Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gülüm artık takılmıyorum vallaha her doktro ayrı söylyo dün önceki doktor iri değil biraz kafası büyük dedi ters duruyo dedi diğer usg çeken iri büyük bebek dedi normal dedi ölçümlr öylee bilemem nee dedimki herşeyi takmıycam artık rabbime menat herkes öyle diyo olabiliyo diyee benimkide öyle fazla olmasın zaten sonra bir sürü laf diyoalr normalinde gitsin ben gerkeni yapıyorum balım geriside rabbime emanet haklısın önemli olan doğduktan sonrası maaşallah fatih paşama kırbinkere maaşalah sübhanallah yerim ben o tompiş paşamı

oh yerim ben onu aslında gündüz fazla uyumaması iyi derler gece uyur diye ama tabi zorlukları oluyo gülüm ama maaşaşllah paşama kırkından sonra düzene girer derler inş daha ii olur paşam

sağol elifim öyle önemli olan sağlıklı olmaları inşallah sende sağ salim kucağına alıcaksın kuzucum merak etme. stres yapmayın birde 32 haftalara doğur mutlaka çantanızı falan hazırlayın kapının önüne koyun:))) zamanında gelsinler melekler inş.

inşş gülüm sağolsın Allah razı olsun inş zamanında gelirler dün bazı cicişler aldık bende diyorum ne olurr ne olmaz hazırlıyım diyorum ama tam oolarak neler olması gerekiyo oflumada sordum sağolsun söyledi sana da sorayım en gerekli olarak neler olmalı moonum

inşş gülüm sağolsın Allah razı olsun inş zamanında gelirler dün bazı cicişler aldık bende diyorum ne olurr ne olmaz hazırlıyım diyorum ama tam oolarak neler olması gerekiyo oflumada sordum sağolsun söyledi sana da sorayım en gerekli olarak neler olmalı moonum

bende ççıkıyorum kızlar yemeğimi koymaya gidiyorum birazda uzanırım yorgunumki nasıl gelrim yine görüşrüz

kimsecikler gelmemiş bende eşimi bekliyorum markette şimdi gelir bir bkayım dedim ama kimse glemeiş nirdesiniz bkaem kaçaklarrr

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. kızlar folık asiti illaha sabahmı içmek lazım merak ettim ablam vitaminlerin hepsi dsabah içilir diyo ya ne bilim gece içsem daha iyi degilmidir acep. :26::26:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. kızlar folık asiti illaha sabahmı içmek lazım merak ettim ablam vitaminlerin hepsi dsabah içilir diyo ya ne bilim gece içsem daha iyi degilmidir acep. :26::26:

bişi olmaz cnm ben sabahta içtim akşamda içtim.

kimseler yok bende çıkayıjm işleirme bakayım eşim göreve gitti benimde bulaşıklarım var ütüm var yapayım gelirim gelen olursa görüşrük kızlarrrrrrrrrrrrr

slm canlarımm nasılsınız ben geldiim
p.tesi malum kayınvalidelere gittik perşembe döndük
çok şükür herşey yolundaydı ablaları annesi hepsi peşimde pervane oldular
hiç ummuyodum bukadr iyi olcaklarını ee nerdeyse 4 yıl oldu artık burunları sürtmüş pişman olmuslar epey
hatalarınında farkındalar oyuzden beni el üstünde tuttular
velhasıl kelam ailesiyle barıştık eşim çok mutlu tabi e o mutlu olunca bende mutlu oldum
inşallah hep böyle dvm eder benden havadisler böyle kuzucuklar sizler napıyosunuz

moonum elfim melisam sizlerde ne var yok

metuu cnm çikolata sökmemiş sanırsam senin bebişe
ama sıkma canını bide özele git istersen kuzum

cnm ben yazana kadar sen dr a gitmiş gelmişsin
benim afacan 3 ay 4 günlük oldu kuzumm
Amiiiiin cnm inşallah sizlerde sağsağlim kavuşursunuz bebişlerinizee dualarımız sizinle kuzum

cnm ben yazana kadar sen dr a gitmiş gelmişsin
benim afacan 3 ay 4 günlük oldu kuzumm
Amiiiiin cnm inşallah sizlerde sağsağlim kavuşursunuz bebişlerinizee dualarımız sizinle kuzum

nbr tatlım bende aynı senin gibi oğluşla uğraşıyorum sevindim kaynananla barışmanıza allah bozmasın bir daha .çağatay nasıl cnm

nbr tatlım bende aynı senin gibi oğluşla uğraşıyorum sevindim kaynananla barışmanıza allah bozmasın bir daha .çağatay nasıl cnm

iyidir kuzum nolsun yol yordu biraz bide orda yorulduk çağatayın şaftı kaydı oralarda bi onun elinde bi bunun elinde
epey bi huysuzluk etti ama evine gelince rahatladı yavrum gelir gelmezde dr a gittik kalça usg si çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normal çıktı sonuç
6100 olmus afacanım dr güzel dedi ek gıda içinde 4.ayındaki kontrolundeki kilosuna bakıp söyliycekmiş başlayalım ya da başlamayalım diye
gaz sancıları bi süre durulmustu şimdi yine azdı gibi uykularımız aynı yine en fazla 2 saat uyuyo benim kuzu yani 2 saatte bi ayaktayım bazen saatte bir oluyo
böyle işte cnmcım fatih paşa napıyo peki iyimi yakuşuklu kuzu

selamm kızlar ben geldmm...iki günden beri girmeioyurm cuma akşamı eşimle yemekkk yedikk bol bol gezdik alışveriş yaptıkk eşimi afetttmmmmmalışveriş biraz fazla oldu ama olsunn...bi daha unutmazzz..inş..soruyorumm bş daha unuturmusun diyorum da yok diyooo aslaa
cumartesii günde laışveriş yaptık annemle pazara gittikk..
doğumm çantamı da hazırlaıdm çok şükürrrr...eksik bşey kalmadı fazlaa
cumartesi günü eşim gececi gitti bnde annemlerde kaldımm şmdii
evdeym kociş maça gitti bende yemei hazırladımm.beklyorum kocişi sonra 11.de gece işe gitcek ay ne çok yazmışımmm siz neydiyonuzz bakalım kızalr görşmeyelii

he bide kızlar bugn dr gttikk..bi anda sabahtan beri öğlene kadar az vurdu güzell kızım bizde korktuk dr muzu aradık isterseniz geln dedi.ama ben yokum dedi bizde başka dr gttik bktık..hiç bi sorunn yok 31.haftalıkk olmuşuzzzz şok geçirdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…