hamilelikte boşanmak...?

Esimde siddete karsi bi egilim var bunun farkindsyim.. yasananlardan sonra evet cOK cevap veriyorum ama bu can yangisindan.. hersey onun istedigi gibi olsun istiyor. Zamamninda destek almak icin pek cok kez teklifte buLumdum ancak karsiliksiz kaldi. Kendim gittim bi faydasi olur diye ancak cok uzun surmedi.. simdi o diyor gidelim diye.. ama guc bulamiyorum kendimde.. sevmek baska guvenim kirildi en orta yrrinden..
Gidelim diyormuş canım bence son bir şans ver ve eğer duzelmezsen buda sonuç vermezse ne olursa olsun bosanicam senden diyede gözünü korkut kesin dille. Zaten profesyonel yardım aldıktan sonrada duzelmezse bidaha duzelmez bosansanda vicdanın rahat olur. Suan hemen bosanirsan içinde keskelerin kalabilir .

merhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...

Çnm işin içinde şiddet var hemde hamilelikte :(
Temizlik yapılıyor beğenmiyor beyimiz
bu evlilik yürümez asla donme

Mübarek cuma günü , gel şu inadından vazgeç.

Yuvamızin dağılmasına izin verme yavrumuzun babasız dünyaya gelmesine izin verme.

Gel inat etme.

Aileler bur araya gelsin.Ortak bir toplanti duzenlensin,karsilikli özürler dilersin.

Birlikte her şeye yeni başlangıç yapılsin.

Sifirdan tertemiz.

Ne sen ne ben artık aynı hataları yapmayalim.

Gel kır şu inadını yuvamızi dağıtma ailemizi bölme yavrumuza doğmadan kötü bir hayatı seçme.

cok kıymet bılır esımın bugun yazdığı mesaj... hala karşılıklı özürlerden bahsedıyor...

Hiç pismanlik yok eşiniz de

• Beğen
Reactions: anu
Canım kıyamam.Çok üzüldüm.Hiç bir şekilde şiddetin gerekçesi olamaz,üstelik karnında bebeğini taşırken.Mesleğin olduğunu okuyunca çok şükür dedim.Boşan yada boşanma diyemem ama insanlar genelde değişmezler.Bazı arkadaşların dediği gibi ileride bebişinede şiddet uygulayabilir malesef:KK43:.O yüzden çok iyi düşünmelisin

Donme duzelmez bebekle hayatinin telaslari artacak.yeri gelecek temizlik olmucak yemek pismicek bebek agliycak esin sabirli hosgorulu olacakmi.
Birdaha beni doverse diye de hayat da yasanmazki.sinirlendiginde bebegini mi koruyacan kendinimi..
Hem doven adam gozden de gonulden de duser bence..birdaha da eski yerine konmaz.

Mübarek cuma günü , gel şu inadından vazgeç.

Yuvamızin dağılmasına izin verme yavrumuzun babasız dünyaya gelmesine izin verme.

Gel inat etme.

Aileler bur araya gelsin.Ortak bir toplanti duzenlensin,karsilikli özürler dilersin.

Birlikte her şeye yeni başlangıç yapılsin.

Sifirdan tertemiz.

Ne sen ne ben artık aynı hataları yapmayalim.

Gel kır şu inadını yuvamızi dağıtma ailemizi bölme yavrumuza doğmadan kötü bir hayatı seçme.

cok kıymet bılır esımın bugun yazdığı mesaj... hala karşılıklı özürlerden bahsedıyor...

cumanin mubarekligini bilecek kadar Allah inanci var ama karni burnunda kadini saclarindan surukleyecek kadar merhametsiz yureksiz pislik herif.
sakin geri donme,dondugunde yavrunun onunde dayak yersin.
adam sana uyguladigi siddetle kalmaz cocugunuza da ayni siddeti uygular cunku vicdan yok bu adamda.
ailende arkanda,sakin kanip geri donme sakin..
utanmadan bide karsilikli ozur diyor,gereksiz oksijen israfi..
kim ki bu herif bulunmaz hint kumasi mi,ne saniyor kendini..
inatla yuva dagittigin yok kardesim senin,bu adamla yuva kurmamissin zaten resmen kendini atese atmissin.
Rabbim bi evlat nasip etmis,evlat dunyanin en guzel nimetlerinden,nimetlerin en tatlisi..evladina saril ama o adamdan uzak dur.

