ooo hoşgeldin gülüm vallaha anlşadım güzel geçtiğini salı döneriz diyosdun ses çıkmayınca kesin herşey yolunda dedim öylede görünüyo çok şükür gittiğinmnize değdi torun değiştirdi herşeyi bak eşinde çok mutlu olmuş inş bir daha sorun çıkarmazlarda yaşananlarda unutulur gider kuzum çağatayım nasıl perişan olmuştuır yollarda kıyamm ben ona
hülyam kuzum hoşgeldin nerelerdesin yahu sana mesaj atalı çok oldu bekledim sürekli ama dedimki girmiyo demekki bacım yaklamış doğumun az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla al yavrunu inş kucağına bir ara gelde anlat durumun nasıl nasıl yapıcan afacan ne yapıyo annesi
a.slm kevserim bak ben sana dedim ddimi affettiri diye hele bir ettirmesin çekeceği olur kocanın alışverişler yapılmış çanta hazırlanmöış maaşallahh bende bir hazırlasam tamöamlasam aldımda daha eksikler var bayya birr hemde o gün aldıklarımıza bakıyoruzda bunlar 2 günlük giyeceği olur diyoruz anladımki daha çok alınması gereknler varr
maaşallahh kızına annesi büyüdü az kaldı glecek dünyaya yakında hayırlısıylaaa
ne demek canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıla almanı nasip etsin kucağına sağlıklı haömleilek geçir inş
kevserim can sıkıntısından azıcık sıkılmışşın çok belli oluyo
vawwwwwwwwww gülüm çok güzelmişşin hee kaşlara gözelre bak sen maaşallah rabbim hiç bozmasın mutlulğunuzu inşşş AMİNNNNNN
a.slm canım rabbim tamamnını erdirsin sağlıkla al kucağına inş ben kendi as-dıma söyleyeyim biraz zoru mide bulantılarım olduğu zaman ama geçti fazla süremden çok şükür sıkıntım olmadı öylee büyük
meraba canım evet dediğin gibi devlette tahlileri yaptırnca iyi oluyo giriş ücreti 25 tl burda o kadar sıkıntı değil aslında bende şimdi pişmanım öyle yapsaydım başından beri diye çünkü doğumum burda devlette olmıycak sanırım böylee arada kalmaktansa tek doktorla özelde kalsaydım diyoum balkalım hayorlısı ama tahlileri her doktor öyle kabul ediyomu bilmiyorum bir keresinde hormon testleri istemişlerdi özelde 350 tl tutu hepsi ama biz devlette yaptırdık birşey demeişlerdi ben biraz çekindim kabul ederlermi diye ama sorunolamdı sürekli olmasa sıkıntı baştan yapardım diye düşünüyorum:26::26::26::26:
kevserim daha silemezsin eklediğinde yarım saat dolmadan silinebiliyo balım o kalır öyle ama çok rahatsız olursan sıkıntı olursa eğer yetkililerle görüşleim belki silebilirler anlarlar bilemiyorum :26::26::26: