Ay neler duyuyoruz sözde hemşireler bagrıyormuş bazi doktorlar etek traşı yapıın sonra dogumdiyormuş hemşireler alıyormuş allahım neler nelerValla ya eşim diyoki doğuma gittiğinde tüylü olursan ' doktor tüy hepimizin ortak problemi napacan çekecen ' de diyorhe olur dedim
Kız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalikMadem yaptirabiliyorsun dusunmen hata ama son ay yaptrmaa ..
Temizlemeden gidersen onlar alıyormus Ayy rezilliğin dibiAy neler duyuyoruz sözde hemşireler bagrıyormuş bazi doktorlar etek traşı yapıın sonra dogumdiyormuş hemşireler alıyormuş allahım neler neler
Sikintiiii :-/ o degilde dogum yaptiginda tecrubelerini bizimle paylasmayi unuutmaaKız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalik
Ay ne yazmışım ben yahu son ayimdayim diye zaten tereddüt ediyorum demek istedimKız son ayındaki diye zaten tereddütsüz 34 haftalik
sorma cicim evet ögleymiş onun için her dakika hazır bulunmak lazım son aylarda.Temizlemeden gidersen onlar alıyormus Ayy rezilliğin dibi
Unuturmuyum direk heryerde naklen yayın , ben doğurabilir sem herkes doğururSikintiiii :-/ o degilde dogum yaptiginda tecrubelerini bizimle paylasmayi unuutmaa
Oy dağlar oy iki arada bi derede kaldımsorma cicim evet ögleymiş onun için her dakika hazır bulunmak lazım son aylarda.
Sen şimdiden Şartlandır kendini bebegim.. az kalmış :)
Bende ayni seyi diyorum ama bakalimUnuturmuyum direk heryerde naklen yayın , ben doğurabilir sem herkes doğurur
valla doktoruma beni hastaneden kovmayin diye tembihledik eşimle bakalım ordakileri bezdirmezsem iyiBende ayni seyi diyorum ama bakalim
Sakin davranmaya caliss :-Dvalla doktoruma beni hastaneden kovmayin diye tembihledik eşimle bakalım ordakileri bezdirmezsem iyi
Katılıyorumm :-Den kestirme çözüm doğuma 1 ay kala eşimin her hafta jiletle düzenli alması.. dr rezil olmaktansa eşime olurum yani, sonuçta her halimi çekiyor hamileyken, cennetlik adam vesselam
en kestirme çözüm doğuma 1 ay kala eşimin her hafta jiletle düzenli alması.. dr rezil olmaktansa eşime olurum yani, sonuçta her halimi çekiyor hamileyken, cennetlik adam vesselam
Aklın yolu birAynen ogle cicim baska yapicak bisi yok :)
Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :SSelam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için
bak biz bulduk ama çözümüBen lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S
Ben lazere gitmiştim fakat ince olduğu için etkisini o bölgede göremedim , ama bacaklar çok şükür bitmişti, jiletle alıyorlar sonra lazer ışınına tutuluyor zaten. O yüzden jilet çoğaltır diye korkmayın jilet kökleri güçlendiriyor ve daha kalın çıkıyor sadece bu. yoksa olmayan yerden tüy çıkarmıyor. Senden 1 hafta kadar büyüğüm sanırım ama o kadar büyümedi göbüş şimdilik jiletle idare ediyorum 6-7 aydan sonra daha çok kilo alınıyormuş o zaman naparız bilmiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?