• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Merhaba hanımlar pazar gününden beri hastayım kolum kalkmıyor sürekli yatıyorum ilaçta alamıyorum vermiyorlar hamileyken grip olmak ne zormuş ya. Zaten iştahım yoktu hastalıktan iyice kötü oldum 3 kilo vermişim:( Haftaya doktora gidicez artık şükür bakalım bizim bıdık ne kadar büyüdü. Sizler nasılsınız bayadır forumada giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.

Canım dikkat et kendine cok geçmiş olsun. Grip sakaya gelmez bol sıvı al ve ve dinlen napalim düşe kalka bi şekilde geçiricez bu dönemleri . Tekrardan cokk geçmiş olsun:(

Dediğin çok doğru arkadaşım hepimizin evladı sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah cinsiyet ikinci planda aynen ama merak işte :) Bana da birkaç kişi erkek dedi içlerinden öyle geçmiş, bana da hep kızım olacakmş gibi geliyor :) Bakalım hayırlısı :) Tabiki hemen yazarım heyecanla inşallah :) Ama bu yıl çok ilginç erkek doğuracak cok arkadaşlarımdan, hani batıl da olsa kimi yıl kız cok oluyor kimi yıl erkek cok bu yıl sanırım erkek yılıymış. Aman aslında sacma :)
O dediğini ben de duydum canim ama hicc farketmez yeterki sağlıklı olsunlar:)

Canım dikkat et kendine cok geçmiş olsun. Grip sakaya gelmez bol sıvı al ve ve dinlen napalim düşe kalka bi şekilde geçiricez bu dönemleri . Tekrardan cokk geçmiş olsun:([/Q

Çok teşekkür ederim canım hava birden soğudu sanırım koruyamadım kendimi. Aman sende dikkat et kendine gerçekten çok zormuş grip olmak. Resmen sürünüyorum. Sıvı alıyorum zaten sırf yemek yiyemiyorum ki.

O dediğini ben de duydum canim ama hicc farketmez yeterki sağlıklı olsunlar:)

Canım onu bende duydum tabi ne kadar doğru bilemem benimde etrafımdaki herkes erkek diyor ama ben kız diye hissediyorum senin gibi:) aman sağlıklı olsuunlar hayırlı evlat olsunlarda önemli olan bu zaten

Kizlarrrr Nasılsıniz?? Hastalarımız iyileşti mi, hersey yolundadir inss..
Arkadaşlar benim 9.haftada olmama rağmen erkenden gobegm çıktı öyle kilolu biride değilim resmen 3-4 aylik gibi sis göbek, geceleri de ayaklarının altı yanıyor uyuyamiyorum. Sizde de varmı böyle seyler:/

Kizlarrrr Nasılsıniz?? Hastalarımız iyileşti mi, hersey yolundadir inss..
Arkadaşlar benim 9.haftada olmama rağmen erkenden gobegm çıktı öyle kilolu biride değilim resmen 3-4 aylik gibi sis göbek, geceleri de ayaklarının altı yanıyor uyuyamiyorum. Sizde de varmı böyle seyler:/

beni tatif etmissin cnm bnde 9.haftaym gobegim sis ayaklarmn alti yanyr geceleri kalkip yikayp anca rahatliorm

Selam güzel anneler şükür biraz toparladım yavaş yavaş yemek yemeyede başladım şimdilik bulantım hafif oluyor ama artık 3 ayın bitmesine az kaldı umarım rahatlarım.

Tekrardan herkese merhaba... 12. haftamın başı bugün. Yani bu hafta bitince 3 ay dolmuş olacak inşallah ama ben 3 gündür cok cok kötüyüm... Geçen hafta düzeliyordum baya, enerjim gelmişti,dışarı çıkıyordum, geziyorduk, bişeyler yiyordum enazından çorba içmeye başlamıştım ama 3 4 gündür o kadar zorluyorum ki kendimi yemek için yok olmuyor. Çok çok iştahsızım canım hiçbirşey istemiyor ve ağzıma götüremiyorum yine midem almıyor. Acıktım. Her zamanki kurtarıcım makarna yaptırıcam eşime birazdan. Bu hal geçer sanıyordum geçecek zannetmiştim ki geçiyordu ama şimdi tam da 3. ayı doldurmak üzereyken niye böyle oldum bilemiyorum :(

Evet bu sabah daha kötüyüm... Sanki gitgide iştahım tükeniyor o kadar zor kahvaltı yaptım ki tabi ona da kahvaltı denirse. Bilmiyorum bilmiyorum... Gerçekten yiyemiyorum ve kötü hissediyorum... millet gitgide düzelir ben kötüleştim...

kızlar ben geçen hafta ultrasona girdim 8 haftalık olması gerekirken 6+4 dedi perşembe günü geç döllenme olmuş dedi nedir bu haberi olan var mı??:26: dr bi sıkıntı olmaz dedi ama ben 3 ay dolsun da sıkıntılar bitsin derken tekrar 2 hafta geriye gittik...:31: hayırlısı olsun bakalım...

