Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100
Benim gibi bir çok arkadaş eminimki Epilasyon yaptırmadı
Bende onu düşünüyorum Aklıma Gelir Her seferinde Belki Tecrubeli Annişler bulurum Dedim :)
hamileyken zaten epilasyon yapmıyorlar canım... 2 senede ancak 4 seans epilasyon yaptırabildim hala 12 seansım duruyor... artık doğumdan sonrasına... ama genital tüylerim çok çok az benim... 4 seansta bile kökler iyice zayıfladı ve tamamen kayboldu...

şanslısın cnm beimkiler hiçte az degil

aynen cicim koltuk altını ve bacak agdayla alınıyor ama genital bölgem çok hassas sıkıntı var allah razı olsn sanırım imdadıma son zamanlar eşim yetişecek :)
yani şekerlerim reklam yapmak değil niyetim ama ben sadece 4 seansla komple tüylerimden kurtuldum nerdeyse...koltuk altım tamamen bitti... İNŞAALLAH doğum yapar yapmaz ilk işim epilasyona son hız devam... biraz pahalıya patladı bana ama en azından çok dert etmiyorum... 6 ayda bir gidiyorum epilasyona zaten... herkese tavsiye ederim...tüy derdi çekmek en zor şey

aynen canım dur iyi oldu söylediginn kulagıma küpe olsun dogumdan sonra artık ilk işim o oolucak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…