Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım yani kafası midenin aşağısında oluyo..
bu da daha doğum pozisyonu almamış demek oluyor.
keyfi gelmemiş dönmemiş ama dediğim gibi benimki de 30dan sonra dönmeye başladı.
kafaya takılacak bişey yok :))
son ay çok zor valla kızlar gerçekten insan kendisini taşıyamıyor
yatakta sağa sola dönemiyosun

bu da benim canım oğlumm...
maşllah deyin teyzeleri.
ama oğluma göz dikmeyin

Son düzenleme:

hıım anladım canım birde diyoki bpd ölçümüne göre 28+4 fl ölçümüne göre 28+2 günlük diyo diğer ultrason görüntüsünde kilosu 1166gr yazıyo diğerinde 1137 grm diyo anlamadımki ne laka hangisi doğru bunun için bir fikrin varmı oflum :26::26: gülüm benim o kadar zorlanıyosun demek hee Allahım yardımcın olsun ama hani artık onu içinde hissettiğin son günlerin gülüm çıktığında nasıl hissedeceksin acaba ben çok merak ediyorum oynaması falan o kadar güzel vazgeçilmez birşeyki ben boşluğa düşerim sanırsam :26:

bu da benim canım oğlumm...
maşllah deyin teyzeleri.
ama oğluma göz dikmeyin

anammm maaşallah sübhanallah nasıl da belli yüzü yerim ben onu rabbim korusun nazarlardan aman mana maaşalahhhhhhhhh kırkbinkere oflum maaşallaahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım fl ölçümü kemik ölçümü diye biliyorum.
kemik gelişimine göre haftası.
bdp dediği de kafa yapısı beyin gelişimini gösteriyo.
onun haftaları hep ayrı çıkar zaten.
beyin gelişimi de benim hep önde çıkıyo.
kilo konusuna gelince onu anlayamadım ama 150 gram eksik veya fazla çıkarmış bebek doğduğunda da geçerli bu.
ultrasondaki kilo ölçümü tam doğru olmayabiliyor yani canım

anammm maaşallah sübhanallah nasıl da belli yüzü yerim ben onu rabbim korusun nazarlardan aman mana maaşalahhhhhhhhh kırkbinkere oflum maaşallaahhhhhhhhhhhhhhhhh

çok tatlı dimi..
o resme baktıkça ağlayasım geliyo yaa benim mi bu diyorum..
RABBİm sağlıkla kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin diyorumm
cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin güzel RABBİM

analdım canım benim çok tşk ederim sağolsun ne bileyim böyle her bir doktor ayrı diyo kafam karışıyo en iyisi tek doktor olmasıda iştee hayırlısı rabbimden artık gülüm

analdım canım benim çok tşk ederim sağolsun ne bileyim böyle her bir doktor ayrı diyo kafam karışıyo en iyisi tek doktor olmasıda iştee hayırlısı rabbimden artık gülüm

ben artık devlete gitmeyi bıraktım :)
özele devam ediyorum.
özeldeki doktorumu çok beğeniyorum onda yapıcam doğumu

[QUOTE=0fLhemde nasıl gülüm ilk defa bu kadar net gördüm maaşallah duruşuna Allahıma emanet gülüm tüm bebeklerimiz melek onlar yaaa çok değerli mucüzevi rabbim isteyen herkese nasip etsin bitanem

hemde nasıl gülüm ilk defa bu kadar net gördüm maaşallah duruşuna Allahıma emanet gülüm tüm bebeklerimiz melek onlar yaaa çok değerli mucüzevi rabbim isteyen herkese nasip etsin bitanem

Aminn canım ellerini nasılda birleştirmiş görüyo musun
kaldırdım ama resmi nazar değmesin oğluma

ben artık devlete gitmeyi bıraktım :)
özele devam ediyorum.
özeldeki doktorumu çok beğeniyorum onda yapıcam doğumu

aslında en iyisi gülüm bende kendi doktırumdan çok mennunum aslında ama burda gece doğumu kabul etmiyolarmış hekimizi yok diyo hastane geçici olarak taşındı o açıdan alamıyoruz dedi gündüz sorun yok dedi ee ne bileyim ne zaman olucak o yüğzden bizde özeli düünüyoruz artık o sırada doktormu aırycam ben en iyisi özel dedik:44:

Aminn canım ellerini nasılda birleştirmiş görüyo musun
kaldırdım ama resmi nazar değmesin oğluma

evet gülüm sanki böyle dudağını bükmüş gibi elleri birleşik yaa çok yakışıklı oğluşun vallahaa bakk yerim onu ben Allahım korusun kollasın yavrumu artık canlı resimlerinide bekliyoruz hee ona göree kuzumun

güzelliklerrrrrrnapiyonuz bakemmm bebikler nasıl

elifcim ultrason ölçümlerine fazla takılmayın benimkide 3250 falan diyorlardı 3 kilo doğdu .ama 38 haftada doğurdum ben:) dayanamadı oğlum anasını çok özlemiş ama o farkı ilk haftada kapattı maşallah şimdi baya topladı kuzum önemli olan doğduktan sonraki kilo alımı.

elifim ne yapalım tatlım daha yeni kahvaltı yaptım oğluşu tekrar uyuttum bu ara gündüz uykusu yok,hemencik kalkıyor gündüz hep kucak istiyor. gecede onu uyutana kadar cnm çıkıyor dalınca bir 5 saat uyuyor allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…