Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnnmm bnnm ağlasığımda vuuyor zaten tak tak dye
Günaydın...
Cumanız mübarek olsun canlarım..
kevserim Doğum günün kutlu olsun...
sevdiklerinle ve bebişinle nice mutlu yıllara inşallahh
Günaydın...
Günaydın...
Günaydın...
inşş glmm bnm inşşoyy yerim ben onu demekki hissediyor kuzum bak üzme onu çünkü özelliklerde yazıyo yaaa kişiliği gelişiyo falan bak en hassas dönemin gülüm kendinide onuda üzme emi balım benim sen eşini biliyosun ki bilsenen zaten ona kıyamıyorum demzdin kırılmışsın haklı olarak ama ben bunun geçiceğine eşininde affettireceğine inanıyorum gülüm
teşekkür ettim canım benimm :))günaydın oflum canım benim seninde cuman mübarek olsun kuzum
saoll cnm bnm tşk ederimmmmm
inşş glmm bnm inşş
teşekkür ettim canım benimm :))
kimse hatırlamamış sanırım ona mı üzüldün?
başta bu kocaları atmak lazım çöpe de işte.
aman kuzum ben alıştım artık inan benim kocam da hatırlamaz hiç öyle şeyleri.
hediye kısmına gelince.
hatırlamayan insan nasıl hediye alsın dimi
teşekkür ettim canım benimm :))
kimse hatırlamamış sanırım ona mı üzüldün?
başta bu kocaları atmak lazım çöpe de işte.
aman kuzum ben alıştım artık inan benim kocam da hatırlamaz hiç öyle şeyleri.
hediye kısmına gelince.
hatırlamayan insan nasıl hediye alsın dimi
kevserim 30. haftana girmişşin balım çok az kaldı doğuma benimde ultrasonda 29 haftalık çıkıyo girdim daha satımı söylemedne doktorlar 29 haftalık dediler yok dedim 26+3 günlük ilerden gidiyo dediler peki ben hangi tarihi sayıcam dedim satı nı say dediler bakalım ne zamana gelicek birde bebek ters dedi ama anlamadım ne alaka özelde vede benim doktorum demedi hiç böyle birşey tersse kesin sezeryan olucaak :18::18::18::18:
evet cnm aynen az kaldıı..alahh yardımcımız olsun blmiyourmkii balım ters oldunmu ne olur nasıl olurr..
doğru söylüyosunda cnm ilk defa böyle unuttu ya zoruma gittti
ayy maşallah bebşine az kaldıı valal sen doğurr sıra bennnde inş..affettirir canım kendini canını sıkma.
işleri falan yoğunmuştur belkiiim
ya benimki gibi hiçbi özel günü hatırlamasa napcan
neyse durun size haberleri vereyim
çarşamba doktora gitmiştim ya..
nstye girdim ilk sancı falan çıkmadı gayet iyiydi.
sonra ultrasonda her şey normal
36 haftalık çıktı.
bebeğim doğum pozisyonu almış.
çatı muayenesinde bir sorun olmazsa normal olacak inşallah.
bebeğimin kilosu da 2720 gr maşallahh
kan ve vitamin ilaçlarına devamm
en fazla 12 aralığa kadar yolu var dedi doğum için ama 1 hafta önce gelebilir dedi önden gittiği içinn
amin gülüm amin ters olunca normal olmuyo balım sezeryan oluyo ama ben sanmıyorum ters olduğunu yoksa derlerdi doktrum bana kesin zaten bunak bir dokytordu gözüyle değilde dötüyle bakıyodu resmen gıcık şeyy
amin gülüm amin ters olunca normal olmuyo balım sezeryan oluyo ama ben sanmıyorum ters olduğunu yoksa derlerdi doktrum bana kesin zaten bunak bir dokytordu gözüyle değilde dötüyle bakıyodu resmen gıcık şeyy
ayy maşallah bebşine az kaldıı valal sen doğurr sıra bennnde inş..
affettirir canım kendini canını sıkma.
işleri falan yoğunmuştur belkiiim
ya benimki gibi hiçbi özel günü hatırlamasa napcan
neyse durun size haberleri vereyim
çarşamba doktora gitmiştim ya..
nstye girdim ilk sancı falan çıkmadı gayet iyiydi.
sonra ultrasonda her şey normal
36 haftalık çıktı.
bebeğim doğum pozisyonu almış.
çatı muayenesinde bir sorun olmazsa normal olacak inşallah.
bebeğimin kilosu da 2720 gr maşallahh
kan ve vitamin ilaçlarına devamm
en fazla 12 aralığa kadar yolu var dedi doğum için ama 1 hafta önce gelebilir dedi önden gittiği içinn
anamm oflum alıyosun haaa kucağına maaşallah geldik bu günere daha dün ovu testlerin gebelik testlerin geliyo gözümün önüne vallaha Allahım hayırlı doğumlar kolay doğum nasip etsin inş maaşallah oğluşunaaa annesi yerim ben onu gelsindee görelim biran önce bıcırığı demek normal olucak bak bu iyi işte bene normal sitiyorum bir aksilik çıkmazsa teyzesi rabbim cümelmizi bir avazda kurtarsın inş AMİNNNNNNN
hıım öylemi oluyo kuzum bilmiyorum ama hani ters olduğunu sanmıyorum olsa derlerdi doktorum bak sonucumda şöyle yazıyo oflum doğrumudur bir bakabilirmisin inceleme esnasında baş yukarda sırt solda makat prezentasyondadır ne demek bu anlamdım ters demekmi normal demekmi gerçi herşey normal yazıyo ama öyleyse diğer usgye koyan doktor neden öyle dedi anlamadım:44::44:daha şimdiden belli olmaz canım o son haftalarda bile dönenler var.
bak bana geçen ay tersti daha yeni döndü
az kaldı canım gerçekten şaka gibi ama en fazla 4 hafta yaa
hatta 4ten de azzz
zaten artık aşağıya falan indiği için yürüyemiyorum.
penguenlerin yürüdüğü gibi yürüyorum