Çocuk bu her şekilde büyür..buyur de..

Yaşadıkların güç,ne kadar katlanabilirsin onu tart..

Erkekler için evden birkez çıkmak gerekmiş onu anladım da pişman mı olur,donusun ona güç mü verir

Çok acımasızca bir yorum yapacaktım ama vazgeçtim. Lütfen bebeğinizle birlikte daha çok dayak yemek istemiyorsanız boşanın. Hayır , böyle bir eş ve baba olması olmamasından daha mı kötü? Emin olun çok çok daha iyi.

Bunu kendinize yapsanız da çocuğunuza yapmaya hakkınız yok.

Küçücük bebeğin yanında da aynı olaylar yaşanırsa kahrolursun.Öksürük sesinden bile sıçrar korkar bebişin değil ki kavga.Lohusa olucaksın emzirceksin husursuz bir ortamda bebeğine annelik yapamazsın.Madem ailen yanındaymış hiç düşünme bunları dönme sakın.Her çift boşanabilir.Bebeğinin babası var yani babasız niye büyütceksin.Sakın geri dönme şiddet varsa evlilikte hiç düşünme bile

Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Suan hayatinizdaki en onemli sey çocuğunuz. Yinede sansiniz varmis ki aileniz arkanizda. Bence bundan sonra bebeğinizin sağlığı icin kendinize ceki duzen verin. Insallah esinizin akli basina gelir bu kotu günleri unutursunuz. Gelmezsede bence geri dönmeyin. Çocuğunuzu sagliksiz ortamda yetistirmis olursunuz

merhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...
Çok üzüldüm durumuna. Ama karnında bebeğin varken (bebek olmasa bile yapılmayacak şeyler) bunu yapan adam doğumunda olsa ne olacak. Keşke hemen karakola gitseydin o zaman. Tabiki insan aile sadeti ister çocuğunu babası ile büyütmek ister. Ama baba adayı yanınızda olmaması gereken biri. Senin dayak yediğini göre göre büyüyecek bir çocuk ki. O çocuk karnındayken bunu yapan çocuğa ne yapmaz. Ikinizi birden dövmüş zaten. Allah yardımcın olsun ama senin de dediğin gibi elini alıştırmış bir kere. Hamile iken bunu yapan birgün canına kıyar senin. Kurtar kendini çocuğunu derim. Ki ben kolay kolay boşan diyemiyorum konulara ama böyle konular istisna oluyor.

Siz bu kadar şey yasarken anasi olacak o kadin hic mi akil vermedi uyarmadi oğlunu? Başka şey olsa alip karsilarina konuşup etkilemeyi iyi biliyorlar da boyle şeylerde niye hic tepki koymuyorlar ana olarak? Kendi kizlarina yapilsa boyle susacaklar mi?

şiddet olmasaymış o yavru için birşeyler yapılabilirmiş eşek herif ya dayak nedir ?
erkekliğini mi kanıtlıyor aklı sıra
ilk zamanlarda mı böyleydi ne zaman başladı bu şiddet olayları fln?

• Beğen
Reactions: anu
Öncelikle geçmiş olsun , hayat sizin ama size ve dogacak çocuguna saygı duymayan deger vermeyen birine hayatınızı adamayın . aileniz destek oluyor doğumdan sonra kendinizi hazır hisettiğinizde girin bir işe çalışın eminim anne babanïz çocuğunuza siz çalışırken bakarlar. bir konuda sizi uyarayım size tekrar şiddet uygularsa bunu devlet hastanelerinde rapor tutturun belki ileride ihtiyacınız olur. herşey gönlünüzce olur inşallah.

Back
X