- Konu Sahibi sorumvarbenim
Nişanlınızla aktif cinsel hayatiniz var mi bilmiyorum ama benim yoktu. O yüzden zannediyordum ki, her an tertemiz cok bakımlı olmalıyım falan.
Erkekler o kadar da beklentili degil bence. Hatta kendilerinin "ya karim beni tuylu begenmezse ne yaparim" diye dertlendiklerini hic sanmam.
Ayrica benim eşim yanak gibi tamamen tüysüz kesinlikle istemedigini söylerdi, hala söylüyor. Evet bana da garip gelmisti ilk basta ama herkesin tercihi.
Ben de ozellikle hamilelik ve emzirme doneminde tamamen jilete alistim ama hem can acisi, hem ertesi gun ucunun görünmesi vs bezdirdi beni.
Buz lazere gittim hala gidiyorum
Yalnız senaslar arasinda tras önerilmiyor ve dokulene kadar yani ilk 3 4 ay, biraz zorluyor beklemek. Baslayacaksaniz acele edin.
Ben seanslarımı 2 aya cikardim, tum vucur tertemiz inanilmaz mutluyum.
Ama seansi 2 aydan uzatırsam biraz biraz çıkıyorlar.
Bir kadinin kendine yapacagi en buyuk iyilik epilasyon
Erkekler o kadar da beklentili degil bence. Hatta kendilerinin "ya karim beni tuylu begenmezse ne yaparim" diye dertlendiklerini hic sanmam.
Ayrica benim eşim yanak gibi tamamen tüysüz kesinlikle istemedigini söylerdi, hala söylüyor. Evet bana da garip gelmisti ilk basta ama herkesin tercihi.
Ben de ozellikle hamilelik ve emzirme doneminde tamamen jilete alistim ama hem can acisi, hem ertesi gun ucunun görünmesi vs bezdirdi beni.
Buz lazere gittim hala gidiyorum
Yalnız senaslar arasinda tras önerilmiyor ve dokulene kadar yani ilk 3 4 ay, biraz zorluyor beklemek. Baslayacaksaniz acele edin.
Ben seanslarımı 2 aya cikardim, tum vucur tertemiz inanilmaz mutluyum.
Ama seansi 2 aydan uzatırsam biraz biraz çıkıyorlar.
Bir kadinin kendine yapacagi en buyuk iyilik epilasyon