hamilelikte boşanmak...?

merhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...
canıni kurtardigina şukret. ne pislik adammis o öyle. yarin birgün sinirinden cinnet getirir ölduruverir valla seni. sana da yazim evladina da yazik. inan bosaninca daha bundan daha kötü bi hayatin olmaz. ailende sana destekse ne mutlu sana

Ayyy cildiricagimm bune biçim es mi kocanı, babamı, dersen bu herigten bi cacık olmaz

Çok sinirlendim bende hamileyim nasıl ya sana şiddet uyguluyor,bir bardak suyu bile eşimden istiyorum bu nasıl insan

Otur oturduğun yerde canım o vahsinin yanina dönme çocuğun bu adamla büyütme

Lütfennn,lütfen,,

Sunu unutma ki insan olmayı bilmeyen baba hic olamaz

Duygusal bakma,çocuğa kıyıp aldırmadın ,simdi o çocuğa en iyi,en doğru ortamı sağlamakta sana düşüyor

Keşke gidip darp raporu alsaydin.Şimdi dayak yedigini mahkemede ispat edemeyeceksin ve koçan olan o asagilik da "ayy ben karıncayi bile incitemem, hamile eşime nasil el kaldirabilirim hakim bey" diye yavşak ve yumuşak tavir sergileyecek.

Nedense yazdıklarınızdan dolayı o adamı affedeceğinizi düşünüyorum.

affetmek. . dilde kolay icraatta çok güç. . sadece şunu düşündüm acaba bu evlilik için keşke dememek adına herseyi yaptım mi? 1 haftadir bunun muhakemesi içerisindeyim. insan bu durumda kolu kanadi kırılmış hissediyor hiç tanımadığı insanlara anlatmak ve onlardan fikir almak sanki yanlız başına aldığı kararlar onu hataya surukluyormus gibi neticede bu adamı ben seçtim es olarak ve hata yaptığımı düşünüyorum işte tam da bu aşama da acaba yine yanlış mı Karat veriyorum diye düşünmekten alikoyamadim kendimi. Eğer bu kadar çok insan hemfikir ise sanırım digru yoldayım. . o sebeple artık bundan sonrası yok benim için bu evlilikte..

Siz bu kadar şey yasarken anasi olacak o kadin hic mi akil vermedi uyarmadi oğlunu? Başka şey olsa alip karsilarina konuşup etkilemeyi iyi biliyorlar da boyle şeylerde niye hic tepki koymuyorlar ana olarak? Kendi kizlarina yapilsa boyle susacaklar mi?
kızı olmadığı için anlamıyor tabi yani sanırım. .. Eşim üzerinde pek ailesinin sözü geçmez genelde kendi bildiğini okur.. Gerçi annesine de diyecek bişi bulamiyorum 1 hafta oldu ayrılalı evden sadece ilk gün aradı gel konuşalım dedi bende ailemin yanında yaptiklarini anlatirsam sonu hiç iyi olmaz dedim çünkü abimler ve babam bana yaptığı bu adiligi bilseler bana yaptiginin kat kat fazlasını yaparlar ona ama ben olay çıksın istemiyorum daha fazla...yani annesi ne ki oğlu ne olsun demek geliyor icimden

merhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...

bana metal metal i hatırlattınız ona da çok üzülmüştüm ama sonradan o toparlandı kendisi büyütüyor çocuğunu. dayak yiyorsunuz susuyorsunuz neden bu kadar pasif kalıyorsunuz anlamıyorum gerçekten kızıyorum böyle kadınlara. allah yardımcınız olsun hiçbir insan haketmez bunları

bana metal metal i hatırlattınız ona da çok üzülmüştüm ama sonradan o toparlandı kendisi büyütüyor çocuğunu. dayak yiyorsunuz susuyorsunuz neden bu kadar pasif kalıyorsunuz anlamıyorum gerçekten kızıyorum böyle kadınlara. allah yardımcınız olsun hiçbir insan haketmez bunları

susmak değil inanin sadece ne yapacağını bilmemek. . çünkü herseyden onca insan kendjne yediremiyor... sonra böyle oluyormuş işte. .

