• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100
Benim gibi bir çok arkadaş eminimki Epilasyon yaptırmadı
Bende onu düşünüyorum Aklıma Gelir Her seferinde Belki Tecrubeli Annişler bulurum Dedim :)
hamileyken zaten epilasyon yapmıyorlar canım... 2 senede ancak 4 seans epilasyon yaptırabildim hala 12 seansım duruyor... artık doğumdan sonrasına... ama genital tüylerim çok çok az benim... 4 seansta bile kökler iyice zayıfladı ve tamamen kayboldu...

hamileyken zaten epilasyon yapmıyorlar canım... 2 senede ancak 4 seans epilasyon yaptırabildim hala 12 seansım duruyor... artık doğumdan sonrasına... ama genital tüylerim çok çok az benim... 4 seansta bile kökler iyice zayıfladı ve tamamen kayboldu...
şanslısın cnm beimkiler hiçte az degil o_O

aynen cicim koltuk altını ve bacak agdayla alınıyor ama genital bölgem çok hassas sıkıntı var allah razı olsn sanırım imdadıma son zamanlar eşim yetişecek :)
yani şekerlerim reklam yapmak değil niyetim ama ben sadece 4 seansla komple tüylerimden kurtuldum nerdeyse...koltuk altım tamamen bitti... İNŞAALLAH doğum yapar yapmaz ilk işim epilasyona son hız devam... biraz pahalıya patladı bana ama en azından çok dert etmiyorum... 6 ayda bir gidiyorum epilasyona zaten... herkese tavsiye ederim...tüy derdi çekmek en zor şey:oops::KK22:

yani şekerlerim reklam yapmak değil niyetim ama ben sadece 4 seansla komple tüylerimden kurtuldum nerdeyse...koltuk altım tamamen bitti... İNŞAALLAH doğum yapar yapmaz ilk işim epilasyona son hız devam... biraz pahalıya patladı bana ama en azından çok dert etmiyorum... 6 ayda bir gidiyorum epilasyona zaten... herkese tavsiye ederim...tüy derdi çekmek en zor şey:oops::KK22:
aynen canım dur iyi oldu söylediginn kulagıma küpe olsun dogumdan sonra artık ilk işim o oolucak gibi :)

Back
X