• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Selam kızlar ilgiliniz için çok teşekkürler. Şükür bugün daha iyiyim şiddetli ağrım geçti ama batmalar devam ediyor doktora kadar idare edicem artık. Allahım sizlere yaşatmasın bunu gerçekten çok ağrılı birşeymiş dikkat edin kendinize.Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Nazlıcım son 3 günümüz kaldı bebişlerimizi görmemize.
Kızlar bizimkinin tekmelerini eşimle elimizi koyduğumuzda dışardan hissediyoruz artık maşallahı var son 2-3 gündür baya kuvvetli vuruyor yavrum. Bu duygu bütün ağrılarıma değer diyorum gerçekten çok güzel birşey.
Umarım sizlerde iyisinizdir.

İnşallah tamamen iyileşirsin canım.. Biz de dün sinemaya gitmiştik orda böbrek sancısı tuttu beni. Çok kötüydü sonra geçti. Suyu bazen ihmal ediyorum ben. Daha dikkatli olmamız lazım.
Biz de artık gayet net hissediyoruz hareketleri. Maşallah çok hareketli ve güm güm baya hissetttiriyor. :) Eşimin elini de karnımın üzerine koyuyorum o zamanlar, o da çok heyecanlanıyor :)
İnşallah kontrollerde hayırlı haberler duyarız canımm

Bugün kocacıma temizlik yaptık her hafta yapıyorduk ama bu büyük temizlik oldu camları sildik. Daha doğrusu o sildi ben kirlenen bezleri sıkıp verdim :) Sonra tül ve perde yıkama işine giriştik. Eşimle bi kez daha iyi ki evlenmişim dedim neleri okudum şu forumda hamile eşlerine yardımı bırak, daha da üstüne giden sinir eden...
Allah hepimizin yuvasını her daim mutlu kılsın kızlarr

Bugün kocacıma temizlik yaptık her hafta yapıyorduk ama bu büyük temizlik oldu camları sildik. Daha doğrusu o sildi ben kirlenen bezleri sıkıp verdim :) Sonra tül ve perde yıkama işine giriştik. Eşimle bi kez daha iyi ki evlenmişim dedim neleri okudum şu forumda hamile eşlerine yardımı bırak, daha da üstüne giden sinir eden...
Allah hepimizin yuvasını her daim mutlu kılsın kızlarr

Amınnn binlerce kez sukretmemiz lazım kızlar, bende forumda okuyorum sonra psıkolojım bozuluyor akşam eşime anlatıyorum o da benim gibi üzülüyor ve dua ediyor, onu da kendi sıkıntılarım yetmiyormuş gibi her duyup üzüldügum şeye de ortak ediyorum hakkını nasıl öderim bilmiyorum:)
Haftasonu dışarı çıktık normalde çok halsiz oluyorum bu baya iyi geldi insan içine çıkabiliyorum artik:)) eee o kadar vitamini kime verseler bir ucmadığı kalirdi:) göbusten hiçbir kiyafetimin olmadığını gördüm alışveriş yaptım ama burasi kanada benim tarzımla burasi farklı neyseki güzel bir haber aldım da bu fikri Türkiye'ye bıraktım evetttt sanırım bir dahaki ay Türkiye'ye geliyoruz tam kesin olmamakla beraber eşimin işleri dolayisiyla bir Türkiye seyahatimiz olacak nasıl sevindim anlatamam:) ins size Türkiye'den yazmak da nasip olur:**
Hamilelikte 17.hafta bitti, bebisini hissetmekle hissedememek arasındayim bana mı öyle gelio yoksa arada minik tepikler mi var:) bunun dışında Dr un verdiği ilaç çok işe yaradı , bulantı giderici ve b6 vitamini, uykum geliyor uyuyorum ama hala tam saatleri oturtamadim. Birde günlük d vitamin damla verdi bu da kanada da güneşten yeterince faydalanilamadigi için genelde kullanılması gereken birseymis . Eskisi kadar rahatsız hissetmiyorum başagrilarinin da şiddeti azaldı ancak burnunun içi hep kan, o da C Vit.eksikliginden olurmuş daha nereme vitamin alacaksam:) burdan haberler böyle kızlar umarım ucumuzde bundan sonrasını daha rahat atlatırız, Ayy bizde pek bi nazliyiz sanki, ee nazlayan olunca iyi bi tadını çıkarıyoruz sanirim:))

