• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100
ben bu zamana kadar hep ağda yaptırdım kendim hiç yapamam zaten jilette her vurmaya hem çoğaltıyo hemde köklendiriyo kuaföre devam son aylarda öyle olacak yapacak bişe yok aay ağda erken doğuma mı yol açıyo yeni duydum e nolcak yaa

Valla ya eşim diyoki doğuma gittiğinde tüylü olursan ' doktor tüy hepimizin ortak problemi napacan çekecen ' de diyor:KK70: he olur dedim
Ay neler duyuyoruz sözde hemşireler bagrıyormuş bazi doktorlar etek traşı yapıın sonra dogumdiyormuş hemşireler alıyormuş allahım neler neler :D

en kestirme çözüm doğuma 1 ay kala eşimin her hafta jiletle düzenli alması.. dr rezil olmaktansa eşime olurum yani, sonuçta her halimi çekiyor hamileyken, cennetlik adam vesselam :KK70:

Selam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için :KK66:
Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S

Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S
bak biz bulduk ama çözümü :KK48:

Canim bnm gobis avatarda iste..
Suan oladar zorlamio ama ilerde ne yaparim dusuncesine kapildim

Back
X