- Konu Sahibi nazlisandal
Canım o karnın alt bölgesi benimde pazartesiden beri ağrıyor. Bu ağrıda normalmiş bebek büyüdüğü için rahim genişliyor ve kaslar ağrıya neden oluyormuş.
Hayırdır okulda mı canını sıktılar? İnsanlarda hiç düşünce yok artık ve vicdanda kalmamış malesef. Benide böyle arada üzüyorlar inan bende Allaha havale ediyorum. Biliyorum ki Allahın adaleti var ve bizi bu halde üzenlerin cezasını mutlaka verir. Ben artık hiç kafama takmıyorum. Çünkü biliyorum ki beş para etmeyen insanlar için üzüldüğümde oğlumda etkileniyor o herkesten ve herşeyden daha üstün benim için, onu üzmeye hiç hakkım yok. Sende takma kafana aç bi müzik oğluşunla güzel güzel dinle iyi geliyor inan ki.
Evet Senemcim yaaa.. Okulda canımı sıktılar. Çok sorunlu bir okulda çalışıyorum malesef burda... Tayin olabileceğim günleri 4 gözle bekliyorum. İnsan hamile diye bi düşünür ama nerdee. Aslında cok haklısın kimse oğlumdan kıymetli değil, rahatlamaya çalıştım ben de. Gelince bi posta telefondan eşime anlatınca biraz rahatlıyorum. Sonra da işte park yatak bakmaya başladım netten kafam dağılsın diye işe yaradı :) Cibinlikliler gerçekten çok güzel ya cok beğeniyorum ama odamı da düşündüğümde kenarda bi yerde durmayacak konum itibariyle malesef. O yüzden sıkıntı basar gibi de duuryor. Karar veremedim