• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100
denemeye deger ozaman canım bir deniyim bn
bende bugün ağda deniym dedim ama rezalet resmen...beceremedim...lazerin gözünü seveyim...kızlar sormaya utansamda sormam lazım genitalin sadece ağız kısmında biraz tüylerim var... ağdayla almak imkansız orayı yaaaaaaa... bi deniym dedim kanattım...jilet yapsam hazır tüyler bitmişken yine çoğalır diye korkuyorum... bunun daha pratiği yokmu yaaaaaaaaaaaa:KK17:

bende bugün ağda deniym dedim ama rezalet resmen...beceremedim...lazerin gözünü seveyim...kızlar sormaya utansamda sormam lazım genitalin sadece ağız kısmında biraz tüylerim var... ağdayla almak imkansız orayı yaaaaaaa... bi deniym dedim kanattım...jilet yapsam hazır tüyler bitmişken yine çoğalır diye korkuyorum... bunun daha pratiği yokmu yaaaaaaaaaaaa:KK17:

Sorma bendede aynı dert var :( utançacak bişi yok hepimiz kadiniz ve malesefki böyle bir sorunumuz var erkekler hemen üsten alıp bitiriyor

Sorma bendede aynı dert var :KK43: utançacak bişi yok hepimiz kadiniz ve malesefki böyle bir sorunumuz var erkekler hemen üsten alıp bitiriyor
üst olsa almak kolay...benim bitek rahmin giriş kısmında var... onda zorlanıyorum...komple temizlik yapana kolay gelsin... zor çok zoooooooooooor:KK23::oops:

Kızlar bugün temizlik yapayım dedim tam bir facia:oops:
ayna mı tutiyim jilet imi tutayim gobegimimi anlamadım.
Yarım yandalak oldu nefretlik bişi ya :KK11:
tam yarım saatim banyoda geçti sinir küpü oldum çıktım. .
Allah kolaylik versin herkeze vallaha zor Muş:KK75:

Back
X