hamilelikte boşanmak...?

ayyyyyyyyyyyy ne zor seyler yasamissin, allahim sana sabrini vermis,, yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum kocan olcak o hödüge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ınan ne dıyecegımı bılmıyorum.. Rabbım senınde yar ve yardımcın olsun.. ınsallah esın tez zamanda düzelir..
Düzelmese de kendi bilir, ben onu değil o beni kaybeder. Annem-babam onun için dünyaya getirmedi sonuçta. Ailem yanımda olsaydı İnan umrumda bile olmazdı. Ailem uzakta ve üzülecekler diye söyleyemiyorum maalesef :(

Insan degil ki esiniz lütfen geri dönmeyin. Kendinize ve bebeginize bu kotulugu yapmayin.Bebeginizi düşünün sımsıkı sarılın ona yeni bi hayat kurmaya bakın. Çok şükür ki aileniz sahip çıkmış size.

Ben hamileyken boşanmaya cesaret edemedim seni çok iyi anlıyorum. Yalnız şiddet farklı bir şey. Doğumdan sonra ilk zamanlar çok zor oluyor. Sonra çocuk durmayacak gerçekten insanın sabrının kalmadığı zamanlar olacak. Ya çocuğunu da döverse. Buna katlanabilir misin. Ya sana ya bebeğe bir şey olabilirdi. Sen onun kölesi misin cevap vermeyeceksin. Doneceksen onu kizdirmamaya çalışman lazım. Şimdi söz verir öfke anında yine yapar. Dayanabilecek misin bu hayata

Z zanaaa sana yardımcı olacak? 2. Bebeğine hamileyken üstelik ailesi yokken arkasında, tehditlere boyun eğmeden boşanma aşamasında.. yeni Doğum yaptı..

Ne hakkı helal etmemesi ya.. döv söv köle olarak kullan.. ee.. hakkımı helal etmem. Merhamet yoksunu. Nasıl ağzına hak kelimesini kullanabiliyor. .temizliği de anasıyla beraber kendi yapsaymış 6 aylık hamile karısına yaptıracağına. .kaç kurtar kendini..

ınsallahh.. tek tesellım bebegım... 1 haftadır korkuyorum ona bısey olacak dıye.. uzmemeye çalışıyorum kendımı ama ne care... ama güzel olacak ınsallah bundan sonra...
Kuzum canim benim kendini cocugunu hicbisey hic kimse icin uzulme esin kendisi bunu hak etti sidetle olmaz neler neler goruyoruz esin dogru bi secim deil seciceksin gidip cocugunla siddet goruceksin esin seni hamileykende siddet uygulamis cocuk oldugunda ters duz olup tekrar anne evinr donuceksin bastan gitmemen daha uygun

Guzel ablacim kirmadan dokmeden yorum yapin derken kocani affet dememizi kastetmiyorsun umarim. Keske seni duvarlara vurdugunda darp raporu alsaydin. Ailen arkanda bundan guzel sey olabilir mi? Asla donme o eve. Emin ol hem sana hem cocuguna siddet uygulamaya devam edecek ki uygulamasa bile igrenc bir karakteri var.

• Beğen
Reactions: anu
Mübarek cuma günü , gel şu inadından vazgeç.

Yuvamızin dağılmasına izin verme yavrumuzun babasız dünyaya gelmesine izin verme.

Gel inat etme.

Aileler bur araya gelsin.Ortak bir toplanti duzenlensin,karsilikli özürler dilersin.

Birlikte her şeye yeni başlangıç yapılsin.

Sifirdan tertemiz.

Ne sen ne ben artık aynı hataları yapmayalim.

Gel kır şu inadını yuvamızi dağıtma ailemizi bölme yavrumuza doğmadan kötü bir hayatı seçme.

cok kıymet bılır esımın bugun yazdığı mesaj... hala karşılıklı özürlerden bahsedıyor...
daha çok beklersin sen deyip telefonu kapatsaydın
şerefsiz bir kadına vuran adam hamamböceğinden daha değersiz benim için heleki hamile karısına bunu yapan adam rezilin tekidir asla inanma
şu an hem hamile olduğun için hemde kendi özsaygın azaldığın için dönmek isteyebilirsin dönmekten başka çare düşünmeyebilirsin ama yapma
en ağırı doğum yapana kadar daha sonra senin kalbine de ferahlık verir Allah

Canim o bebege can veren Rabbim sen ne kadar korunsan da o cani verecekti o yaratilmis bir insanoglu insanlar ne derse desin ben boyle dusunuyorum. durumuna cok uzuldum ve agladim gercekten. hele hamile bir kadinin bunu yasamasi cok cok aci. ben de hamileyim esim ve ailesi tarafindan el ustunde tutulurken baskalarinin boyle seyler yasamasina cok cok uzuluyorum. sana akil veremem sadece bosan diyebilirim hamile kadina yapilan bir siddet var. Lutfen kendine eziyet etme dogmamis yavrunun da gunahina girmeleri ne kadar kotu. allah korusun bir sey olursa kendi evladinin katili bir baba olmus olacak. :( Dusunmemeye calis lutfen cok zor biliyorum ama evladin icin savas. bizim de hamilelikte her sey ust uste geldi herkesin derdi kendine buyuk tabi. esim isten cikartildi ben de evimden uzak yere atandim. vs vs detaylar cok anlatmaya gerek yok. Rabbim yardimcin olsun. Bol bol dua et canim. Bundan sonra yavrun icin mucadele et. unutma biz kadiniz bunun ustesinden gelebiliriz. biz gucluyuz. sen de guclu olacaksin.

