Ah salak kafam desem . Ben hep jiletle aldim agda cok kotu yapiyor simdi kocamin sakallarinda bile dahn sertttlerrCanım ben hep ağdayla aldırdım bu yaşıma kadar ama yumşadı azalmadı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Genital Bölge Temizligi
- Konu Sahibi POWERHACK
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay süper olurgülüm biz senle aynı dertteyiz nerdeysen geleyim birbirimize yardım edek ağda günü yaparız
valla iyikide önceden başlamışım epilasyona hamileyken geri çıkıyo dediler ama çıkmadı çok şükür...İlk işim zaten canım o
Canım ağda neden yaptrmadın hiçAh salak kafam desem . Ben hep jiletle aldim agda cok kotu yapiyor simdi kocamin sakallarinda bile dahn sertttlerr
benimkide çok az ama jilet vura vura sertleşip çoğalacak diye korkuyorum... ağdamı yapsam acabaAh salak kafam desem . Ben hep jiletle aldim agda cok kotu yapiyor simdi kocamin sakallarinda bile dahn sertttlerr
Canım bende gebelikten önce yaptırıcaktım hatta fiyat bile almıştım ama olmadı piyangodan gebe kaldımvalla iyikide önceden başlamışım epilasyona hamileyken geri çıkıyo dediler ama çıkmadı çok şükür...
Valla direk çoğalıyor jilet lebenimkide çok az ama jilet vura vura sertleşip çoğalacak diye korkuyorum... ağdamı yapsam acaba
Cok kotu yapiyor surekli kaniyor snra tahris oluyor kasiniyor killar ters donuyor bi garip bisiler oluyorrCanım ağda neden yaptrmadın hiç
işte onu ayarlıyamıyosun maalesef... banada kalsa 5inci seansımı olayımda öyle hamile kalayım en azından doğuma kadar hiç tüyüm çıkmaz diye düşünüyodum ama bebiş aşkım bunu yendiCanım bende gebelikten önce yaptırıcaktım hatta fiyat bile almıştım ama olmadı piyangodan gebe kaldım
kökünü kazıtamadık yahu nerden çıkıyorlar alıyoz çıkıo alıoz çıkıyoValla direk çoğalıyor jilet le
Sen dusme o hataya sakin haabenimkide çok az ama jilet vura vura sertleşip çoğalacak diye korkuyorum... ağdamı yapsam acaba
bende düşündüm ama arkadaşlar zararlı dedi kaldım valla napcamı şaşırdım :)Kizlar göbektenggöremiyorum hicbir yeri. Benbu hafta veet yaptim kopuk olandan ve cçok memnun kaldim. Zararli ama yapacak bisi yok. 6 dk duruyor zaten
Kız
Kız alışırsın bi kaç ağdadan sonra ilk gün öyle oluyor NormalCok kotu yapiyor surekli kaniyor snra tahris oluyor kasiniyor killar ters donuyor bi garip bisiler oluyorr
bundan sonra ağda yapıcam karar verdim... zaten çok az... çok şükür ağdayla alıncada geç çıkıyor. bitirmişken çoğaltmiym baaariSen dusme o hataya sakin haa
bi kac kere ole olunca bende bulasmadim hic ne bilim :-/Kız
Kız alışırsın bi kaç ağdadan sonra ilk gün öyle oluyor Normal
Valla ya eşim diyoki doğuma gittiğinde tüylü olursan ' doktor tüy hepimizin ortak problemi napacan çekecen ' de diyor he olur dedimkökünü kazıtamadık yahu nerden çıkıyorlar alıyoz çıkıo alıoz çıkıyo
Kesinlikleee !!bundan sonra ağda yapıcam karar verdim... zaten çok az... çok şükür ağdayla alıncada geç çıkıyor. bitirmişken çoğaltmiym baaari
Ay çok rahat ağda canım üstünden yük kalkıyor , of anam of en iyisi ağda mı yaptırayım bilemedimbi kac kere ole olunca bende bulasmadim hic ne bilim :-/
Madem yaptirabiliyorsun dusunmen hata ama son ay yaptrmaa ..Ay çok rahat ağda canım üstünden yük kalkıyor , of anam of en iyisi ağda mı yaptırayım bilemedim