• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canımçok haklısın aslındaaa devlette çok ayrıntılı bakmıyolar bende 5. ayıma kadar gittim tam dönmüyo kız benziyo büyük ihtimalle kız dedi 3 kere sonra erkek dedi bende inanmadım özele gittim ama o kadar güzeldiki eşimide aldılar karşımda göreildim devlette öyleemi geçen gittiğimde ben şöyle kalkkık dursam olurmu dedimdde ben göstericem dedi çevirdi ultrasonun başını madem çevirebiliyosun çevir bakalım her anne adayı için özel durumlar aylık kontroşlu iple çekiyoruz ki görelim diyee adam gibi muamele görmek zor gerçi çok şükür yine ben doktorumdan mennunum bulunduğumuz şartlara göre ama özelde bir başka fakat onada maddi açıdan Allah kolaylık versin thliller falan dünya para işte her zamanda olmuyo :50::50::50:

Merhaba..

özelde muhayene ücretleri sgk için çok değil ortalama 25-55 arası fakat tahliller çok pahalı haklısın. Ben tüm muhayene ve doğumumu özelde yaptım fakat tüm tahlil ve amniyosentezi devlette yaptırdım. Özel hastanelerdeki doktorların çoğu bu konuda anlayışlı oluyor. Bu şekilde daha güvenli ve uygun oluyor..

slm canlarımm nasılsınız ben geldiim :3::3:
p.tesi malum kayınvalidelere gittik perşembe döndük
çok şükür herşey yolundaydı ablaları annesi hepsi peşimde pervane oldular
hiç ummuyodum bukadr iyi olcaklarını ee nerdeyse 4 yıl oldu artık burunları sürtmüş pişman olmuslar epey
hatalarınında farkındalar oyuzden beni el üstünde tuttular :23:
velhasıl kelam ailesiyle barıştık eşim çok mutlu tabi e o mutlu olunca bende mutlu oldum
inşallah hep böyle dvm eder :16: benden havadisler böyle kuzucuklar sizler napıyosunuz

moonum elfim melisam sizlerde ne var yok :48::48:

metuu cnm çikolata sökmemiş sanırsam senin bebişe:emir_bebek:
ama sıkma canını bide özele git istersen kuzum :34::54:
ooo hoşgeldin gülüm vallaha anlşadım güzel geçtiğini salı döneriz diyosdun ses çıkmayınca kesin herşey yolunda dedim öylede görünüyo çok şükür gittiğinmnize değdi torun değiştirdi herşeyi bak eşinde çok mutlu olmuş inş bir daha sorun çıkarmazlarda yaşananlarda unutulur gider kuzum çağatayım nasıl perişan olmuştuır yollarda kıyamm ben ona:emir_bebek::emir_bebek:
topiğin hayırlı olsun güzelim tüm arkadaşlara selamlar
hülyam kuzum hoşgeldin nerelerdesin yahu sana mesaj atalı çok oldu bekledim sürekli ama dedimki girmiyo demekki bacım yaklamış doğumun az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla al yavrunu inş kucağına bir ara gelde anlat durumun nasıl nasıl yapıcan afacan ne yapıyo annesi:38:
selamm kızlar ben geldmm...iki günden beri girmeioyurm cuma akşamı eşimle yemekkk yedikk bol bol gezdik alışveriş yaptıkk eşimi afetttmmmmm:16::16::16:alışveriş biraz fazla oldu ama olsunn...bi daha unutmazzz..inş..soruyorumm bş daha unuturmusun diyorum da yok diyooo aslaa
cumartesii günde laışveriş yaptık annemle pazara gittikk..
doğumm çantamı da hazırlaıdm çok şükürrrr...eksik bşey kalmadı fazlaa
cumartesi günü eşim gececi gitti bnde annemlerde kaldımm şmdii
evdeym kociş maça gitti bende yemei hazırladımm.beklyorum kocişi sonra 11.de gece işe gitcek ay ne çok yazmışımmm siz neydiyonuzz bakalım kızalr görşmeyelii