Esinizde davranış bozukluğu mu var ? Hiç konuştunuz mu bir psikolog yardımı onerdiniz mi ? Onuda geçtim sizde karşılıklı çok cevap veren biri misiniz ? Hiçbirşey onun hamile bir kadına şiddet göstermesini açıklamaz tabiki de ama sorun nerde onun bu davranışlarının sebebi ne bence esinle konusmalisin. Bu aradigin soruların cevabı burda değil. Şiddet gördüğün için bütün kadınlar tabiki bosan diyecek. Uzun sure cikmissin bu adamla ustelik daha çok yeni evlisin. Bence eşine teklif et birlikte bir uzmandan yardım alın evliliginizi kurtarmak adına. Senden şikayetçi olduğu şeyleri dinle , nelerden hosnut değil. Ofkeli anında çok cevap veriyorsan o bunu dahada kontrolsuzlestirebilir , bazı insanların kişiliğidir bu ofkeli anlarında karşılıklı çok cevap verildiğinde kendini kaybedebilir. Sorunun ne olduğunu bence en iyi esinle konuşarak cozebilirsin. Şiddet bikere olduğu zaman bidaha zor düzelir. Ama bebeğin için ve iliskine harcadigin zaman için son bi kere dene bence. Baktin olmadı bosanirsin vicdanında rahat olur.

Esinizde davranış bozukluğu mu var ? Hiç konuştunuz mu bir psikolog yardımı onerdiniz mi ? Onuda geçtim sizde karşılıklı çok cevap veren biri misiniz ? Hiçbirşey onun hamile bir kadına şiddet göstermesini açıklamaz tabiki de ama sorun nerde onun bu davranışlarının sebebi ne bence esinle konusmalisin. Bu aradigin soruların cevabı burda değil. Şiddet gördüğün için bütün kadınlar tabiki bosan diyecek. Uzun sure cikmissin bu adamla ustelik daha çok yeni evlisin. Bence eşine teklif et birlikte bir uzmandan yardım alın evliliginizi kurtarmak adına. Senden şikayetçi olduğu şeyleri dinle , nelerden hosnut değil. Ofkeli anında çok cevap veriyorsan o bunu dahada kontrolsuzlestirebilir , bazı insanların kişiliğidir bu ofkeli anlarında karşılıklı çok cevap verildiğinde kendini kaybedebilir. Sorunun ne olduğunu bence en iyi esinle konuşarak cozebilirsin. Şiddet bikere olduğu zaman bidaha zor düzelir. Ama bebeğin için ve iliskine harcadigin zaman için son bi kere dene bence. Baktin olmadı bosanirsin vicdanında rahat olur.
Esimde siddete karsi bi egilim var bunun farkindsyim.. yasananlardan sonra evet cOK cevap veriyorum ama bu can yangisindan.. hersey onun istedigi gibi olsun istiyor. Zamamninda destek almak icin pek cok kez teklifte buLumdum ancak karsiliksiz kaldi. Kendim gittim bi faydasi olur diye ancak cok uzun surmedi.. simdi o diyor gidelim diye.. ama guc bulamiyorum kendimde.. sevmek baska guvenim kirildi en orta yrrinden..

merhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...
Dr a gittin mi ? Bebeğim iyi mi?

Canım zordur yaşayamıyan belkı anlamaz senı.Ama sen o bebegı o adamdan uzak tut boşan derdı veren allah dermanı da verir.Bebek olunca o adam degışmez kı aksıne senın ondan vazgeçemeyeceğini duşunur.Aılen arkandaysa yol ver o adama kadınına el kaldıran baba çoçuguna da kaldırır.

Babasiz bir dogum tek basina hamimlelik demissiniz ama o eve donerseniz de yine yalniz olacaksiniz ki.

Bu adam size koca o cocuga baba olacak mi sanki?

Hic korkmayin. Guclu bir avukat bulun. Darp raporu alsaydiniz keske. Alabildiginiz en uat duzeyde nafaka talep edin.

Allah yardimciniz olsun.

• Beğen
Reactions: anu
Henüz kucağınıza almamış olsanız da siz bir Annesiniz ve anneler güçlü olmak zorundadır. Demir bile yanar erir büzülür şekile girer. İkinize birden şiddet gösteren bir adam için gözyaşı dökmeyin. Yavrunuzu bu adamdan koruduğunuz için kendinizle gurur duyun. Ve aileniz arkanızda ki birçok insan için çok büyük bir nimete sahipsiniz. Hamileyken ayrılan tek siz değilsiniz ve olmayacaksınız da. Ama kendiniz ve çocuğunuz için yaşamak zorundasınız. Şimdi kalkın bir bardak su için ve birşeyler yeyin. Bugün yapmadiklarinizin vicdan azabını bir ömür boyu çekersiniz. Hiçbir şey kötü olmayacak siz izin vermediğiniz sürece. Lütfen kendinizi ve bebeğinizi sevin. Hayatınızda olmasını istemediğiniz biri için ve geri ceviremeyeceginiz zaman için kendinizi harap etmeyin.

Back
X