Çok çok çok sevindim canımmmm Türkiye'ye gelecek olmana. Memleket gibisi yok cidden :) İnsan hamile kıyafetleri alınca cok mutlu oluyor ben geçen hafta aldım pantolonlar ve tunikler cok hoş bi duygu :) Bir de oğlum ha bire tekmeliyor saolsun herşey cok güzel. :)
Ama ben o kadar cabuk yoruluyorum ki artık... Anlatamam. Son 3 gündür temizlkle uğrastık eşim yaptı ben sadece yardım ettim ama gelin bana sorun... Sanki herşeyi ben yapmışım gibi. Ayaklarımın, bacaklarımıın ağrısından ve bel ağrısından duramıyorum.... 20+3 bugün. İlerki haftalarda ne olur bilmem

Kızlar biz geldik. Şükür enfeksiyonu ucuz atlattım şimdi daha iyiyim. Yarın kontrolümüz var baya heycanlıyım.
Esracım Türkiye'ye gelicek olmana çok sevindim eminim sana çok iyi gelicektir sevdiklerini görmek. Ayrıca kullandığın ilaçlarında iyi gelmesine çok sevindim canım benim. Bak bizim yaramazlar tekmelemeye başladılar darısı senin başına gerçekten çok ama çok güzel bir duyguymuş hissetmek.
Nazlıcım Allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin. Gerçekten neler duyuyoruz hamile eşine yapmadığını bırakmayan eşler falan. Halimize binlerce şükür çok şanslıyız. İnsan hamile kıyafeti alınca gerçekten kendini çok iyi hissediyor bakalım yarından itibaren bir süre merkezde annemlerde kalıcaz bizde hem bebişe hem kendime birşeyler bakıcaz.
Umarım bizim velet artık kendini gösterir yarın. Kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum bende:)
Yarın İnşallah güzel haberler alırız Nazlıcım.
Kızlar iyi ki varsınız görmesemde sizleri çok ama çok seviyorum. Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın ikinizide kocamaaaaannn öpüyorum.

Kızlar biz geldik. Şükür enfeksiyonu ucuz atlattım şimdi daha iyiyim. Yarın kontrolümüz var baya heycanlıyım.
Esracım Türkiye'ye gelicek olmana çok sevindim eminim sana çok iyi gelicektir sevdiklerini görmek. Ayrıca kullandığın ilaçlarında iyi gelmesine çok sevindim canım benim. Bak bizim yaramazlar tekmelemeye başladılar darısı senin başına gerçekten çok ama çok güzel bir duyguymuş hissetmek.
Nazlıcım Allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin. Gerçekten neler duyuyoruz hamile eşine yapmadığını bırakmayan eşler falan. Halimize binlerce şükür çok şanslıyız. İnsan hamile kıyafeti alınca gerçekten kendini çok iyi hissediyor bakalım yarından itibaren bir süre merkezde annemlerde kalıcaz bizde hem bebişe hem kendime birşeyler bakıcaz.
Umarım bizim velet artık kendini gösterir yarın. Kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum bende:)
Kızlar iyi ki varsınız görmesemde sizleri çok ama çok seviyorum. Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın ikinizide kocamaaaaannn öpüyorum.

Her bir cümlene katılıyorum sanki ben yazıyorum gibi geliyor :) Çünküüü yarından itibaren biz de biraz annemlerde kalıcaz inşallah merkezde, bebeğe bişeyler bakacagız inşallah :) Hava şartları oldukça kötü gerçi. Çok da soguk olursa hastalanmamak için çıkmayabilirim de. Herşeyimiz aynı gidiyor yaaa :) Bakalım inşallah yarın güzel haberler alırız canım cok dua edeceğim.
inşallah artık sizinki de kendini gösterir de rahatlarsınız hatta ben de rahatlarımm :)
Yarın yazmayı unutma buraya sakın telaştan heyecandan :)

Canım benim duygularıma tercüman olmuşsun, ben de sizi cok seviyorum, cinsiyeti belli olur olmaz yaz mutlaka tuylerim diken diken oldu yarın belli olucak yazını okuyunca öyle heyecanlandımki ki.Nazlinin oğlu olcak benimki de sanki oğlan gibi hissediyorum kız herseyimiz aynı gidiyor birde ucumuzun de oğlu olursa hiç sasirmam:)) ama varya sağlıklı olsunlar hiç önemli değil cinsiyet ler yeterki sag salim sorunsuz kucağımiza alalım.ya ama içimden sanki kızın olacak gibi geçti Ayy valla kendim gibi heyecanlandım yaz mutlaka hemen :***