Tekrardan herkese merhaba... 12. haftamın başı bugün. Yani bu hafta bitince 3 ay dolmuş olacak inşallah ama ben 3 gündür cok cok kötüyüm... Geçen hafta düzeliyordum baya, enerjim gelmişti,dışarı çıkıyordum, geziyorduk, bişeyler yiyordum enazından çorba içmeye başlamıştım ama 3 4 gündür o kadar zorluyorum ki kendimi yemek için yok olmuyor. Çok çok iştahsızım canım hiçbirşey istemiyor ve ağzıma götüremiyorum yine midem almıyor. Acıktım. Her zamanki kurtarıcım makarna yaptırıcam eşime birazdan. Bu hal geçer sanıyordum geçecek zannetmiştim ki geçiyordu ama şimdi tam da 3. ayı doldurmak üzereyken niye böyle oldum bilemiyorum :(

Canım seninle aynı haftadayız ve inan yalnız değilsin bende aynı durumdayım acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum iştah diye bir şey kalmadı bende de. Kısmetse çarşamba günü doktora gidicez 2'li tarama için o zaman sorucam doktora neden böyleyim diye. Mide bulantısından ziyade beni bu iştahsızlıkta mahvediyor resmen aç dolaşıyorum önüme yemek koyan olmasa hiç aklıma gelmeyecek yemek yemek. Resmen yeme duygumu kaybetmiş gibiyim. Senin 2'li testin oldu mu?

kızlar ben geçen hafta ultrasona girdim 8 haftalık olması gerekirken 6+4 dedi perşembe günü geç döllenme olmuş dedi nedir bu haberi olan var mı??:26: dr bi sıkıntı olmaz dedi ama ben 3 ay dolsun da sıkıntılar bitsin derken tekrar 2 hafta geriye gittik...:31: hayırlısı olsun bakalım...

Canım tam bilgim yok ama dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir doktorun sorun yok dediyse kafana takıp stres yapma ama eğer ki için rahat etmiyorsa istersen başka bir doktora git.

Canım seninle aynı haftadayız ve inan yalnız değilsin bende aynı durumdayım acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum iştah diye bir şey kalmadı bende de. Kısmetse çarşamba günü doktora gidicez 2'li tarama için o zaman sorucam doktora neden böyleyim diye. Mide bulantısından ziyade beni bu iştahsızlıkta mahvediyor resmen aç dolaşıyorum önüme yemek koyan olmasa hiç aklıma gelmeyecek yemek yemek. Resmen yeme duygumu kaybetmiş gibiyim. Senin 2'li testin oldu mu?

Merhaba canım. İnan gerçekten o kadar iştahsızım ki bazen ağlıyorum ne olacak böyle diye. Ben doktorum değiştiriyorum kısmetse. Yeni doktorum da ancak haftaya çarşamba veriyor randevu. O zaman olurum inşallah 2 li test. Geç kalmış olmam demi? Bak birden içime kaygı düştü

Merhaba canım. İnan gerçekten o kadar iştahsızım ki bazen ağlıyorum ne olacak böyle diye. Ben doktorum değiştiriyorum kısmetse. Yeni doktorum da ancak haftaya çarşamba veriyor randevu. O zaman olurum inşallah 2 li test. Geç kalmış olmam demi? Bak birden içime kaygı düştü

Aynen canım bazen ağlıyorum bazen diyorum bu kadar yememekle bebeğim iyi gelişiyormu yani bu iştahsızlık ruh halimi iyice bozmuş durumda dediğin gibi biz iyiye gideceğimize niye böyle kötü oldu anlayamıyorum. İnşallah yeni doktorundan memnun kalırsın canım hiç içinde kaygı olmasın bildiğim ve internette okuduğum kadarıyla 2'li test 11. ve 13+6. haftalar arasında yapılıyormuş yani geç kalmıyorsun. Umarım sonuçlarımız iyi çıkar kısmetse bizde bu çarşamba gidicez test için 1 aydan sonra ilk defa görücem kısmetse bebeğimi.

Aynen canım bazen ağlıyorum bazen diyorum bu kadar yememekle bebeğim iyi gelişiyormu yani bu iştahsızlık ruh halimi iyice bozmuş durumda dediğin gibi biz iyiye gideceğimize niye böyle kötü oldu anlayamıyorum. İnşallah yeni doktorundan memnun kalırsın canım hiç içinde kaygı olmasın bildiğim ve internette okuduğum kadarıyla 2'li test 11. ve 13+6. haftalar arasında yapılıyormuş yani geç kalmıyorsun. Umarım sonuçlarımız iyi çıkar kısmetse bizde bu çarşamba gidicez test için 1 aydan sonra ilk defa görücem kısmetse bebeğimi.

Ne kadar benziyoruz birbirimize... Allah yardımcımız olsun inan hepimize dua ediyorum.. Ben panik oldum ya birden. Her sitede öyle yazıyordu şimdi bi doktor da sitede 11- 13. haftalarda demiş. Haftaya çarsamba 12+5 oluyoruz inşallah. Ucu ucuna kurtarmış oluruz inşallah. Yoksa ense kalınlığına bir daha bakılamıyormuş. Eski doktorumu da seviyordum aslında ama hastane çok çok kalabalık ve doğumu o hastanede yapmak istemiyorum. O yüzden kardeşimin doktoruna geçmeyi planlıyorum randevum da o yüzden geç kaldı... İnşallah dediğin gibi geç kalmıyorumdur. Evhamlı biri oldum çıktım ya

Back
X