Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Genital Bölge Temizligi
- Konu Sahibi POWERHACK
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Ay neler duyuyoruz sözde hemşireler bagrıyormuş bazi doktorlar etek traşı yapıın sonra dogumdiyormuş hemşireler alıyormuş allahım neler nelerValla ya eşim diyoki doğuma gittiğinde tüylü olursan ' doktor tüy hepimizin ortak problemi napacan çekecen ' de diyor he olur dedim
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Kız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalikMadem yaptirabiliyorsun dusunmen hata ama son ay yaptrmaa ..
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Temizlemeden gidersen onlar alıyormus Ayy rezilliğin dibiAy neler duyuyoruz sözde hemşireler bagrıyormuş bazi doktorlar etek traşı yapıın sonra dogumdiyormuş hemşireler alıyormuş allahım neler neler
- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Sikintiiii :-/ o degilde dogum yaptiginda tecrubelerini bizimle paylasmayi unuutmaaKız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalik
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Ay ne yazmışım ben yahu son ayimdayim diye zaten tereddüt ediyorum demek istedimKız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalik
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
sorma cicim evet ögleymiş onun için her dakika hazır bulunmak lazım son aylarda.Temizlemeden gidersen onlar alıyormus Ayy rezilliğin dibi
Sen şimdiden Şartlandır kendini bebegim.. az kalmış :)
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Unuturmuyum direk heryerde naklen yayın , ben doğurabilir sem herkes doğururSikintiiii :-/ o degilde dogum yaptiginda tecrubelerini bizimle paylasmayi unuutmaa
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Oy dağlar oy iki arada bi derede kaldımsorma cicim evet ögleymiş onun için her dakika hazır bulunmak lazım son aylarda.
Sen şimdiden Şartlandır kendini bebegim.. az kalmış :)
- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Bende ayni seyi diyorum ama bakalimUnuturmuyum direk heryerde naklen yayın , ben doğurabilir sem herkes doğurur
- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
valla doktoruma beni hastaneden kovmayin diye tembihledik eşimle bakalım ordakileri bezdirmezsem iyiBende ayni seyi diyorum ama bakalim
- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Sakin davranmaya caliss :-Dvalla doktoruma beni hastaneden kovmayin diye tembihledik eşimle bakalım ordakileri bezdirmezsem iyi
- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Katılıyorumm :-Den kestirme çözüm doğuma 1 ay kala eşimin her hafta jiletle düzenli alması.. dr rezil olmaktansa eşime olurum yani, sonuçta her halimi çekiyor hamileyken, cennetlik adam vesselam
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
en kestirme çözüm doğuma 1 ay kala eşimin her hafta jiletle düzenli alması.. dr rezil olmaktansa eşime olurum yani, sonuçta her halimi çekiyor hamileyken, cennetlik adam vesselam
Aynen ogle cicim baska yapicak bisi yok :)
- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 683
- 40
Aklın yolu birAynen ogle cicim baska yapicak bisi yok :)
- 19 Mart 2010
- 293
- 163
- 123
Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :SSelam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için
- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 683
- 40
bak biz bulduk ama çözümüBen lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S
Canim bnm gobis avatarda iste..
Suan oladar zorlamio ama ilerde ne yaparim dusuncesine kapildim