- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Eki Görüntüle 548758 kızlar buda dünki ultrason resmimiz ayaklar havada sıpanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıım öylemi oluyo kuzum bilmiyorum ama hani ters olduğunu sanmıyorum olsa derlerdi doktorum bak sonucumda şöyle yazıyo oflum doğrumudur bir bakabilirmisin inceleme esnasında baş yukarda sırt solda makat prezentasyondadır ne demek bu anlamdım ters demekmi normal demekmi gerçi herşey normal yazıyo ama öyleyse diğer usgye koyan doktor neden öyle dedi anlamadım:44::44:
offf şümdi bir heyecan sarı oflum 4 hafta bile yok Allahım yardımcın olsun canım benim sağlıkla al kucağına oğluşunu Allahım bir ömür sağlıla huzurla yaşamayı nasip etsin inş demek penguen gibi yürüyosun heee oyy yavrum o kadar zorluyomu anacım bizdemi öyle olucaz şimcik
Eki Görüntüle 548758 kızlar buda dünki ultrason resmimiz ayaklar havada sıpanın
canım yani kafası midenin aşağısında oluyo..
bu da daha doğum pozisyonu almamış demek oluyor.
keyfi gelmemiş dönmemiş ama dediğim gibi benimki de 30dan sonra dönmeye başladı.
kafaya takılacak bişey yok :))
son ay çok zor valla kızlar gerçekten insan kendisini taşıyamıyor
yatakta sağa sola dönemiyosun
bu da benim canım oğlumm...
maşllah deyin teyzeleri.
ama oğluma göz dikmeyin
hıım anladım canım birde diyoki bpd ölçümüne göre 28+4 fl ölçümüne göre 28+2 günlük diyo diğer ultrason görüntüsünde kilosu 1166gr yazıyo diğerinde 1137 grm diyo anlamadımki ne laka hangisi doğru bunun için bir fikrin varmı oflum :26::26: gülüm benim o kadar zorlanıyosun demek hee Allahım yardımcın olsun ama hani artık onu içinde hissettiğin son günlerin gülüm çıktığında nasıl hissedeceksin acaba ben çok merak ediyorum oynaması falan o kadar güzel vazgeçilmez birşeyki ben boşluğa düşerim sanırsam :26:
yerim onun ayaklarını
anammm maaşallah sübhanallah nasıl da belli yüzü yerim ben onu rabbim korusun nazarlardan aman mana maaşalahhhhhhhhh kırkbinkere oflum maaşallaahhhhhhhhhhhhhhhhh
sağolsın oflum o ayakalrla nasıl vuruyo bana bşr bbilsen dün dolmuşta geliyoruz eşim farketmiş vurmasını kıyafet dışından belli oluyo diyo vurdu diyo bücürük
canım fl ölçümü kemik ölçümü diye biliyorum.
kemik gelişimine göre haftası.
bdp dediği de kafa yapısı beyin gelişimini gösteriyo.
onun haftaları hep ayrı çıkar zaten.
beyin gelişimi de benim hep önde çıkıyo.
kilo konusuna gelince onu anlayamadım ama 150 gram eksik veya fazla çıkarmış bebek doğduğunda da geçerli bu.
ultrasondaki kilo ölçümü tam doğru olmayabiliyor yani canım
analdım canım benim çok tşk ederim sağolsun ne bileyim böyle her bir doktor ayrı diyo kafam karışıyo en iyisi tek doktor olmasıda iştee hayırlısı rabbimden artık gülüm
çok tatlı dimi..
o resme baktıkça ağlayasım geliyo yaa benim mi bu diyorum..
RABBİm sağlıkla kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin diyorumm
cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin güzel RABBİM
hemde nasıl gülüm ilk defa bu kadar net gördüm maaşallah duruşuna Allahıma emanet gülüm tüm bebeklerimiz melek onlar yaaa çok değerli mucüzevi rabbim isteyen herkese nasip etsin bitanem
ben artık devlete gitmeyi bıraktım :)
özele devam ediyorum.
özeldeki doktorumu çok beğeniyorum onda yapıcam doğumu
Aminn canım ellerini nasılda birleştirmiş görüyo musun
kaldırdım ama resmi nazar değmesin oğluma
Eki Görüntüle 548777 güzelliklerrrrrrnapiyonuz bakemmm bebikler nasıl