Üst bölgeleri al, vajina kısmını da bu işler için kullanacağın (minnak ve yamuk dikis makası gibi) makaslarla kısalt. Çok göze batmaz,üstler de temiz olunca. Çok çok utandiysan alışana kadar karanlıkta seviş,bir süre sonra daha normal gelecektir. Kadınlara nasıl partnerinin uygunsuz bölgedeki kılı rahatsız edici gelmiyorsa senin partnerin de bir süre sonra alisacaktir.
Bizim insanımızın kıl takıntısı bana biraz ilginç geliyor. Zinhar asla kilimiz olamazmış , çok utanç duyulacak bir şeymiş gibi (benim de beynimde böyle kodlanmis. Klasik türk anne sözü zaten; aman kızım,yolda kaza geçirirsin bir şey olur. Temizliğine dikkat et
).
Ama aslında doğanın binlerce yıldır devam eden düzeninde kıl da normal , tüy de normal.
Hollywood sinemasini geçip Avrupa filmlerine bakarsak mesela, çoğu uygunsuz sahnede kadınların kılları merhaba diyor :)
Tarihi tablolari incelersek çıplak kadınların (melek diye resmedilmediyse) neredeyse tamamının kılları olduğunu görürüz.
Yıllar önce Salvador Dali Türkiye'ye geldiğinde bir eser görmüştüm,
boş bir yatak ve kalcanin olduğu bölümde kıllar vardı. Bu eser hakkında araştırınca öğrendim ki aslında erotik bir esermiş, ve karısı ölünce yaşadığı hasreti yataktaki kasık kılı ile anlatmış.
Aynı sekilde kitaplarda da sevisme sahnesinde kasık kıllarını erotizm unsuru olarak yazar sayısı çoktur. Paulo Coelho'nun Elif kitabında bir kadın paulo'nun odasına girip kendisini sunuyordu. Paulo da genital kıllarını aldığını görünce 'cocuklardan hoşlandığımi mi düşündün?' diye rahatsızlığını dile getirmişti.
Gibi gibi gibi yani ..
Madem doktor böyle dedi, killarinla- en azından bir müddet barış bence. Bırak da floran kendini toplasın. Sonra yine alırsın. Yanlış almaktan mahvolunan kaşı nasıl nadasa bırakırsın,birkaç ay maymun gibi gezersin- daha güzel şekil vermek için. Öyle düşün:))