Çok çok çok sevindim canımmmm Türkiye'ye gelecek olmana. Memleket gibisi yok cidden :) İnsan hamile kıyafetleri alınca cok mutlu oluyor ben geçen hafta aldım pantolonlar ve tunikler cok hoş bi duygu :) Bir de oğlum ha bire tekmeliyor saolsun herşey cok güzel. :)
Ama ben o kadar cabuk yoruluyorum ki artık... Anlatamam. Son 3 gündür temizlkle uğrastık eşim yaptı ben sadece yardım ettim ama gelin bana sorun... Sanki herşeyi ben yapmışım gibi. Ayaklarımın, bacaklarımıın ağrısından ve bel ağrısından duramıyorum.... 20+3 bugün. İlerki haftalarda ne olur bilmem

Canım yorulman çok normal dikkat et kendine sakin ağır is yapma, yoruldugun an bırak, ayakların bacakların agridiginda yüksek bir yere uzat ayaklarını, Ayy benimki de tam hissettirse varlığını aklım kalıyo valla ultrasonda görmeyeli 5 hafta oldu daha da 2bucuk hafta var :/

canlarimmmmm dün çok yoruldum dolaşırken ondan giremedim nete. Kızlar sonunda bizimki gösterdi kendini oğluşumm oluyor. Ayy sonunda öğrendik rahatladık valla.Herşeyi çok iyiydi oğluşumun maşallah tosunum 400 gr olmuş :) Bizden haberler böyle kızlar

Her bir cümlene katılıyorum sanki ben yazıyorum gibi geliyor :) Çünküüü yarından itibaren biz de biraz annemlerde kalıcaz inşallah merkezde, bebeğe bişeyler bakacagız inşallah :) Hava şartları oldukça kötü gerçi. Çok da soguk olursa hastalanmamak için çıkmayabilirim de. Herşeyimiz aynı gidiyor yaaa :) Bakalım inşallah yarın güzel haberler alırız canım cok dua edeceğim.
inşallah artık sizinki de kendini gösterir de rahatlarsınız hatta ben de rahatlarımm :)
Yarın yazmayı unutma buraya sakın telaştan heyecandan :)

Bu kadar olur ayol valla herseyimiz ayni canim benim ya :) Bak bende sen gibi artik oğlan annesi oluyorum o da aynı :) Umarim sende hayırlı haberlerle dönersin.

Canım benim duygularıma tercüman olmuşsun, ben de sizi cok seviyorum, cinsiyeti belli olur olmaz yaz mutlaka tuylerim diken diken oldu yarın belli olucak yazını okuyunca öyle heyecanlandımki ki.Nazlinin oğlu olcak benimki de sanki oğlan gibi hissediyorum kız herseyimiz aynı gidiyor birde ucumuzun de oğlu olursa hiç sasirmam:)) ama varya sağlıklı olsunlar hiç önemli değil cinsiyet ler yeterki sag salim sorunsuz kucağımiza alalım.ya ama içimden sanki kızın olacak gibi geçti Ayy valla kendim gibi heyecanlandım yaz mutlaka hemen :***

Canım ben sıramı savdım simdi sıra seninkini öğrenmemize kaldı.Benimde oğluşum oluyor hep içimden kız geçirmiştim ama olsun artık ne yapalım sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum. Seninde oğlun olursa şaşırmayacağım artık seriyi tamamlamış olucaz :)

Canım ben sıramı savdım simdi sıra seninkini öğrenmemize kaldı.Benimde oğluşum oluyor hep içimden kız geçirmiştim ama olsun artık ne yapalım sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum. Seninde oğlun olursa şaşırmayacağım artık seriyi tamamlamış olucaz :)

Canım benimm Rabbim hayirla sağlıklı bir şekilde kavuştursun oglusunaaa:)) inan şaşırmadim benimkini de oğlus derse hicc sasirmicam çünkü baştan beri herseyimiz aynı gitti, hayirli ugurlu olsun canimm:)
Bu arada 8 şubatta Turkiye'deyim insss rüya gibi:))))

Oyyyyy oğlan annesi demek oluyorsun sen deee, hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım nihayet öğrendin :) sıra esrada :) bizim de kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış doktor kan hapına artık başlayalım dedi

Buarada benim yavrum da 380 gr çıkmıştı Cumartesi Günü :) Senem sana doktor boyunu söyledi mi? Tam sığmadığı için ekrana femur uzunlugu ölçülüp 7 ile carpılıyormuş ama bize femur uzunluğunu da söylemedi. herşey yolunda dedi şükür

Oyyyyy oğlan annesi demek oluyorsun sen deee, hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım nihayet öğrendin :) sıra esrada :) bizim de kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış doktor kan hapına artık başlayalım dedi

Çok şükür senin de kontrol iyi geçmiş canım artık sıra bende ahh bi ogrenebilseydik ins türkiyede öğrenirim artik:) Bu arada şu gelme olayı öyle moral oldu ki bana cidden Kanada'nin karı kisi skılmıstm baya.