Gerçekten üzüldüm. Benim bi arkadaşımda hamile iken boşandı. Çocuğu büyüdü maşallah çok akıllı bi çocukta. Allah yardım ediyor. Hamile kadını sacindan sürüklemek. :( Şuna inan Allah bunu onun yanına birakmaz. Dua et bol bol. Allah hakkında hayirlisini versin.

kızı olmadığı için anlamıyor tabi yani sanırım. .. Eşim üzerinde pek ailesinin sözü geçmez genelde kendi bildiğini okur.. Gerçi annesine de diyecek bişi bulamiyorum 1 hafta oldu ayrılalı evden sadece ilk gün aradı gel konuşalım dedi bende ailemin yanında yaptiklarini anlatirsam sonu hiç iyi olmaz dedim çünkü abimler ve babam bana yaptığı bu adiligi bilseler bana yaptiginin kat kat fazlasını yaparlar ona ama ben olay çıksın istemiyorum daha fazla...yani annesi ne ki oğlu ne olsun demek geliyor icimden
ben olsam her şeyi anlatır aileme köşeye çekilirdim şerefsizin bakalım size gücü yetiyormuş abinlere yetecek miydi

susmak değil inanin sadece ne yapacağını bilmemek. . çünkü herseyden onca insan kendjne yediremiyor... sonra böyle oluyormuş işte. .
Kendinize yedirenemissiniz ama hala evlilik icin her seyi yaptim mi diyorsunuz. Nasil yetistirildiginizi bilmiyorum ama evlilikte hicbir sey tek tarafli yurumez. Karsilikli yurutmeniz gerekirdi. Yani dayak yedim,evliligim bozuldu ben her seyi yapmadim ondan oldu diye dusunmeyin.

Bu dayaklara karsi pasif kalmayin. Sesinizi cikarin. Utanmasi gereken siz degilsiniz. Hamile esini dovup kendini adam sanan pislik kocaniz utanmali.

Hazir donmussunuz ailenizin yanina. Bosanin. Cocugunuzu dogurun. Ona sakin ve huzurlu bir hayat verin. Babasiz kalmasin diye bosanilmayip gozunun onunde annesi dayak yiyen ,sacindan tutulup yerlerde surunulen bir cocuktan saglikli bir insan olmasini bekleyemezsiniz.

Ben de çocuğum babasiz buyumesin diye bosanamadim.İyimi yaptim hayir.Gecen yil oğlumun ve kizimin gozu önünde burnumu kirdi o psikopat. Keşke bir çocuğum varken bosanip ikinci çocuğu yapmasaydim.Sen de benim gibi olmak istemiyorsan iyi düşün. Bana da hamileyken lohusayken şiddet uyguluyordu. Demek ki huylu huyundan asla vazgeçmiyor.

Bebeği doğur çalışmaya başla kendine de bebeğe bak..
ama öncesinde boşan..
ondan da önce eşinin sana zarar vermemesi için durumu ilgili yerlere bildir..
çünkü böyle adamlar her şey yapar..

Ben de çocuğum babasiz buyumesin diye bosanamadim.İyimi yaptim hayir.Gecen yil oğlumun ve kizimin gozu önünde burnumu kirdi o psikopat. Keşke bir çocuğum varken bosanip ikinci çocuğu yapmasaydim.Sen de benim gibi olmak istemiyorsan iyi düşün. Bana da hamileyken lohusayken şiddet uyguluyordu. Demek ki huylu huyundan asla vazgeçmiyor.
Şimdi nasilsiniz düzeldi mi? Size de cok üzüldüm

OTE="accessdenied, post: 49133998, member: 451956"]Şimdi nasilsiniz düzeldi mi? Size de cok üzüldüm[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim. Maalesef düzelir mi? Bugün kızımın ikinci yaşgünü ancak evde kutlamak yerine annemlerdeyim ve kutlamiyorum bile.Bizim yas günümüz mu eksik..

Benim fikrim tabi ama kesinlikle bir daha o adama dönme evet tek başına doğum yapmak büyütmek zor ama imkansız değil insanoğlu herşeye alışıyor ama sen dayağa zulme alınmamalı sin yazık degilmi sana ki elin pisliği sana zülm etsin s..tr et gitsin pisligi:sopa::sinirli:

Bosandiniz mi?

Back
X