- Konu Sahibi nazlisandal
Selamlar kızlar... Geldik evimize şimdi hemen bilgisayatı actım size yazmak için. Kontrolümüze gittik. Sezeryan. Bebeğim 2 850 olmuş. Bu beni üzdü açıkcası. Çünkü bir hafta önce 2 700 dü. Yani 1 haftada 150 gram alabilmiş. Eskiden 250 falan alıyordu sonra 200e düştü şimdi 150. Son haftalarda bazı bebekler almıyormuş. Bundan korkuyorum. 3 ü geçmesini isterim 3 300 3400 falan. Ama zor gibi. Allahın işi tabi belli olmaz. Allah ol derse olur. Doktorum 3 4 haziran gibi alırız dedi ve son kontrolü 15 gün sonrasına verdi sıkıntı yok diye. 31 Mayıs yani.
Kendimi cok acayip hissediyorum o günden beri. Doğumun bu kadar yakın olması, cok karısık duygular yaşattı. Hani kontrole gidip gidip dönüyorduk iyiyid i öyle ya. Şimdi türlü endiseler korkular...Ağrılar acılar... dün gece ölücekmişim gibi hissettim bütün gece ağladım. Ya ölürsem aşkım seni ve cocugumu bırakıp gidersem falan işte. Adam da teselli etmekten boğazı kurudu artık. Sanırım bu kadar endişe korku panik herkeste oluyordur diye düşünmek istiyorum.........
Kendimi cok acayip hissediyorum o günden beri. Doğumun bu kadar yakın olması, cok karısık duygular yaşattı. Hani kontrole gidip gidip dönüyorduk iyiyid i öyle ya. Şimdi türlü endiseler korkular...Ağrılar acılar... dün gece ölücekmişim gibi hissettim bütün gece ağladım. Ya ölürsem aşkım seni ve cocugumu bırakıp gidersem falan işte. Adam da teselli etmekten boğazı kurudu artık. Sanırım bu kadar endişe korku panik herkeste oluyordur diye düşünmek istiyorum.........