çok teşekkür ederim kızlar inanın çok zor günler geçiriyorum benim yaşadıklarımı yaşayıp normale dönmüş hamişlerin olması umut verici ben şuan sanki kendimi bildim bileli böyle yaşıyor gibiyim :( iyi olduğum karnımın deli gibi acıktığı mutfağıma girip çeşit çeşit yemekler yapıp kocamla afiyetle yediğimiz o günleri hiç yaşamamış gibiyim :( evimden nefret eder hale geldim resmen :( peynir ekmekten içim çürüdü artık :( sanki 90 lık nine gibiyim 2 adım atıyorum nefes nefeseyim çok halsizlik oluyo her şeyi unuttuğum tek an uyku anlarım elimden gelse ilaçla uyutulup şu günler geçince uyandırılmak isterim raporluyum işe de gidemiyorum saç baş birbirine girmiş, banyoyu bile zorla yapıyorum su bile içemediğimden idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yanmam var :( Allah bebeğime sağlık versin hayırlısı ile kucağıma alayım da gittiği yere kadar dayanıcam, sizleri de takip edicem dertlerimi beni anlayanlarla konuşmak ayrıca çok güzel tekrar sağolun...

cnm öncelikle hamile kaldığın için şükret, sonra da bnm hikayemle mutlu ol:) ben hamileliğimin 3 haftasını aşırı kusma ve 43 kiloya düşme nedeniyle hastanede sadece serum alarak geçirdim. Çıktıktan 2 hafta sonra (ki bu 2haftada da değişen birşey olmadı) apandist ameliyatına alındım. Hiç bir şekilde ağrı kesici alamadığımdam günlerce hastanede bağırmalarıma diğer hasta yakınları geliyorlardı, ve daha önce doğum yapmış kadınlar annelik duygusuyla halime ağlıyorlardı. Bu arada 4o kiloya falan geriledim. Sonra doktorlar biz ağrı kesici veremiyoruz diyip eve gönderdiler, tuvalete zor çıktım günlerce. Bu arada bebeğin anesteziden ne kadar etkilendiği, zihinsel ve fiziksel gelişimi muammaydı, bir yandan da bebek için endişeleniyorduk. 16.haftada bulantılarım bitti, yemeye başladım yavaş yavaş, bebeğin detaylı ıltrasonu için haftalarca bekledik. Veee mutlu son şuan 56 kiloyum, hiç de çatlamadımmmm:) Bebeğim çok sağlıklı görünüyor, detaylısı tertemiz çıktı tabi son noktada Allah bilir. İşime 2ay sonra geri döndüm. Kızımın odasını hazırlıyorum heyecanla bekliyorum. Ha bu arada hiç çürümeyen 2 dişim çürüdü ve yine uyuşturmadan hemşireler bacaklarımdan tutarak kanal tadavisi oldum :) Eşim bunlar olurken maalesef iş için Almanyadaydı, ameliyata ilk uçakla bile ertesi günü yetişebildi onsuz atlatmak daha da zor oldu. Anlıycağın pişmiş tavuk hikayesi bnmkisi. Şimdi eşimle oturup nutella kaşıklıyorum :) Darısı başına tatlım...

Canım benimm Rabbim hayirla sağlıklı bir şekilde kavuştursun oglusunaaa:)) inan şaşırmadim benimkini de oğlus derse hicc sasirmicam çünkü baştan beri herseyimiz aynı gitti, hayirli ugurlu olsun canimm:)
Bu arada 8 şubatta Turkiye'deyim insss rüya gibi:))))

Amiiiiiiinnnn canım benim hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım. Ben seninde oğlun olacağını düşünüyorum Esracım çünkü maşallahımız var zaten oğlum olacak dersende inan bende şaşırmayacağım :) Ayyyyyy Türkiye'ye gelecek olmanıza çok sevindim canım benim sana çok iyi gelecek kesin.

