elifcim ultrason ölçümlerine fazla takılmayın benimkide 3250 falan diyorlardı 3 kilo doğdu .ama 38 haftada doğurdum ben:) dayanamadı oğlum anasını çok özlemiş ama o farkı ilk haftada kapattı maşallah şimdi baya topladı kuzum önemli olan doğduktan sonraki kilo alımı.
elifim ne yapalım tatlım daha yeni kahvaltı yaptım oğluşu tekrar uyuttum bu ara gündüz uykusu yok,hemencik kalkıyor gündüz hep kucak istiyor. gecede onu uyutana kadar cnm çıkıyor dalınca bir 5 saat uyuyor allaha şükür.
sağol elifim öyle önemli olan sağlıklı olmaları inşallah sende sağ salim kucağına alıcaksın kuzucum merak etme. stres yapmayın birde 32 haftalara doğur mutlaka çantanızı falan hazırlayın kapının önüne koyun:))) zamanında gelsinler melekler inş.
sağol elifim öyle önemli olan sağlıklı olmaları inşallah sende sağ salim kucağına alıcaksın kuzucum merak etme. stres yapmayın birde 32 haftalara doğur mutlaka çantanızı falan hazırlayın kapının önüne koyun:))) zamanında gelsinler melekler inş.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. kızlar folık asiti illaha sabahmı içmek lazım merak ettim ablam vitaminlerin hepsi dsabah içilir diyo ya ne bilim gece içsem daha iyi degilmidir acep. :26::26:
canım senin bebiş ne kadar oldu şimdi? maşallah ne güzel almışsın kucağına darısı bizlere inşallahhh. ayy nasıl merak ediyorum cinsiyetini haftaya cuma gidicem inş canım randevu aldımm öğrenir öğrenmez yazarım buraya da, çok sağol canımm
cnm ben yazana kadar sen dr a gitmiş gelmişsin
benim afacan 3 ay 4 günlük oldu kuzumm
Amiiiiin cnm inşallah sizlerde sağsağlim kavuşursunuz bebişlerinizee dualarımız sizinle kuzum
nbr tatlım bende aynı senin gibi oğluşla uğraşıyorum sevindim kaynananla barışmanıza allah bozmasın bir daha .çağatay nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?