he bide kızlar bugn dr gttikk..bi anda sabahtan beri öğlene kadar az vurdu güzell kızım bizde korktuk dr muzu aradık isterseniz geln dedi.ama ben yokum dedi bizde başka dr gttik bktık..hiç bi sorunn yok 31.haftalıkk olmuşuzzzz şok geçirdimmm
a.slm kevserim bak ben sana dedim ddimi affettiri diye hele bir ettirmesin çekeceği olur kocanın alışverişler yapılmış çanta hazırlanmöış maaşallahh bende bir hazırlasam tamöamlasam aldımda daha eksikler var bayya birr hemde o gün aldıklarımıza bakıyoruzda bunlar 2 günlük giyeceği olur diyoruz anladımki daha çok alınması gereknler varr:1:maaşallahh kızına annesi büyüdü az kaldı glecek dünyaya yakında hayırlısıylaaa:46:
kızlar kabul ederseniz aranıza katılmak isterim daha 1 haftalık hamile çiçeği burnunda bi anne adayıyım :16:
ne demek canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıla almanı nasip etsin kucağına sağlıklı haömleilek geçir inş
:126::126::126::126::126::124::124::124::124::118::118::118::118::121::121::121::116::116:
kevserim can sıkıntısından azıcık sıkılmışşın çok belli oluyo :52::52:
Eki Görüntüle 550312 cnm ıkıldı bnde kocişimle düğünümüzden bi foto eklymm dedddmmm
vawwwwwwwwww gülüm çok güzelmişşin hee kaşlara gözelre bak sen maaşallah rabbim hiç bozmasın mutlulğunuzu inşşş AMİNNNNNN
selam kizlar biz suan tam 12 haftalgizzz :) Sizler neler yasadinzz yeni hamisken cevaplarinizi bekliyorumm !.
a.slm canım rabbim tamamnını erdirsin sağlıkla al kucağına inş ben kendi as-dıma söyleyeyim biraz zoru mide bulantılarım olduğu zaman ama geçti fazla süremden çok şükür sıkıntım olmadı öylee büyük :16:
Merhaba..

özelde muhayene ücretleri sgk için çok değil ortalama 25-55 arası fakat tahliller çok pahalı haklısın. Ben tüm muhayene ve doğumumu özelde yaptım fakat tüm tahlil ve amniyosentezi devlette yaptırdım. Özel hastanelerdeki doktorların çoğu bu konuda anlayışlı oluyor. Bu şekilde daha güvenli ve uygun oluyor..
meraba canım evet dediğin gibi devlette tahlileri yaptırnca iyi oluyo giriş ücreti 25 tl burda o kadar sıkıntı değil aslında bende şimdi pişmanım öyle yapsaydım başından beri diye çünkü doğumum burda devlette olmıycak sanırım böylee arada kalmaktansa tek doktorla özelde kalsaydım diyoum balkalım hayorlısı ama tahlileri her doktor öyle kabul ediyomu bilmiyorum bir keresinde hormon testleri istemişlerdi özelde 350 tl tutu hepsi ama biz devlette yaptırdık birşey demeişlerdi ben biraz çekindim kabul ederlermi diye ama sorunolamdı sürekli olmasa sıkıntı baştan yapardım diye düşünüyorum:26::26::26::26:
kzlar evledmm resmide şimdi nasıl kaldırcammm:27::27::27::27::27::27:

kevserim daha silemezsin eklediğinde yarım saat dolmadan silinebiliyo balım o kalır öyle ama çok rahatsız olursan sıkıntı olursa eğer yetkililerle görüşleim belki silebilirler anlarlar bilemiyorum :26::26::26:

günaydın kızlar dün hiç giremedim eşim evdeydi geç kalktık ye iç banyosudu akşam yemeğişyidi çamaşoroydı derken yorulmuşumki erkenden yattım artık yoruluyorum uykusuzlupğa gelemiyorum yatıncada uyuyamıyorum hemen ama en azından dinleniyorum hafta sonu evim battı eşim evde olunca önemsemiyorum ama batıyo vallaha şimdi girişicem biraz işim fazlaa 3 saat sürer muhtemelen pc açık ama arada gelirim bakarım yazan olmuşşsa cevaplarım yoksa şime bakarım bittiğinde glirim görüşşrüz melsiam gelirsen doktora bugün gidemedim eşimin görevi var bakırköye adam götürücek o yüzden yarın sabaha kaldık hadi görüşmek üzere öpüldünüzzz:54:

iyidir kuzum nolsun yol yordu biraz bide orda yorulduk çağatayın şaftı kaydı oralarda bi onun elinde bi bunun elinde
epey bi huysuzluk etti ama evine gelince rahatladı yavrum :55: gelir gelmezde dr a gittik kalça usg si çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normal çıktı sonuç :16:
6100 olmus afacanım dr güzel dedi ek gıda içinde 4.ayındaki kontrolundeki kilosuna bakıp söyliycekmiş başlayalım ya da başlamayalım diye
gaz sancıları bi süre durulmustu şimdi yine azdı gibi uykularımız aynı yine en fazla 2 saat uyuyo benim kuzu yani 2 saatte bi ayaktayım bazen saatte bir oluyo
böyle işte cnmcım fatih paşa napıyo peki iyimi yakuşuklu kuzu :54::55::nazar:

maşallah size kuzulcuklarım:) iyi fatih ne yapsın tatlım bizimkide 5200 gram olmuş maşallah:))) subhanallah.seninkide tombiş maşallah rabbim nazardan saklasın aylık 500 gramın altına düşmeyince ek gıda vermiyorlar aylık 750-1500 gram arası normal tatlım ek gıda derken iki tatlı kaşığı sebze çorbası yada iki tatlı kaşığı ev yoğurdu gibi şeyler verilebilir 6 aydan sonra cnm maşallah sütün yarıyorsa 4 ay erken 6 aydan sonra ver bebişim.çağatay prensimi öp yerime kokla .gaz sancısına adaçayı yağıyla karnına ve ayaklarınıa masaj yap iyi geliyormuş annem abimin kızına çok yapmış rahatlatır.

günaydın kızlar dün hiç giremedim eşim evdeydi geç kalktık ye iç banyosudu akşam yemeğişyidi çamaşoroydı derken yorulmuşumki erkenden yattım artık yoruluyorum uykusuzlupğa gelemiyorum yatıncada uyuyamıyorum hemen ama en azından dinleniyorum hafta sonu evim battı eşim evde olunca önemsemiyorum ama batıyo vallaha şimdi girişicem biraz işim fazlaa 3 saat sürer muhtemelen pc açık ama arada gelirim bakarım yazan olmuşşsa cevaplarım yoksa şime bakarım bittiğinde glirim görüşşrüz melsiam gelirsen doktora bugün gidemedim eşimin görevi var bakırköye adam götürücek o yüzden yarın sabaha kaldık hadi görüşmek üzere öpüldünüzzz:54:

günaydn blımm yorma FAZla kendii bnmde btti tek çamaşır katlancak bi bkliyooo

ooo hoşgeldin gülüm vallaha anlşadım güzel geçtiğini salı döneriz diyosdun ses çıkmayınca kesin herşey yolunda dedim öylede görünüyo çok şükür gittiğinmnize değdi torun değiştirdi herşeyi bak eşinde çok mutlu olmuş inş bir daha sorun çıkarmazlarda yaşananlarda unutulur gider kuzum çağatayım nasıl perişan olmuştuır yollarda kıyamm ben ona:emir_bebek::emir_bebek:

hülyam kuzum hoşgeldin nerelerdesin yahu sana mesaj atalı çok oldu bekledim sürekli ama dedimki girmiyo demekki bacım yaklamış doğumun az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla al yavrunu inş kucağına bir ara gelde anlat durumun nasıl nasıl yapıcan afacan ne yapıyo annesi:38:

a.slm kevserim bak ben sana dedim ddimi affettiri diye hele bir ettirmesin çekeceği olur kocanın alışverişler yapılmış çanta hazırlanmöış maaşallahh bende bir hazırlasam tamöamlasam aldımda daha eksikler var bayya birr hemde o gün aldıklarımıza bakıyoruzda bunlar 2 günlük giyeceği olur diyoruz anladımki daha çok alınması gereknler varr:1:maaşallahh kızına annesi büyüdü az kaldı glecek dünyaya yakında hayırlısıylaaa:46:

ne demek canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıla almanı nasip etsin kucağına sağlıklı haömleilek geçir inş

kevserim can sıkıntısından azıcık sıkılmışşın çok belli oluyo :52::52:

vawwwwwwwwww gülüm çok güzelmişşin hee kaşlara gözelre bak sen maaşallah rabbim hiç bozmasın mutlulğunuzu inşşş AMİNNNNNN

a.slm canım rabbim tamamnını erdirsin sağlıkla al kucağına inş ben kendi as-dıma söyleyeyim biraz zoru mide bulantılarım olduğu zaman ama geçti fazla süremden çok şükür sıkıntım olmadı öylee büyük :16:

meraba canım evet dediğin gibi devlette tahlileri yaptırnca iyi oluyo giriş ücreti 25 tl burda o kadar sıkıntı değil aslında bende şimdi pişmanım öyle yapsaydım başından beri diye çünkü doğumum burda devlette olmıycak sanırım böylee arada kalmaktansa tek doktorla özelde kalsaydım diyoum balkalım hayorlısı ama tahlileri her doktor öyle kabul ediyomu bilmiyorum bir keresinde hormon testleri istemişlerdi özelde 350 tl tutu hepsi ama biz devlette yaptırdık birşey demeişlerdi ben biraz çekindim kabul ederlermi diye ama sorunolamdı sürekli olmasa sıkıntı baştan yapardım diye düşünüyorum:26::26::26::26:

kevserim daha silemezsin eklediğinde yarım saat dolmadan silinebiliyo balım o kalır öyle ama çok rahatsız olursan sıkıntı olursa eğer yetkililerle görüşleim belki silebilirler anlarlar bilemiyorum :26::26::26:

oyy gülümm bnm tşkk ederimmm ekledim ama kaldırmasını biilmiyorum ya nasıl kaldırcaz acaba ya

günaydn blımm yorma FAZla kendii bnmde btti tek çamaşır katlancak bi bkliyooo
vallaha yoruldum kevserim biraz derin temizlik yaptım ama bende bittim acıkmışımki yemek yiyorum nefessizcee:1::1:
oyy gülümm bnm tşkk ederimmm ekledim ama kaldırmasını biilmiyorum ya nasıl kaldırcaz acaba ya

canım benim site yönetimine mesaj atalım bakalım kaldırılabilirmi kazen diye yönetici var ona bir yazz durumu anlat özelden bakalım ne diyicek:18:

vallaha yoruldum kevserim biraz derin temizlik yaptım ama bende bittim acıkmışımki yemek yiyorum nefessizcee:1::1:

canım benim site yönetimine mesaj atalım bakalım kaldırılabilirmi kazen diye yönetici var ona bir yazz durumu anlat özelden bakalım ne diyicek:18:

oyy afyett olsunn bnde oturuyorum çamaşırlar katlancak dnlen abalımm atalım bcm nerden bulcazz

oyy afyett olsunn bnde oturuyorum çamaşırlar katlancak dnlen abalımm atalım bcm nerden bulcazz

sağol gülüm katlarsın aman onda birşey yok dert etme kuzucum şimdi özel mesaj gönderiyosun yaa bildiğimiz onu yap bir tek alıcı kısmına kazen yaz gönder balım bana nasıl gönderiyosan öyle farkı yok canım benim:48:

sağol gülüm katlarsın aman onda birşey yok dert etme kuzucum şimdi özel mesaj gönderiyosun yaa bildiğimiz onu yap bir tek alıcı kısmına kazen yaz gönder balım bana nasıl gönderiyosan öyle farkı yok canım benim:48:

tmm cnm bnm saolasın arkadaş olarak ekledm yoksa msj gtmyo bakalım kabul etcekmi

ee cnm bebişimz nasıl bakalım ağrın fln varmı

ne yapsın canım büyüyo işte çok şükür 2 gündür biraz karın ağrım var böyle esnedikçe ne bileyim ayakta kalınca sırtumda ağrıyo karnımda bilmiyorum normalmi gülüm sen naıslsın sendede oluyomu gördünmü dün fısıtığı ne yapıyyodu:nazar::nazar:

ne yapsın canım büyüyo işte çok şükür 2 gündür biraz karın ağrım var böyle esnedikçe ne bileyim ayakta kalınca sırtumda ağrıyo karnımda bilmiyorum normalmi gülüm sen naıslsın sendede oluyomu gördünmü dün fısıtığı ne yapıyyodu:nazar::nazar:

çok şkür blım normal bnm de oluyo..ya cnm kız bzn baş aşşa dönüyo gecen akşam yemek yiyordum ayağını dayadı karnıma eğilemiyorum..

gördüm balım oynuyodu cadı kızım ..ya benim de miğdem çok yanıyo kanım ağrıyor hiç sorma balım ya miğdem beni öldürüyorrr benii ya:30::30::30::30:

çok şkür blım normal bnm de oluyo..ya cnm kız bzn baş aşşa dönüyo gecen akşam yemek yiyordum ayağını dayadı karnıma eğilemiyorum..

gördüm balım oynuyodu cadı kızım ..ya benim de miğdem çok yanıyo kanım ağrıyor hiç sorma balım ya miğdem beni öldürüyorrr benii ya:30::30::30::30:

gülüm o bendede oluyo ayakları tam şeyin üzerinde bir vuruyoki ama çok acıyo bundan sonrada mide yanmaları olucak başta bulantı şimdi yanma vallaha bitmiyo anacım hayırlısıyla sağlıkla bir gelseler kucağımıza:16:

Back