere gidip azaltmissiniz ben gitmedim ve benim gibi gitmeyen çok arkadaş var..
jilet ve son zamazamanlarda artık ağda ya gidicem bnde

Selam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
canım hamam oto hıcbır işe yaramıyor Ağdada cildine zara veriyorsa tek çare mecbur yıne jilet.
eşinden yardım alabilirsin sonuçta hastalıkta sağlıkta ;)

merhaba hanımlar ben ağda kullanıyordum hamileliğimden sonra açıkcası kuaföre gitmeye çekindim .. o bölgemde dolgunluk olştuğu için o yüzden jilet kullanmaya başladım en başta rahat oluyor sonrasında alt tarafı görme gbi bir ihtimal olmuyor şuan 37 haftalığım ve elimden geldiğince temizlemeye calışıyorum afedersiniz ama karşınıza ayna koyun ve bakarak temizlemeye çalışın ben bu şekilde yapmaya çalışıyorum yoruluyorsunuz dinlenerek yapın . birde arkadaşımızın biri doğuma yakın kuaföre gideceğini yazmış ama doğumun ne zaman olacagı belli olmuyor .. Çok zor çokkk :KK43: hamam otunu tavsiye etmiyorum kesinlikle

canım hamam oto hıcbır işe yaramıyor Ağdada cildine zara veriyorsa tek çare mecbur yıne jilet.
eşinden yardım alabilirsin sonuçta hastalıkta sağlıkta :KK66:

Evet canım son caremiz o olucak esimden yardım alaçam artık utana sıkıla :)

Sen direk sezaryen mi düşünüyorsun.
Senin tercihinede.
Bende öğle yapıcam doğuma az kala agdaya artık

Benim 2. doğumum olacak inşallah. İlki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Hatırlıyorum ilk doğumumda jilet ile temizlemiştim ama narkoz etkisi mi bilmem ameliyattan çıktım hemen belirdi 1gün bile idare etmemişti. Çok utanmıştım

Benim 2. doğumum olacak inşallah. İlki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Hatırlıyorum ilk doğumumda jilet ile temizlemiştim ama narkoz etkisi mi bilmem ameliyattan çıktım hemen belirdi 1gün bile idare etmemişti. Çok utanmıştım

Anladım canım hayırlısı olur inşallah hepiniz için :)

Bende 25 . Haftada bi agda yaptm resmen iskenceydi :) agda en guzeli 1 ay idare ediyor en azindancben bundan doguma kadar kuafore gitmeyi dusunuyorum artik kendim yapamiyorum

Bende 25 . Haftada bi agda yaptm resmen iskenceydi :) agda en guzeli 1 ay idare ediyor en azindancben bundan doguma kadar kuafore gitmeyi dusunuyorum artik kendim yapamiyorum

Haklısın canım zorlanıyor insan bir dakikadan sonra :) Ağdada çok can yakio bea
benim cildin hassas kan durmuyor alınan yerler kanio ve tahriş oluyor her aldirdigimda

Merhaba
üçüncü bebeğime hamileyim. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
iki çocuğumda da sir ağda ile temizlettirdim güvendiğim bir güzellik salonuna
ne erken doğumu tetikledi ne de başka bir aksilik oldu
bence en temiz ve etkili çözümü ağda
güvendiğiniz bir merkezde yaptırın ne kendiniz uğraşın ne de jilet, hamamotu, tüy dökücü kremin rahatsız etkilerine maruz kalın
herkese hayırlı doğumlar dilerim

Back
X