Merhaba hanımlar. Benim derdim genital bölgemin temizliği
Daha önce bir çok yöntem denedim ergenlik dönemimde annem kreme alıştırmıştı beni ama çok kötü bir şey gerçekten krem kokusu bıraktığı his aşırı kötü gerçekten. Sonra biraz daha büyüyünce tabi jiletle aldım bir süre birkaç kere ağda girişimim oldu ama cildim hassas yapamadım. Şimdi nişanlıyım çok yakın bir tarihte de nikahım var.
Özellikle evlilikte jiletin sorun olabileceğini düşündüm eşim açısından hemde çok sık çıkıcak baş etmem daha zor olacak. Birde jilet kuruluk yapıyor
Neyse ben sir denedim üst bölgemi alabiliyorum üst bölgemi aşağıya doğru bayağı aldım ama o yumuşak kısma gelince işte alamadım bir türlü bende bıraktım bir sonraki tüy çıkışımda üst bölgemde ki tüyler ağda dolayısıyla o kadar seyrelmiş ki çok hoşuma gitti jilete göre çok çok iyi geldi alt kısmı da yapmak istedim ama tüylerim uzamıştı cesaret edemedim alt kısmı yine jiletle aldım şimdi biraz uzamasını bekleyip alt kısmı fa jiletle almayı deneyeceğim. Ama nasıl yapsam canım çok yanıcak gibi hissediyorum yada siri sürüyorum bandı yapıştırıyorum iyice gerdirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama gelmiyor tüyler o zaman biraz uzundu uzunluğuda acıyı ve tüyün gelmesini etkiler dimi? Çok az çıktığında hemen almaya çalışayım mı? Birde şu emla çok pahalı hiç kullanmadım ama bir tüpü ne kadar süre gidiyor almamı tavsiye eder misiniz yoksa çabuk mu bitiyor?