günaydın canım nasılsın
a.slm hoşgeldin canım ne demek kabul edermiyiz hoşgeldin aramızaa maaşallah bebeişine kızmı erkekmi Allahım sağlıkla almayı naisp etsin kucağınaa
heee bacım doktordaydım sabah gittim akşam geldim öldüm yorgunluktan giremedim hiç uyudum hala kendimde değilim çok gezdim dün kuzuma birşeyler alalıam dedik aldıdma ama tamamlayamadım artık birazınıda burdan alıcam
uleynn nereye gidiyon otur len oturduğun yerde şaka şaka balım tmm git sen geldiğinde görşüz ben yazarım sana dün gelemdim kusuruma bkamyın emi
kıymamam sana gülüm benim üzülme lütfen eşin nasıl yaparki ben anlamadım o snei unutmazdıki acaba bir sıkıntısımı var kafasımı meşgul gülüm üzülme lütfen erkekler işte bazen yapabiliyolar biz aklızda tutartız ama onlar yazılı tuttukları halde unuturlar benim eşimde unuturum korkusuyla telde kayıtlı yapmış
sıkma o güzel canını bitanem affettirir kendini kocişin
canımıniçi vallaha üzüldüm şimdi beklemişşin kusuruma bakma dün hiç halim yoktu çok yorgundum gelemedim gülüm üzülme ne olur bak eşin bugün birşeyler yapıcaktır kein
ağlama gülüm ne olurrr üzme bak benide kıyamam sana gel gidip dövelim eşini rahtala birazz
kuzum benim takma kafana bee gülüm o kadar rahat olabliyolarki malesef bizler gibi olamıyolar
günaydın kevserim üzgünmüsün halaa gözünü sevdiğim kıyamam ben sana balım eşin ne dedi peki unuttuğuna karşılık açıklamaıs ne oldu