- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.101
Ikinize ortak yazmak istedim. Dun doktor kontrolum vardi kontrol sirasinda canim biraz yandi kotu biseymis hic hosuma gitmedi ama annelik daha bastan zormus ne yapalım katlanicaz dedim gikim cikmadi sonucada canimiz biraz skildi. Bebegin kafa tam yerlesmemis haftaya bir daha bakacaklar yolda darmis sezeryana dogru gidiyoruz sanirim hayirlisi olsun tabi de zor olucak burada yalniz yalniz. Allahtan esim var o bana en buyuk moral ve destek. Iyice sistim kizlar ayaklarimi, bileklerimi bir gorseniz davul gibi.bugun esimle yemege ciktik sanirim son gunler boyle free takildigimiz:) kizlar gormedigim bir canlinin resmen hasretini cekiyorum ben ya hayirlisiyla bir alsaydim kucagima. Bugun Skype tan annemle gorustum ona kipkirmizi olmuş bacaklari gosterdim ici gitti bosa dememisler aglarsa anam aglar diye.o da rahatsiz tedavi oluyor yoksa gelmezmiydim diyip duruyor kiyamam akli kaliyor.
Kizlar su misafir olayiniza da baya kafam bozuluyor niye boyle yapiyorlar ya insanda biraz anlayis olur kiyamam sizede canlarim benim Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Opuyorum hepinizi:***
Kizlar su misafir olayiniza da baya kafam bozuluyor niye boyle yapiyorlar ya insanda biraz anlayis olur kiyamam sizede canlarim benim Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Opuyorum hepinizi:***