hamileyken zaten epilasyon yapmıyorlar canım... 2 senede ancak 4 seans epilasyon yaptırabildim hala 12 seansım duruyor... artık doğumdan sonrasına... ama genital tüylerim çok çok az benim... 4 seansta bile kökler iyice zayıfladı ve tamamen kayboldu...Benim gibi bir çok arkadaş eminimki Epilasyon yaptırmadı
Bende onu düşünüyorum Aklıma Gelir Her seferinde Belki Tecrubeli Annişler bulurum Dedim :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Genital Bölge Temizligi
- Konu Sahibi POWERHACK
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay yok yaa hergün gel alim nolcak diyo ama ayıp ya ıyy insan bi tuhaf olur sonuçta ama ayna tutabilirSanırım Son zamanlarda Artık Gizlilik te kalmıycak şeker onlardan yardım alcaz Gibime geliyo
ha ayna tutmuş ha almışAy yok yaa hergün gel alim nolcak diyo ama ayıp ya ıyy insan bi tuhaf olur sonuçta ama ayna tutabilir
Bende bundan bahsetmistim evet utanarak acikliyorum esimden yardim aliyorum :-D
utancak bişi yokki bende yardım alıcam gibime geliyor sonuçta karnımız dahada büyücek ve ayaklarımızı göremiycez ayaktayken
şanslısın cnm beimkiler hiçte az degilhamileyken zaten epilasyon yapmıyorlar canım... 2 senede ancak 4 seans epilasyon yaptırabildim hala 12 seansım duruyor... artık doğumdan sonrasına... ama genital tüylerim çok çok az benim... 4 seansta bile kökler iyice zayıfladı ve tamamen kayboldu...
Mecbur kalırsak aldorcaz artıkha ayna tutmuş ha almış
hahaha bak bu güzelmişAy yok yaa hergün gel alim nolcak diyo ama ayıp ya ıyy insan bi tuhaf olur sonuçta ama ayna tutabilir
Rabbim yardımcın olsun... en zor bölge genital malesefşanslısın cnm beimkiler hiçte az degil
Kız zaten herşeyi izliyo meraklı melahat gibi temas etmesin ayna tutsunhahaha bak bu güzelmiş
Benimde az değilşanslısın cnm beimkiler hiçte az degil
aynen cicim koltuk altını ve bacak agdayla alınıyor ama genital bölgem çok hassas sıkıntı var allah razı olsn sanırım imdadıma son zamanlar eşim yetişecek :)Rabbim yardımcın olsun... en zor bölge genital malesef
Jiletle alinca az olmasi mumkun olmuyor zaten pekBenimde az değil
bence siz doğumdan sonra epilasyona gidinde kurtulun şunlardanBenimde az değil
hahhahha bnmkide ögle :)Kız zaten herşeyi izliyo meraklı melahat gibi temas etmesin ayna tutsun
gülüm biz senle aynı dertteyiz nerdeysen geleyim birbirimize yardım edek ağda günü yaparızBenimde az değil
yani şekerlerim reklam yapmak değil niyetim ama ben sadece 4 seansla komple tüylerimden kurtuldum nerdeyse...koltuk altım tamamen bitti... İNŞAALLAH doğum yapar yapmaz ilk işim epilasyona son hız devam... biraz pahalıya patladı bana ama en azından çok dert etmiyorum... 6 ayda bir gidiyorum epilasyona zaten... herkese tavsiye ederim...tüy derdi çekmek en zor şeyaynen cicim koltuk altını ve bacak agdayla alınıyor ama genital bölgem çok hassas sıkıntı var allah razı olsn sanırım imdadıma son zamanlar eşim yetişecek :)
aynen canım dur iyi oldu söylediginn kulagıma küpe olsun dogumdan sonra artık ilk işim o oolucak gibi :)yani şekerlerim reklam yapmak değil niyetim ama ben sadece 4 seansla komple tüylerimden kurtuldum nerdeyse...koltuk altım tamamen bitti... İNŞAALLAH doğum yapar yapmaz ilk işim epilasyona son hız devam... biraz pahalıya patladı bana ama en azından çok dert etmiyorum... 6 ayda bir gidiyorum epilasyona zaten... herkese tavsiye ederim...tüy derdi çekmek en zor şey
Canım ben hep ağdayla aldırdım bu yaşıma kadar ama yumşadı azalmadıJiletle alinca az olmasi mumkun olmuyor zaten pek
İlk işim zaten canım obence siz doğumdan sonra epilasyona gidinde kurtulun şunlardan
küpelerin yakıışmış vişneli turtamaynen canım dur iyi oldu söylediginn kulagıma küpe olsun dogumdan sonra artık ilk işim o oolucak gibi :)