Buarada benim yavrum da 380 gr çıkmıştı Cumartesi Günü :) Senem sana doktor boyunu söyledi mi? Tam sığmadığı için ekrana femur uzunlugu ölçülüp 7 ile carpılıyormuş ama bize femur uzunluğunu da söylemedi. herşey yolunda dedi şükür

Eveeeeettt benimde oğluşum olucak:) Canım kontrolünün iyi geçmesine ve oğlunun iyi olmasına çok sevindim.Maşallah bizim oğluşlar tombiş olucak galiba:) Nazlıcım ben normalde hep boyunu sorardım bebişimin hiç kilosunu sormazdım unuturdum dedim kilosunuda sorucam çok merak ediyorum diye. Bu defa da kilosunu sordum boyunu unuttum:) Bizim normalde ultrason kağıdında yazardı boyu ama aksilik bu ya orda da yazmıyor. Artık ayrıntılıda öğrenirim. Doktor ayrıntılı için şubat sonu gibi randevu al dedi senin ki ne zaman için dedi? Birde doktorum artık vitamin ilacını kesti onun yerine banada da kan ilacı, omega ve ayağım kasıldığı için magnezyum verdi.

Eveeeeettt benimde oğluşum olucak:) Canım kontrolünün iyi geçmesine ve oğlunun iyi olmasına çok sevindim.Maşallah bizim oğluşlar tombiş olucak galiba:) Nazlıcım ben normalde hep boyunu sorardım bebişimin hiç kilosunu sormazdım unuturdum dedim kilosunuda sorucam çok merak ediyorum diye. Bu defa da kilosunu sordum boyunu unuttum:) Bizim normalde ultrason kağıdında yazardı boyu ama aksilik bu ya orda da yazmıyor. Artık ayrıntılıda öğrenirim. Doktor ayrıntılı için şubat sonu gibi randevu al dedi senin ki ne zaman için dedi? Birde doktorum artık vitamin ilacını kesti onun yerine banada da kan ilacı, omega ve ayağım kasıldığı için magnezyum verdi.

Canım ben ayrıntılı ultrasona girdim zaten. Gittiğimde ayrıntılı alıcam dedi direkt. O kağıtta artık yazmıyor çünkü dedim ya artık boyu tam olarak sığmıyormuş kesitler halinde oluyormuş görüntü doktor öyle dedi. Femur uzunluğunu ölçüp oranlıyoruz dedi. Onu da söylemedi.. Ablam eve gelince dedi biz sorardık femur uzunluğunu 7 ile çarpardık diye. Neyse dedim artık doktor söylemedi napayım :)
Herhangi bir sorun yok dediğine göre normaldir inşallah :)
Benim vitamine devam yani Decavit + kan ilacı şuanda. omega ile magnezyum vermedi...
Benim de bir sonraki randevum 22 şubatta. İnşallah onda da güzel sonuçlar alırız canım.
Yalnız aynı haftada olup 500 gramlarda bebekler okudum o zaman bizimki mi zayıf onlarınki mi fazla anlayamadım....

Canım ben ayrıntılı ultrasona girdim zaten. Gittiğimde ayrıntılı alıcam dedi direkt. O kağıtta artık yazmıyor çünkü dedim ya artık boyu tam olarak sığmıyormuş kesitler halinde oluyormuş görüntü doktor öyle dedi. Femur uzunluğunu ölçüp oranlıyoruz dedi. Onu da söylemedi.. Ablam eve gelince dedi biz sorardık femur uzunluğunu 7 ile çarpardık diye. Neyse dedim artık doktor söylemedi napayım :)
Herhangi bir sorun yok dediğine göre normaldir inşallah :)
Benim vitamine devam yani Decavit + kan ilacı şuanda. omega ile magnezyum vermedi...
Benim de bir sonraki randevum 22 şubatta. İnşallah onda da güzel sonuçlar alırız canım.
Yalnız aynı haftada olup 500 gramlarda bebekler okudum o zaman bizimki mi zayıf onlarınki mi fazla anlayamadım....

Aaaa ben ayrıntılıya girdiğini bilmiyordum canım ne güzel ya. Bizim doktor neden benimkini bu kadar geçe attı acaba ? Sorun yok dediyse takma kafana bir sonrakinde sorarsın. Canım az önce kilo konusunu bende okudum bu kiloya göre bizimkide zayıf kalıyor aman olsun ya sonradan kilo alırlar bizimkilerde:) Doktora kilosu normalmi diye sorduğumda normal demişti.

Back
X