- Konu Sahibi nazlisandal
Bende bizim deli nerelerde diyordum:) ilk dusugumden ve doktugum o kadar goz yasindan sonra tabi ki sukrediyorum canim o ayri ha 9 ay boyle gitse ona da raziyim ama bu bulanti beni tuketti resmen sukur bebis iyi buyuk ihtimal erkek dedi doktorum bunlar beni cok mutlu ediyor su an 13 haftalik olduk bile iste tek sıkıntim saglikli beslenememek mesela bulantidan su icemiyorum sabah aksam sayisi degisen kusmalarim var ha su yaziyi yazdigim gunlere oranla daha iyiyim ama artik bende canim bi sey ceksin mesela bi nutella kasiklayayim istiyorum
cnm merhaba nezamandir giremiyorum nasilsin gorusmeyeli cinsiyeti netlesti mi? ben 31. haftada erken dogum riskiyle yuzlestim bir de. bacaklarimda siddetli agriyla gittim bizim rahim agzina dayamis kafayi baskiya baslamis, hemen rapor aldim ogun bugundur annemlere tasindik yatiyorum hala kafa asagida herseyi apar topar hazirladik dogum cantam vs. hazir kapida duruyor. isimden planimdan erken izne ayrildim. bakalim bizim aceleci minnos nezaman gelecek :)